Bildirim
KADIKÖYÜ İYİ BİLEN BİRİ VARMI

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Rihtimda sol tarafinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otobüs firmaları iskele caddesinde oluyor. Otobüslerin karşı tarafından caddenin sonuna doğru (uzun bir mesafe değil) yürürsen bulabilirsin.
Edit: rıhtım caddesi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Astekiv -- 19 Eylül 2016; 13:00:54 > -
Sahrayı Cedit, 34734 Kadıköy/İstanbul
mapsten git işte
(0216) 385 7192
Bu da numara ara teyit et orası mı diye
Hocam rıhtım tam olarak nerde peki Yazıcıoğlu iş hanı filan vardı onun orasımı acaba yoksa boğanın yukarısımı
Hocam rıhtım tam olarak nerde peki Yazıcıoğlu iş hanı filan vardı onun orasımı acaba yoksa boğanın yukarısımı
gs'liler iyi bilir kadıköyu -
quote:
Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333
Otobuslerin son duragi denize sifir olan yer
Dostum sahil kısmına genel olarak rıhtım denir zaten. Otobüs durakları var onun karşı tarafında bir sürü şirket var, orda diye hatırlıyorum senin aradığın. -
bir sürü belediye otobüsü var mor mor onların karşı tarafında. metro vs tabelalarını görürsün ordan kalkiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X