Şimdi Ara

KAF 1 KİTABI SAYFALARI DAĞILIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kitabı kitapçıya götürdüm spiralli yapsın diye. Adam dediki ben bunun yanını kesemem dedi. Tutkalladı elime verdi kitabı. Daha sağlam oldu ama ortalarda kitabı dibindeki şeyleri göremiyorum. Bunların makineleri yok mu kitabı kesmek için. Yoksa ben mi keseyim ? Keseyim de neyle ?

• Ben 140lı sayfalara geldim hiç böyle bir olay olmadı bende
  • Dostum ben bir konuyu tamamen kitaptan koparıp zımbalıyorum bitincede konu konu ayırdığım dosylara koyuyorum.Hem zımbalayınca çat çat bitiyor hemde kitap bitince elimde sadece kapağı kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaf 2-3-4 var hiçbiri parçalanmadı ama 2016 basım kaflar vardı onlar paramparça oldu
  • Maket veya ekmek bıçağıyla üstten parçalara ayırmanı tavsiye ederim. Kalın kitapları taşımak için kullandığım bir tekniktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bllhlskr

Dostum ben bir konuyu tamamen kitaptan koparıp zımbalıyorum bitincede konu konu ayırdığım dosylara koyuyorum.Hem zımbalayınca çat çat bitiyor hemde kitap bitince elimde sadece kapağı kalıyor

+1.Ben de aynı şekilde yapıyordum. Kitap gelir gelmez konu konu koparıp zımbaladım. Kurban bıçağıyla kestim ama :dd
  • demonsofhe kullanıcısına yanıt
    Oyle cok duzensiz olur. Tavsiye etmiyorum. Bi kitabimi oyle yaptim dagilip duruyor. Ne neredeydi karisiyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sayfayı nasıl ezberlerim
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.