Şimdi Ara

Kafa dinlendirici müzikler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
57.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pink floyd - comfortably numb
    depeche mode - freestate
    moby - in this world ve sunday
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kumpas

Secret Garden -Nocturne

Bu tarz parçaları burda paylaşalım ...

pentagram:mezarkabul,anatolia, system of a down:fallen
  • YA ARKADAŞLAR BU NE İLGİ... AMAN ALLAHIM BAZEN TÜRK OLDUĞUMU BİLE UNUTUYORUM ... TABİİİ ZEVK SİZİN AMA TÜRK MÜZİKLERİYLE HİÇ Mİ KAFA DİNLEMİYOSUNUZ ... TAMAM YABANCI MÜZİK BENDE SEVİYORUM KULAĞA GERÇEKTEN HOŞ GELİYO AMA TÜRK MÜZİĞİNİ UNUTMAYALIMMM DİMİ... SİZE GÜVENİYORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: daisies

YA ARKADAŞLAR BU NE İLGİ... AMAN ALLAHIM BAZEN TÜRK OLDUĞUMU BİLE UNUTUYORUM ... TABİİİ ZEVK SİZİN AMA TÜRK MÜZİKLERİYLE HİÇ Mİ KAFA DİNLEMİYOSUNUZ ... TAMAM YABANCI MÜZİK BENDE SEVİYORUM KULAĞA GERÇEKTEN HOŞ GELİYO AMA TÜRK MÜZİĞİNİ UNUTMAYALIMMM DİMİ... SİZE GÜVENİYORUM

sahsen evet turk muzigi dinleyerek kafa dinliyemiyorum.istisnalar var ama cok az.
  • quote:

YA ARKADAŞLAR BU NE İLGİ... AMAN ALLAHIM BAZEN TÜRK OLDUĞUMU BİLE UNUTUYORUM ... TABİİİ ZEVK SİZİN AMA TÜRK MÜZİKLERİYLE HİÇ Mİ KAFA DİNLEMİYOSUNUZ ... TAMAM YABANCI MÜZİK BENDE SEVİYORUM KULAĞA GERÇEKTEN HOŞ GELİYO AMA TÜRK MÜZİĞİNİ UNUTMAYALIMMM DİMİ... SİZE GÜVENİYORUM

oo tabi mesela düş sokağı sakinleri.. türkleride dinliyoruz tabi.. de yabancılar daha güzel yapıyor bu işi
  • düş sokağı sakinleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: toprakdepp

düş sokağı sakinleri

• Paul Taylor ve Norman Brown albümleri çok iyidir. Örnek vermek gerekirse Paul amcadan Night Rider , Exotica , hele bide DEEPER var ki offf of. bu şarkıyı banyo da dinleyeceksin. üffff. sıcak su vücudundan süzülürkenn. hmmm. nefiss bi zevk. Norman emmiden ise Night Drive , Best of Smooth Jazz Guitar. Bunları herkesin dinlemesini tavsiye ederim
  • Eleni Karaindrou - Eternity and a day,valla bi defa radyıda tesadüfen dinledim ve resmen aşık oldum ama maalesef arıyom taruyom bulamıyom elinde olan varsa bana yolladın bi zahmet thejaa@gmaiil.com
    Robbie Williams - Feel bu da oldukça dinlendiriyo beni, deneyin derim
  • KEANE. BÜTÜN ŞARKILARI NEREDEYSE. DİNLEMEMİŞ OLANLAR LÜTFEN DENESİN. PİŞMAN OLMUYCAKSINIZ.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baha_RIP

quote:

Orjinalden alıntı: Wish10

MİLLET GENELDE YABANCI YAZMIŞ AMA Baha_RIP ARKADAŞIMA KATILIYORUM LEMAN SAM IN ŞARKILARI ÇOK DİNLENDİRİCİ

kadının sesi insanı büyülüyor...

özellikle peri şarkısı dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

sahsen evet turk muzigi dinleyerek kafa dinliyemiyorum.istisnalar var ama cok az.

ya tamam bende dinliyorum kulağa gerçekten hoş geliyo kafada dinleniliyo belki.....ama bir yabancı şarkıyı tercüme ettiniz mi iğrenm anlamlar çıkıyo ortaya....

• Zhang Ziyi - Beauty Song
    meiko kaji- shura no hana

uzakdoğu ezgileri sevenler için ama...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: metalnotdead

quote:

ya tamam bende dinliyorum kulağa gerçekten hoş geliyo kafada dinleniliyo belki.....ama bir yabancı şarkıyı tercüme ettiniz mi iğrenm anlamlar çıkıyo ortaya....

sende sözünü bilmediğin yabancı şarkı dinleme, şarkı dinlerken sadece melodiye onem verirsen..

• Loreena McKennitt
  • depeche mode - enjoy the silence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baha_RIP

depeche mode - enjoy the silence

ewt eywallah ama o kafa yorar hafiften daha sade sarkılar dm dan
    mesela

waiting for the night,freestate,judas,somebody,satellitte,see you boyle işte
  • Lorena mckennit - Dead Can Dance
  • coldplay dinle
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.