gerçekten anlamıyorum hele özellikle bizim türkiyedeki erkekler kadınlara göre daha feministler hadi bu bir sonuca ulaşsa neyse ama türkiyede erkeksen direk sapıksın eğer yakışıklı kaslı zengin bir erkek değilsen o yüzden beyler siz siz olun kadın haklarını ne savunun ne sövün hiç yokmuş gibi davranın gerçekten boş iş bakın çevrenize hepi kadınları savunan erkeklerin büyük çoğunluğun hiç hayatından kız arkadaşı bile olmamıştır ama bakıyorsun fırlama tipleri sürekli kadınları aşağılıyorlar cinsiyetçilik yapıyorlar ve sürekli onların kız arkadaşları var kadınlar haklarını almak istiyorsa kendileri uğraşsınlar erkekler bu konuya müdahil olmasınlar zamanında babil kralı Hammurabi bu kadınlara boş yere başörtü zorunluluğu getirip eve kapattırtmamış benim norveçte yaşayan arkadaşlarım var orada norveç kızlarının en basitinden iyi efendi göçmen erkekleri aşağılayıp ırkçılık yaptıklarını ama nerede it kopuk göçmen erkek varsa onlarlan olduklarını söylemişti bana bakın orada bilene bu olaylar varmış yani nereye giderseniz gidin kadınlar aynı o yüzden asla ve asla bu kadın hakları için bir gram efor sarfetmeyin kafanıza göre takılın zaten hayat kısa aga. |
Bildirim