öncelikle herkese selam benim bir arkadaşım var.61 lwl çarı var. bu çar master değil.sorusu şu 59 a düşürsek stat skill değiştirsek ardreama girermi bende bilmediğim için size sorayım dedim çar master değil lwl 61 sizce girermi girmezmi deneyen varmı yoksada fikir yürüten arkadaşlar yardımcı olabilirmi? şimdiden saolun
lwl düşsün sora skill sıfırlasın girer
BENDE ONU COK DUSUNDUM AMA GUVENEMEDİM KENDİME AMA BAZI KİŞİLER GİRER DİYOR BAZILARI GİRMEZ DİO BENSE BİLMİOM . KENDİNE GUVENİOSAN DUSUR
59 a düşürüp stat ve skillleri tekrar dağıtırsa gider tabi master diilse
statları değil de skilleri sıfırlatırsan girmesi lazım.
Girer
yaa simdi skilleri sıfırlatacaz 57 kadar werdim atack gerisini defense girebileecezmi acaba bide statları sıfırlattık 90 hp geri kalan str girebilecezmii +60 tan sonra gelen statlari werince girebilecezmmi?
fikirleriniz için teşekkür ederim denicek arkadaşım durumu bana söyleyecek bende size söyleyecem ve bu olaya bi açıklık getiricez
MESSİ GİRELİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN AMA CESARET LAZIM BİRAZ.BENDE CESARET VAR AMA 60 ÜSTÜ CHAR YOK.
düşür 59 a sıfırlat skilleri girer
Bence giremez.Çünkü LvL arttıkça ap hp mp kendilğinden artıyor LvL düşüncede bu fark yine biraz kalıyor bü yüzden giremez benim düşüncem
tamam cok tesekkurler
master acık degilse 61 den 59 da düs skillleri ve stat ları sıfırlat adreama girersin
ben lvl 60 oldum ve sword dancingi açtırdım(masteri açtırmadım).sonra lvl düstüm ama girmedi.skill sıfırlatmak önemli değil.girmemesinin sebebi skill pointler değil stat pointler.yani str.dex...vs
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme