-------------------------------------------------------------------------------- Adam: Daha önce tanışmamış mıydık? Kadın: Evet. Hayvan Hastanesi’nin danışmasında çalışıyordum.
Adam: Daha önce sizi bir yerlerde görmemiş miydim? Kadın: Evet. Bu yüzden artık dışarı çıkmıyorum.
Adam: Sana mı gidiyoruz, bana mı? Kadın: İkisine de. Sen kendi evine, ben benimkine.
Adam: Haydi bırak numarayı. İkimiz de bu barda, aynı nedenle bulunuyoruz. Kadın: Evet. Hadi bir kaç piliç tavlayalım.
Adam: Bir kadını nasıl mutlu edeceğimi bilirim. Kadın: İyi. O zaman beni rahat bırak.
Adam: Seni çıplak görürsem, mutlu öleceğim. Kadın: Ama ben seni çıplak görürsem, gülmekten öleceğim.
Adam: Sana, kendimi hediye etmek istiyorum. Kadın: Basit hediyelerden hoşlanmam.
Adam: Senin için, dünyanın sonuna giderim. Kadın: İyi. Benim için orada kalır mısın?
Adam: Nesin sen, *ezbiyen mi? Kadın: Ya sen, alternatifi misin?
alintiler.
Kadın değil Feminist cevapları bunlar...
bu kız sorunlu olmalı
quote:
Orjinalden alıntı: mutklima
Adam: Seni çıplak görürsem, mutlu öleceğim. Kadın: Ama ben seni çıplak görürsem, gülmekten öleceğim.
alintiler.
hepsine tamamda bunu derse farklı olur. Gülermi ağlarmı bilinmez
Kadınlar zeki yaratıklardır.
quote:
Orjinalden alıntı: Jerfii
Kadınlar zeki yaratıklardır.
ama erkekler daha zeki oldukalrı için hep kadınları kandırırlar
Adam: Daha önce tanışmamış mıydık? Kadın: Evet. Hayvan Hastanesi’nin danışmasında çalışıyordum. Adam: Aaa ne güzel.Demek artık hayvanlara da istihdam olanakları sağlanıyor.
ama erkekler daha zeki oldukalrı için hep kadınları kandırırlar
Adam: Daha önce sizi bir yerlerde görmemiş miydim? Kadın: Evet. Bu yüzden artık dışarı çıkmıyorum. Adam:Bilseydim kendimi daha önce gösterirdim size. İnsanlığa hizmet..
kadınların alayına
Adam: Sana mı gidiyoruz, bana mı? Kadın: İkisine de. Sen kendi evine, ben benimkine. Adam: Mesafe sorun yaratabilir.
quote:
Orjinalden alıntı: KKM
kadınların alayına
quote:
kadınların alayına
(bi kısmı hariç )
yoo ben hariç bi kısım göremiyorum
Adam: Haydi bırak numarayı. İkimiz de bu barda, aynı nedenle bulunuyoruz. Kadın: Evet. Hadi bir kaç piliç tavlayalım. Adam:Aman Tanrım! Evden çıkarken bu kadarını ben bile hayal etmemiştim...
quote:
yoo ben hariç bi kısım göremiyorum
ben gördümyada ayrı bişey dememki kadın değil bu ...melek
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Adam: Sana mı gidiyoruz, bana mı? Kadın: İkisine de. Sen kendi evine, ben benimkine. Adam: Mesafe sorun yaratabilir.
hocam süpersin yattım yere
Neyse... Diğerleri hakkında vereceğim cevaplar diskoya gitmem yol açabilir.
feministlere gıcık olurum
Saçmalayıp istediklerini elde edemiyorlar, sonra erkek düşmanı kesiliyorlar.