Şimdi Ara

KAFA ÜSTÜ KULAKLIK TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an cowon s9 ile birlikte brainwavz m1 kullanıyorum.m1 performansı çok iyi ama cowon için yetersiz.ses ayarı 35 ten sonra bozulmaya başlıyor.Bütçeyi 300 Tl ye kadar çıkartırsak kafa üstü olarak neyi tavsiye edersiniz..Bass lar önemli..Ayrıca aynı fiyata kafa üstü mü yoksa kulak içi mi daha iyi bir kulaklık alınır o konuda da bir fikrim yok..Kulak içi biraz rahatsızlık verdiği için kafa üstü alayım diyorum..Pop müzik için kullanacağım.Yüksek seste müzik dinliyorum..İzolasyon da gerekli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 4 Mart 2012; 11:49:42 >

• chip online yazarlarına göre 5+1 sistem almak daha uygunmuş ve ucuzmuş :)
    http://www.chip.com.tr/konu/akg-den-stil-sahibi-kulakliklar_32280.html

neyse 300tl gibi bütçen varsa iheadphones sitesinden satın almanı öneririm. türkiyeden alacağın herhangi bir kulaklığı neredeyse %50 daha ucuza alabilirsin ve türkiyede alacağın çoğu yere göre çok daha güvenli satış sonrası için.

ben akg k 518 dj modelini satın aldım. ilk siparişim kayboldu takipsiz kargo siparişi verdiğimde. ayın 14'de geri ödeme yapacaklar. türkiyede olsa geri ödememek için 1000 adet bahane uydurup canından bezdirirlerdi. hangi siteden alırsan al. yeniden sipariş verip, hızlı gönderi seçtim. yarın büyük ihtimal elime ulaşıcak. sanada tavsiyem iheadphones sipariş vermen hızlı gönderi ile. hem paran cebinde kalır yada daha kalitelisini alırsın.

www.iheadphones.co.uk
    tavsiyem:akg k 518 dj veya limited edition versiyonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTime -- 4 Mart 2012; 13:31:15 >

• Merhabalar. Tabii yurtdışından almak bir alternatif. Fakat gümrüktü ,arkadaşın kaybolma durumu idi stresi de bayağı bir sıkıntılı durum. Ben burda yıllardır shure ürünlerini satıyorum ve müşterilerimde gayet memnun. Arkadaşın söylediği gibi de % 50 fark yok. Ben shure SRH-440 modelini 250 TL den satıyorum. Veya srh750dj modelini 300 TL den benden alabilirsiniz. Ürünlerimiz 2 yıl garantidir. Önerilen sitede ki fiyat srh440 için 90 pound = 250 tl ve SRH750dj için de 280 tl dir. Ayrıca tüm shure ürünleri için bizle irtibata geçebilirsiniz. Westone modellerinde westone 3 ve um2 stoklarımızda mevcuttur. Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fastfalcon

Merhabalar. Tabii yurtdışından almak bir alternatif. Fakat gümrüktü ,arkadaşın kaybolma durumu idi stresi de bayağı bir sıkıntılı durum. Ben burda yıllardır shure ürünlerini satıyorum ve müşterilerimde gayet memnun. Arkadaşın söylediği gibi de % 50 fark yok. Ben shure SRH-440 modelini 250 TL den satıyorum. Veya srh750dj modelini 300 TL den benden alabilirsiniz. Ürünlerimiz 2 yıl garantidir. Önerilen sitede ki fiyat srh440 için 90 pound = 250 tl ve SRH750dj için de 280 tl dir. Ayrıca tüm shure ürünleri için bizle irtibata geçebilirsiniz. Westone modellerinde westone 3 ve um2 stoklarımızda mevcuttur. Saygılar...

http://www.iheadphones.co.uk/akg-k81-dj-headphones.html
    site olarak yurt dışına giden ürünlerde vergi dahil etmiyorlar. aldığım fiyat 45 pound = 126 türk lirası
    media mark satılan etiket fiyatı 260 lira

media uğrayan bakabilir akg k 518 dj modeline.

gümrük için 75€ sınırı var onu aşmadığın vakit bir sıkıntı çıkmaz. kargo hariç olarak hesaplanır. alışveriş yapacaklar endişelenmesin bu konuda. kargo kaybolması durumu takipsiz gönderilerde yaşanıyor ancak site sağlam bir site ise mağdur bırakmıyorlar. eğer kendinizi fazlasıyla güvende tutmak istiyorsanız. sitenin paypal ile ödeme seçeneği var.
    burada fazlasıyla reklamı yapmış oldum sitenin çünkü aldığım hizmetten %100 memnun oldum. bu yüzden ben sevdiğim sitelerin reklamını yapmayı severim.

