Şimdi Ara

Kadınlar görsel değil midir? Değilse neden? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dm01

Kadınların da erkek vücudundan aynı derecede etkilendiğini,body yapmış kaslı bir erkek görüntüsünden etkilendiğini söyleyen arkadaşlara katılmıyorum.Bu estetik bir görüntü olabilir ama erkeklerin kadın vücuduna bakıp hipnotize olmasınla uzaktan yakından alakası yok.Eğer aynı şeydir yada iki cinsiyet de eşit görseldir diyen erkekler varsa aramızda,ben onların çekici bir kadın vücudu gördüklerinde asla içlerinden geldiği gibi bakamadıklarını düşünüyorum.Bunun da sebebi ahlaksal dinsel utançsal faktörlerdir.

Bu ancak bir kadın olup erkeğe baktığınızda anlarsınız. İki tarafın aldığı hazları sözlerinden veya davranışlarından anlayabildiğinizi mi sanıyorsunuz?

Bir kadın size yemek yemenin erkek vucuduna bakmaktan daha fazla haz verdiğini söylerse, yemek yediğindeki aldığı hazı dahi bilmeden nasıl yorumlayabiliyorsunuz?

Bir kadın, erkeğin sokakta dışa vurduğu cinsel arzularını yalnız kaldığında iki katını gösterebiliyor. Belki de sizin söylediğinizin sebebi, kendini görsel olarak çekici bulmayan kadınların cinsel arzuları karşısında yenik düşmesi sonucu oluşturdukları cinsel soğukluktur. Bir erkek gibi kendine özgüveni olan bir kadın erkeğin hoşuna gitmeyecek kadar ileri seviyeye ulaşabiliyor.

• Burada bir kadının yorumunu görmek isterdim ancak forumda baay düşük kadın oranı sanırım, hele bu bölümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metete -- 28 Temmuz 2009; 12:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonOfPatriot

quote:

Orijinalden alıntı: dm01

Kadınların da erkek vücudundan aynı derecede etkilendiğini,body yapmış kaslı bir erkek görüntüsünden etkilendiğini söyleyen arkadaşlara katılmıyorum.Bu estetik bir görüntü olabilir ama erkeklerin kadın vücuduna bakıp hipnotize olmasınla uzaktan yakından alakası yok.Eğer aynı şeydir yada iki cinsiyet de eşit görseldir diyen erkekler varsa aramızda,ben onların çekici bir kadın vücudu gördüklerinde asla içlerinden geldiği gibi bakamadıklarını düşünüyorum.Bunun da sebebi ahlaksal dinsel utançsal faktörlerdir.

Bu ancak bir kadın olup erkeğe baktığınızda anlarsınız. İki tarafın aldığı hazları sözlerinden veya davranışlarından anlayabildiğinizi mi sanıyorsunuz?

Bir kadın size yemek yemenin erkek vucuduna bakmaktan daha fazla haz verdiğini söylerse, yemek yediğindeki aldığı hazı dahi bilmeden nasıl yorumlayabiliyorsunuz?

Bir kadın, erkeğin sokakta dışa vurduğu cinsel arzularını yalnız kaldığında iki katını gösterebiliyor. Belki de sizin söylediğinizin sebebi, kendini görsel olarak çekici bulmayan kadınların cinsel arzuları karşısında yenik düşmesi sonucu oluşturdukları cinsel soğukluktur. Bir erkek gibi kendine özgüveni olan bir kadın erkeğin hoşuna gitmeyecek kadar ileri seviyeye ulaşabiliyor.

Ben kadınların cinsel isteklerinin şiddetinden bahsetmedim,ya da erkekle yalnız kaldığında ne derece ileri gidebiliceğinden.

Elbetteki sözlerden ve davranışlardan yola çıkarak tam olarak kadını anlayamayız.Ama yıllar boyu süren gözlemlerden yola çıkarak kesine yakın şeyler söyleyebiliriz.

Bu başlıkta bahsedilen ve benim de üzerinde durduğum tek konu ,erkeğin kadın vücudundan etkilenmesi,ve kadının erkek vücudundan etkilenmemesi.
    Hala daha iddia ediyorum ki bir kadın bir erkeğin sadece vücudunun belli bölgelerine odaklanarak hipnotize olmuş bir şekilde,veya erkeklerin baktığı tabirle "öküz" bir şekilde bakmaz.Kadınlar erkeklerin herşeyinden etkilenebilir,bunun içine bir ölçüde vücut da girebilir,ama bu etkilenme erkeğin şu "öküzlüğü" ile aynı şey değil.

Dediğim gibi konu kadının cinsel soğukluğu ya da azgınlık potansiyeli değil,sadece sokakta gerçekleşen o belli uzuvlara bakma olayıdır.

• Erkek için kadın nasıl ise kadın için de erkek aynı. Yani her ikisi için karşı cins görsel bir nesne. Sadece erkek egemen toplumlarda erkeğin bakış açısı daha ön plana çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metete

Burada bir kadının yorumunu görmek isterdim ancak forumda baay düşük kadın oranı sanırım, hele bu bölümde

Onun için forumda modern bir bayan bulmak lazım, benim rastladığım bir kaç tanesinin yobazlığının erkeklerden aşağı kalır yanı yoktu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAXMAHNHOB

quote:

Orijinalden alıntı: metete

Burada bir kadının yorumunu görmek isterdim ancak forumda baay düşük kadın oranı sanırım, hele bu bölümde

Onun için forumda modern bir bayan bulmak lazım, benim rastladığım bir kaç tanesinin yobazlığının erkeklerden aşağı kalır yanı yoktu...

kime denk geldin acaba, baş harfini yazsan da olur.

Nicotinell, öyle her cevabı forumda yazarsak olmaz. araştırmak lazım..
    hoca, bulamadım dersen ayrı konu. ama cevabını tek cümle ile açıklamak mümkün değil.
    özele beklerim..

• quote:

Kadınlar erkek vücudundan etkileniyorlar bekli evet ama kesinlikle body yapmış kas yığını görüntüsünde olanlardan değil. Belki derli toplu bir vücud, hafif kaslı oranlı bir şekil estetik olabilir ama kas yığını olanlar değil.

+1
  • İnsan neslinin artması için kadın sayısı daha önemlidir.. Erkeklerin üreyebilme kapasitesi kadınlara nispeten yüksektir (ayda bir yumurtlama, 9 ay hamilelik- erkekelerde gecede bir diyelim) Dolayısıyla erkeklerin gözleri daha seçicidir, sürekli kendine uygun dişi arar.. Kadınsa kendisine doğru genleri erkeği bulur, onun çocugunu büyütür.. İnsan toplumunda kültürün önemi arttıkça, bilgi birikimi çoğaldıkça annenin bakımı da önem kazanmış, eve daha çok bağlanmıştır.. Vs vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

Kadınlar erkek vücudundan etkileniyorlar bekli evet ama kesinlikle body yapmış kas yığını görüntüsünde olanlardan değil. Belki derli toplu bir vücud, hafif kaslı oranlı bir şekil estetik olabilir ama kas yığını olanlar değil.

+1

• Kadınlar daha görseldir ama hepsi bu kadar. Bu işi erkekte tip önemsizdir muhabbetine kadar sürüklemek manasız. Erkekte tip önemlidir ve kadınlar da erkekleri keserler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.