Şimdi Ara

KAFA YAPIM ÇOKMU KÖTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lütfen, Allah rızası için dürüst yorum yapın. Arkadaşlarım kafamın arkasının çok düz ve kafamın geriye doğru uzun olduğunu ve maymun kafasına benzediğini söylüyor. İnsanlara karşı yan durmaktan çekiniyorum artık çok psikolojim bozuldu.Öylemi gerçekten

KAFA YAPIM ÇOKMU KÖTÜ

KAFA YAPIM ÇOKMU KÖTÜ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabi Alonso -- 19 Ağustos 2016; 13:57:29 >

• homosapiens is coming

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır değil,takıntı olmuş sende.
  • Buralarda bir laf vardir Joe...
    No ss no guven

• quote:

Orijinalden alıntı: zopçuk

Buralarda bir laf vardir Joe...
    No ss no guven

attım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Supervenience

Buralarda bir laf vardir Joe...
    No ss no guven
    İşimi gördümcüler gelir şimdi..
  • Çok kötü değil ama tek acidan oldugu icin, ve durusundan kaynakli fotograf yaniltici olabilir takma kafaya. Kotu olsa ne olacak ne yapican o yuzden bosver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komik yada Kötü Sorular +16
    17 yıl önce açıldı
    Sonda takılması çok kötü ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xginxa

Çok kötü değil ama tek acidan oldugu icin, ve durusundan kaynakli fotograf yaniltici olabilir takma kafaya. Kotu olsa ne olacak ne yapican o yuzden bosver.
    saçla halledilir abartacak bir şey yok
  • Düzgün durmamışsın ki boynundan belli oluyor eğik durmuşsun düz görünmesi için çabalamışsın ondandır bi de fotoğraflarda gözüktüğü gibi görmüyor insanlar hareket ettiğin için uyumlu görünür zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zissou

Çok kötü değil ama tek acidan oldugu icin, ve durusundan kaynakli fotograf yaniltici olabilir takma kafaya. Kotu olsa ne olacak ne yapican o yuzden bosver.

hocam az daha uzaktan çektim yeni foto ilk mesaja ekledim

@Diego Ribas Da Cunha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xabi Alonso -- 19 Ağustos 2016; 13:59:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xabi Alonso

quote:

@Diego Ribas Da Cunha

Aynı benim kafa yapım çirkin olduğunu düşünüyordum takıntı haline gelmişti ama insanlar bizi sadece böyle görmüyor gün içinde hareket halindeyiz farkına bile varmıyorlar

• quote:

quote:

@Diego Ribas Da Cunha

İyi de degil kotu de degil. Dikkat cekecek bir sey yok bosuna dert etme kendine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

@Diego Ribas Da Cunha
    Sen söylemesen farketmezdim bile. Saç kısayken nasıl duruyor bilmiyorum ama böyle iyi, merak etme. O arkadaşlarınlada çok samimi olma, o tip arkadaşlar durduk yere insanda takıntılar yapabiliyor. Burnumla hiçbir sıkıntım yokken çocuğun teki sebepsiz yere takıntı yaptırmıştı senelerce.
  • quote:

quote:

quote:

@Diego Ribas Da Cunha

İyi de degil kotu de degil. Dikkat cekecek bir sey yok bosuna dert etme kendine.

Alıntıları Göster
    Sykynty yok karde? gayet normal.

• quote:

quote:

quote:

@Diego Ribas Da Cunha

Alıntıları Göster

http://hugequestions.com/Eric/Neanderthals/More-Neanderthals-4.html

• quote:

Lütfen, Allah rızası için dürüst yorum yapın. Arkadaşlarım kafamın arkasının çok düz ve kafamın geriye doğru uzun olduğunu ve maymun kafasına benzediğini söylüyor. İnsanlara karşı yan durmaktan çekiniyorum artık çok psikolojim bozuldu.Öylemi gerçekten

KAFA YAPIM ÇOKMU KÖTÜ

KAFA YAPIM ÇOKMU KÖTÜ

Kalkan kaçmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Çükütüs

Sen söylemesen farketmezdim bile. Saç kısayken nasıl duruyor bilmiyorum ama böyle iyi, merak etme. O arkadaşlarınlada çok samimi olma, o tip arkadaşlar durduk yere insanda takıntılar yapabiliyor. Burnumla hiçbir sıkıntım yokken çocuğun teki sebepsiz yere takıntı yaptırmıştı senelerce.

hocam iğrenç burnum var liseye geçene kadar kimse söylemiyordu ne zaman liseye geçtim arkadaş ortamı falan her konuda söz buruna gelmeye başladı foto falan atmıyorum artık sosyal medyaya
  • quote:

Arkadaşlarım kafamın arkasının çok düz ve kafamın geriye doğru uzun olduğunu ve maymun kafasına benzediğini söylüyor.

Kardeş sorun var besbelli ama senin yapında değil , seçtiğin arkadaşlarda.

Moral olsun diye söylemiyorum. Resimlerle bahsettiğin benzetmelerle alakalı hiç bir şey yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çükütüs

hocam iğrenç burnum var liseye geçene kadar kimse söylemiyordu ne zaman liseye geçtim arkadaş ortamı falan her konuda söz buruna gelmeye başladı foto falan atmıyorum artık sosyal medyaya

Hocam bence takma onları hiç sorun edilecek birşey yok gayet iyisiniz saç konunuzda da görmüştüm sizi o size laf atanlar eminim aşağılık kompleksinden her şeye çamur atan tiplerdir takmayın giderler

• quote:

Orijinalden alıntı: STiLBe

quote:

Arkadaşlarım kafamın arkasının çok düz ve kafamın geriye doğru uzun olduğunu ve maymun kafasına benzediğini söylüyor.

Kardeş sorun var besbelli ama senin yapında değil , seçtiğin arkadaşlarda.

Moral olsun diye söylemiyorum. Resimlerle bahsettiğin benzetmelerle alakalı hiç bir şey yok.

Teşekkür ederim hocam, zaten soğuktum artık bitireceğim arkadaşlığımı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.