Şimdi Ara

Kadınların Erkeklerde Sevdiği Meslekler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

erkekler kendilerinden bir şeyler isteyen aşık oldukları kadına dünyayı bile vermek isterler. onlar için hayatlarının yönünü bile değiştirirler . aile kurunca da çolukları çocukları ve eşleri için zaten ölene kadar didinip çalışmıyorlar mı?yeter ki sevsinler aşık olsunlar

absolutely
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warrior_hypatia

şu kadınlar bir tek parayı sever felsefesini kim ortaya atıyorsa ona diyorum, neden hep erkekler zengin oluyor ozaman.işverenler hep erkek.

şimdi de dersiniz ki kadınları tatmin etmek için zengin oluyoruz, para kazanmaya çalışıyoruz.erkekler sütten çıkmış ak kaşık.hiç biri paradan hoşlanmıyor, parayı sevmiyor sanki.hemen kadınlar en çok parayı sever deyip çıkılıyor işin içinden de, erkekler de kadınlar kadar seviyor bu parayı.

ben parayı ymek yemek, ferrarime benzin almak (ferrarim yok daa ama), ve bunları aşkımla yapmak için seviyom, yanlızken anlamı yok

• quote:

Orjinalden alıntı: tosto

quote:

Orjinalden alıntı: Déstiny

quote:

quote:

quote:

quote:

başlık 'erkeklerin erkeklerde sevdiği meslekler' olarak değişmeli bence

ee sen ne düşünüon peki madem

valla bnm şu ya da bu mesleği sevip sevmeme gibi bi durumum yok, açıkçası banane milletin mesleğinden

benim aşkım olsa, ben o ne isterse yaparım

şaka gibi bi düşünce

insan bi başkasına göre mesleğini belirler mi yaa

evet mesela serseriliği bırakırım

bi sevgilin olmadan bunu yapamıyo musun

• quote:

quote:

şu kadınlar bir tek parayı sever felsefesini kim ortaya atıyorsa ona diyorum, neden hep erkekler zengin oluyor ozaman.işverenler hep erkek.

şimdi de dersiniz ki kadınları tatmin etmek için zengin oluyoruz, para kazanmaya çalışıyoruz.erkekler sütten çıkmış ak kaşık.hiç biri paradan hoşlanmıyor, parayı sevmiyor sanki.hemen kadınlar en çok parayı sever deyip çıkılıyor işin içinden de, erkekler de kadınlar kadar seviyor bu parayı.

ben parayı ymek yemek, ferrarime benzin almak (ferrarim yok daa ama), ve bunları aşkımla yapmak için seviyom, yanlızken anlamı yok

burda da değim gbi, aşkım olmazsa haytımın anlamı da yok, yokkende böle oluyom, para kazanmak anlamsız oluyo
    duman soluyasım geliyo falan

• @Déstiny

hem ben senin profilini neden göremiyom yaw
  • Yazı FHM Türkiye'nin birkaç sene önceki bir sayısından alınma. Keşke alıntı yapılan yerler de belirtilse...
  • quote:

@Déstiny

görüp de ne yapıcan profilimi kardeşim profilim boş zaten
  • burası bizim sohbet odasına dönüştü yaw
  • malesef öyle oldu gibi o yüzden ben topici terkediyorum ve topic sahibinden de özür diliyorum
  • ben sahiplendim zaten burayı, özrün kabul oldu, gerek yoktu gerçi

what i'm listenin' now :
    Jessica Folcker - Tell Me What You Like
  • quote:

@Déstiny

kızların çoğu profilini gizliyo ve bence bu bilimsel teste tabi tutulacak bişi.. profili bomboş olan erkekler neden kapatmıyo profilini ???

* bu arada batıkentde batıkent lisesi var... sabahtan akşama kadar it gibi bekleyen serseri kılıklı tipler var... boş serseri 5 para etmez adamlar.. ve bu çakallar batıkent lisesinden birsürü liselimi götürüyo.. parkda çimende el ele..

• quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

@Déstiny

kızların çoğu profilini gizliyo ve bence bu bilimsel teste tabi tutulacak bişi.. profili bomboş olan erkekler neden kapatmıyo profilini ???

bana değil heralde bu soru o profilini kapatmayan erkeklerin sorunu beni enterese etmez kimsenin profili

@tosto kafan karıştı heralde, ben konunun dağılmasındaki payımdan dolayı topic sahibinden özür diledim senden değil, neyse

• quote:

quote:

quote:

burda da değim gbi, aşkım olmazsa haytımın anlamı da yok, yokkende böle oluyom, para kazanmak anlamsız oluyo
    duman soluyasım geliyo falan

ferrarin mi?

biz de parayı aşkımıza daha güzel gözükebilmek için seviyoruz.aşkımız olmadan paranın ya da hoş olmanın bir anlamı yokk

• quote:

quote:

@Déstiny

* bu arada batıkentde batıkent lisesi var... sabahtan akşama kadar it gibi bekleyen serseri kılıklı tipler var... boş serseri 5 para etmez adamlar.. ve bu çakallar batıkent lisesinden birsürü liselimi götürüyo.. parkda çimende el ele..

yok bee neettin sen de, serseriyim dediysek 5 para ediom azcık canım

ayrıca o dediğin tiplere uyuzum ben de

ve bu arada evet şu profil olayının arasındaki etkeni bayaa merak ediom

• quote:

quote:

quote:

@Déstiny

ne karışcak bee ev sahibi sayılırız hepimiz

bana değil heralde bu soru o profilini kapatmayan erkeklerin sorunu beni enterese etmez kimsenin profili

@tosto kafan karıştı heralde, ben konunun dağılmasındaki payımdan dolayı topic sahibinden özür diledim senden değil, neyse

ne karışcak bee, ev sahibi sayılırız hepimiz

(yazmayı unutmuşum daa değiştirdi die ondan dio)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosto -- 13 Şubat 2007; 16:41:14 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.