OYLE BIR SEY DEMEDIM BASKA BI SEY DEDIM AMA ONU DA BURDA BANA HAKARET EDENLERE SINIRLENIP DEDim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kadinlarin erkeklerden daha çalışkan olmasi (3. sayfa)
-
-
ben k*z yazabilirim,sen erk*k yazamazsın
-
maraz ali gene doğru söylemiş.bu adama pmden yazsana bi çok hoşgörüyle karşılıyor
-
-
Simdi kadinlarin daha cok okudugu dogrudur. Erkekler resimlerden tahrik olurken kadinlar Ask romanlarindaki hikayelerden tahrik olurlar
Bu yuzden erkek yazar ve sairleri yazar, kadinlar okur…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 21 Aralık 2022; 9:20:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
şu şey olanlar değil mi?
saatlerce suratlarına sürecekleri boya takımı için raf gezen üstün akıllılar.
ya da komşunun aldığı koltuk takımı için kocasının başının etini yiyen?
bir cm genişliğinde 10-12cm yüksekliğinde topukta yürümenin aptallık olduğunu anlamayacak kadar üstün zekalı.
ya da ben özgürüm deyip birilerinin metresi olan harika zeki varlık.
damı dötü açıp, bakan erkeğe ne bakıyorsun diyecek kadar sivri akıllı.
yarım aklınızla daha çok okumalısınız.
-
Çok teşekkür ederim siz de medenisinjz. Bi diger cevap yazanlara bakıyorum Bi düzgün yazanlara.
Ciddi manada internette inanılmaz bir kadın düşmanlığı var.
Zaten bu ülkede erkeklerin ahlaksızlığı normal olmuş.
Sözde Müslüman bir ülke .erkekler kadınlara zarar veriyor kimse sesini cikarmiyor.
Modernlik diyip madem eşitiz diyip kadının da üstüne gelirim diyenler var. Hayir normalde bu şekilde yumuşak konusmazdim .
Ciddi manada erkekelr inanılmaz ahlaksız gaddar merhametsiz. Mağdur edebiyatı kasma diyorlar her hakareti kötülüğü yapıp.
Ama ben Bi kez hakaret ettim hemen ifadesi alinmali zart zurt dediler.
Müslümanlar kötü sagcilar kötü diyenler de aynı.
Bi tane face grubunda Türk kadınları şöyle böyle diyenler sinirlendim hemcinslerimi koruyayim dedim. Evet ben de onlara hakaret ettim . Ama orda Bi kadına hakaret ettiklerinde kimse yok bu kadına nasıl sövüyor şikayet edilmeli demezken ben hakaret edince hemen hemcinsim gelip erkeklerden değil senin gibi kadınlardan çekiyoruz boyleleri şikayet edilmeli anası babası görse utanır dedi.
Şok gecirdim cidden . Ordaki erkekler inanılmaz cinsiyetcilik yapıyordu sürekli kadim düşmanlığı yapıyordu. Kimse buna bir şey demedi. Oysa bir dc chatinda erk*k yazdılar diye erkekler ortalığı ayağa kaydirdi.
Bi tane program var sedat diye bir Bi kıza sen cakal dinliyorsun sana saygı duymuyorum dedi . Çocuğa kizdilar falan . Sonra jharein onu korudu. Ordaki kadınlar her şeyi diyor sedata niye müdahale ettiniz dediler.
O grupta da kadınlara hep hakaret ediliyordu.
Yani Bi video gördüm adma kadına vurmuş ,videonun altında ilk kadın vurdu hak etti yazıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazık cidden işte sen bunları dediğinde kimse sana şikayet edilmeli demez.
ERKEKLERIN SUREKLI KADINLAR OBJE DEDIGI YERDE NEN DE ERKEKLER DE CUZDSN O ZAMAN DEDIGIM ICIN HEMVINSIM BANA ZENGIN KOCA PESINDE DER
ERKEKELR KENDILERI EN GUZEL KIZLARI ISTERKEN SORUN YOK
KADIMKARA HUGGG ERKEK HULAMIYO DIYE FEMINIST OLUYO DIYENELR KADINLAR KRİTER SAYİNCA BOYLLERİ TIPE BAKIP PARAYA BAKIP OLDURULUYORLAR DİYORLAR
AMA KENDILERI BIRAK KRITER SAYMAYI KADINLARin
Hani istediginize bakarsiniz diyoruz ama erkekler kriter saymayı bırak dış gorunust üstünden asagiliyo da buna bir şey denmiyor ben de sırf erk*kere bunu yaptım yaptım iye hemcinsim ifşa edip fisledi
Hoş buldum sen beni Bi kez korumuştuj di mi.
Ama insanlarla ilişki kuramıyorum başkası olsa yanaşır. Teşekkür ederim bu arada
Ben sanki insanların iki yüzlülüğünu yüzlerine vurmaya gelmişim dünyaya neyse biraz daha diğerlerine benzemeye çalışıyorum artik
kafam müsait Bi yerine gelsin mi
Buna ofkelemiyorum işte erkeklerin bize zorbaliginin haddi hududu yok
Ama biz erkeklere böyle şeyler desek tepki yeriz.
Allah belanızı versin
Hdpli değilim
Ama az kaldı Türk düşmanı olcam oldum bile hatta
Beni otekilestirip zorla vatan haini yapiyonuz
Ney ne koruması
Boş ver soylemedim say yanlış hatirliyomusum demek ki.
Tabii ki de aen bile benim gibi oklarin cevrildigi birini koruyup diğerlerinin öfkesini çekmek istemezsin
Nereye düştüm ben ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X