• MONSTER BEATS paran varsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: akankas

MONSTER BEATS paran varsa

Bunda izolasyon iyi değil galiba..akg 518'de izolasyon durumu nedir?otobüste milleti rahatsız etmek istemem:)
  • Arkadaşlar tavsiyede bulunurken şu anda m1 kullandığımı lütfen dikkate alın.m1 den ses kalitesi olarak en az 2 kat iyi bir şey olsun istiyorum..Ses kalitesi+izolasyon
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Creative Aurvana Live öneririm. Kendim kullanıyorum ve f/p olarak dünyada sayılı kulaklıklardandır
  • Oldukça taşınabilir olan Senn HD238...
  • Bütçen varsa Beats audio Dr Dre Pro , yada Sennheiser HD 428 (189 TL Media markt fiyatı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimnotyze1983

Bütçen varsa Beats audio Dr Dre Pro , yada Sennheiser HD 428 (189 TL Media markt fiyatı)

Beats audio Dr Dre Pro için ses kalitesi çok iyi olmasına rağmen fiyatının popüler olmasından dolayı fazla olduğunu söylüyorlar..
    Ultrasone , BeyerDynamic , Audio Technica , Grado , Shure gibi markalar öneriliyor..satürne uğradım bugün ama iyi bişey bulamadım..teknosada denemeye izin vermediler..bi ara mediamark a uğrayıp bakıcam
  • http://www.darty.com.tr/e_commerce/Kulakl-k/MONSTER/CASWM-STUDIO-WHITE-p-65378-c-29.htm

Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz?Fiyat çok pahalı.Acaba daha ucuza bulabileceğim bir yer var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiranyagarbha -- 6 Mart 2012; 13:25:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTime

chip online yazarlarına göre 5+1 sistem almak daha uygunmuş ve ucuzmuş :)
    http://www.chip.com.tr/konu/akg-den-stil-sahibi-kulakliklar_32280.html

neyse 300tl gibi bütçen varsa iheadphones sitesinden satın almanı öneririm. türkiyeden alacağın herhangi bir kulaklığı neredeyse %50 daha ucuza alabilirsin ve türkiyede alacağın çoğu yere göre çok daha güvenli satış sonrası için.

ben akg k 518 dj modelini satın aldım. ilk siparişim kayboldu takipsiz kargo siparişi verdiğimde. ayın 14'de geri ödeme yapacaklar. türkiyede olsa geri ödememek için 1000 adet bahane uydurup canından bezdirirlerdi. hangi siteden alırsan al. yeniden sipariş verip, hızlı gönderi seçtim. yarın büyük ihtimal elime ulaşıcak. sanada tavsiyem iheadphones sipariş vermen hızlı gönderi ile. hem paran cebinde kalır yada daha kalitelisini alırsın.

www.iheadphones.co.uk
    tavsiyem:akg k 518 dj veya limited edition versiyonu

hızlı gönderide kargo ne kadar normal gönderide ne kadar?

• kendi soruma kendim cevap vericem galiba hizli gönderi için 12 sterlin normal gönderi için 5 sterlin alıyorlarmış. bende normali seçtim. bütün kargo şirlketleri sürat dahil. adresimi iyi biliyor umarım türkiyeye girince ürün yolda kaybolmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 8 Mart 2012; 11:16:49 >
  • arkadaşlar 7 Mart ta verdiğim sipariş Normal gönderi ile yani ucuz olan ve 4-10 days yazan gönderi ile ptt kargo tarafından dün adresime geldi. yani ucuz olan gönderi şekli ile 7 Mart tarihli siparişim ki gece vermiştim siparişi, 10 Martta sabah erken saatlerde geldi.

Siteyi bulmamı sağlayan arkadaşa çok teşekkür ediyorum.
  • Bilen arkadaşları bulmuşken bende bişey soruyım.Ben sennheiser hd 25 adidas arıyorum bunu yurt dışından amazon veya iheadphones gibi bir siteden sipariş versem sorun olur mu ? (biraz pahalı olduğu için) , birde ilk defa yurt dışı alışveriş yapıcam endişeliyim bir danışmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufcan -05-

Bilen arkadaşları bulmuşken bende bişey soruyım.Ben sennheiser hd 25 adidas arıyorum bunu yurt dışından amazon veya iheadphones gibi bir siteden sipariş versem sorun olur mu ? (biraz pahalı olduğu için) , birde ilk defa yurt dışı alışveriş yapıcam endişeliyim bir danışmak istedim.

bende ingiltereden ilk kez sipariş verdim ama sorun olmadı. ama aradığınız ürün 200£ fiyata sahip ve gümrüğe takılma ihtimali var.
  • Türkiyede de heryerde bulunan bişey değil bilkomda var 600 e stokta değil diyo kaç aydır.Bilen varsa bu fiyat çevresinde yakında alıcam.
  • akg q460
  • biraz geç gördüm konuyu, eğer hala almadıysan sennheiser hd 428 kullanıyorum 3-4 aydır. Kulaklık genel olarak flat ses veren bir kulaklık, bass sesler gayet temiz ve yeterli ama ne bileyim bir beats kulaklıklar gibi gümbür gümbür sadece basslara abanılmış değil. Genelde blues, jazz biraz da rock dinlediğim için gayet memnunum verdiği sesten. Fakat bu kalitede/ses genişliğinde bir kulaklık alacaksanız eğer mutlaka kayıpsız ses formatından dinleyin. 24 bitlik flac ve 320k lık mp3 arasındaki farkı hissedebilirsiniz biraz dikkat ederseniz. Kulaklığın direnci biraz yüksek o yüzden ben kulaklık amfisi ile kullanıyorum. Bir de çok izole değil, dışarıya ses veriyor bir miktar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.