pink floyd - comfortably numb depeche mode - freestate moby - in this world ve sunday
quote:
Orjinalden alıntı: Kumpas
Secret Garden -Nocturne
Bu tarz parçaları burda paylaşalım ...
pentagram:mezarkabul,anatolia, system of a down:fallen
YA ARKADAŞLAR BU NE İLGİ... AMAN ALLAHIM BAZEN TÜRK OLDUĞUMU BİLE UNUTUYORUM ... TABİİİ ZEVK SİZİN AMA TÜRK MÜZİKLERİYLE HİÇ Mİ KAFA DİNLEMİYOSUNUZ ... TAMAM YABANCI MÜZİK BENDE SEVİYORUM KULAĞA GERÇEKTEN HOŞ GELİYO AMA TÜRK MÜZİĞİNİ UNUTMAYALIMMM DİMİ... SİZE GÜVENİYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: daisies
YA ARKADAŞLAR BU NE İLGİ... AMAN ALLAHIM BAZEN TÜRK OLDUĞUMU BİLE UNUTUYORUM ... TABİİİ ZEVK SİZİN AMA TÜRK MÜZİKLERİYLE HİÇ Mİ KAFA DİNLEMİYOSUNUZ ... TAMAM YABANCI MÜZİK BENDE SEVİYORUM KULAĞA GERÇEKTEN HOŞ GELİYO AMA TÜRK MÜZİĞİNİ UNUTMAYALIMMM DİMİ... SİZE GÜVENİYORUM
sahsen evet turk muzigi dinleyerek kafa dinliyemiyorum.istisnalar var ama cok az.
quote:
oo tabi mesela düş sokağı sakinleri.. türkleride dinliyoruz tabi.. de yabancılar daha güzel yapıyor bu işi
düş sokağı sakinleri
quote:
Orjinalden alıntı: toprakdepp
düş sokağı sakinleri
Paul Taylor ve Norman Brown albümleri çok iyidir. Örnek vermek gerekirse Paul amcadan Night Rider , Exotica , hele bide DEEPER var ki offf of. bu şarkıyı banyo da dinleyeceksin. üffff. sıcak su vücudundan süzülürkenn. hmmm. nefiss bi zevk. Norman emmiden ise Night Drive , Best of Smooth Jazz Guitar. Bunları herkesin dinlemesini tavsiye ederim
Eleni Karaindrou - Eternity and a day,valla bi defa radyıda tesadüfen dinledim ve resmen aşık oldum ama maalesef arıyom taruyom bulamıyom elinde olan varsa bana yolladın bi zahmet thejaa@gmaiil.com Robbie Williams - Feel bu da oldukça dinlendiriyo beni, deneyin derim
KEANE. BÜTÜN ŞARKILARI NEREDEYSE. DİNLEMEMİŞ OLANLAR LÜTFEN DENESİN. PİŞMAN OLMUYCAKSINIZ.
quote:
Orjinalden alıntı: Baha_RIP
quote:
Orjinalden alıntı: Wish10
MİLLET GENELDE YABANCI YAZMIŞ AMA Baha_RIP ARKADAŞIMA KATILIYORUM LEMAN SAM IN ŞARKILARI ÇOK DİNLENDİRİCİ
kadının sesi insanı büyülüyor...
özellikle peri şarkısı dimi
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
quote:
sahsen evet turk muzigi dinleyerek kafa dinliyemiyorum.istisnalar var ama cok az.
ya tamam bende dinliyorum kulağa gerçekten hoş geliyo kafada dinleniliyo belki.....ama bir yabancı şarkıyı tercüme ettiniz mi iğrenm anlamlar çıkıyo ortaya....
Zhang Ziyi - Beauty Song meiko kaji- shura no hana
uzakdoğu ezgileri sevenler için ama...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: metalnotdead
quote:
ya tamam bende dinliyorum kulağa gerçekten hoş geliyo kafada dinleniliyo belki.....ama bir yabancı şarkıyı tercüme ettiniz mi iğrenm anlamlar çıkıyo ortaya....
sende sözünü bilmediğin yabancı şarkı dinleme, şarkı dinlerken sadece melodiye onem verirsen..
Loreena McKennitt
depeche mode - enjoy the silence
quote:
Orjinalden alıntı: Baha_RIP
depeche mode - enjoy the silence
ewt eywallah ama o kafa yorar hafiften daha sade sarkılar dm dan mesela
waiting for the night,freestate,judas,somebody,satellitte,see you boyle işte