Şimdi Ara

kafa karıştırıcı bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkese selam benim bir arkadaşım var.61 lwl çarı var. bu çar master değil.sorusu şu 59 a düşürsek stat skill değiştirsek ardreama girermi bende bilmediğim için size sorayım dedim çar master değil lwl 61 sizce girermi girmezmi deneyen varmı yoksada fikir yürüten arkadaşlar yardımcı olabilirmi? şimdiden saolun

• lwl düşsün sora skill sıfırlasın girer
  • BENDE ONU COK DUSUNDUM AMA GUVENEMEDİM KENDİME AMA BAZI KİŞİLER GİRER DİYOR BAZILARI GİRMEZ DİO BENSE BİLMİOM . KENDİNE GUVENİOSAN DUSUR
  • 59 a düşürüp stat ve skillleri tekrar dağıtırsa gider tabi master diilse
  • statları değil de skilleri sıfırlatırsan girmesi lazım.
  • Girer
  • yaa simdi skilleri sıfırlatacaz 57 kadar werdim atack gerisini defense girebileecezmi acaba
    bide statları sıfırlattık 90 hp geri kalan str girebilecezmii +60 tan sonra gelen statlari werince girebilecezmmi?
  • fikirleriniz için teşekkür ederim denicek arkadaşım durumu bana söyleyecek bende size söyleyecem ve bu olaya bi açıklık getiricez
  • MESSİ GİRELİR DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN AMA CESARET LAZIM BİRAZ.BENDE CESARET VAR AMA 60 ÜSTÜ CHAR YOK.
  • düşür 59 a sıfırlat skilleri girer
  • Bence giremez.Çünkü LvL arttıkça ap hp mp kendilğinden artıyor LvL düşüncede bu fark yine biraz kalıyor bü yüzden giremez benim düşüncem
  • tamam cok tesekkurler
  • master acık degilse 61 den 59 da düs skillleri ve stat ları sıfırlat adreama girersin
  • ben lvl 60 oldum ve sword dancingi açtırdım(masteri açtırmadım).sonra lvl düstüm ama girmedi.skill sıfırlatmak önemli değil.girmemesinin sebebi skill pointler değil stat pointler.yani str.dex...vs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.