Şimdi Ara

Kadiköyden Atatürk havalimanina gidiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aarkadaşlar bildiğim kadariyla tramway gidiyo da nerden kalkiyo vs. Bilgim yok bilgi verir misiniz kadiköy'den nasil gideceğimize dair

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kadıköy iskelesindeki duraktan Havataş vardı. Hala var mı bilmiyorum. O yoksa 110 ile(Veya kabataşa vapur + finükiler ile) taksime geçip oradan otobüse binebilirsin. Yine taksimde de Havataş veya Havaş olması lazım. En rahatı tek araç olduğu için kadıköyden Havataş olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Kadıköy iskelesindeki duraktan Havataş vardı. Hala var mı bilmiyorum. O yoksa 110 ile(Veya kabataşa vapur + finükiler ile) taksime geçip oradan otobüse binebilirsin. Yine taksimde de Havataş veya Havaş olması lazım. En rahatı tek araç olduğu için kadıköyden Havataş olacaktır.

Hocam peki saat 4:30-05 civari yine var midir en kotu taksi tutucaz

• quote:

Orijinalden alıntı: NadoTR

quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Kadıköy iskelesindeki duraktan Havataş vardı. Hala var mı bilmiyorum. O yoksa 110 ile(Veya kabataşa vapur + finükiler ile) taksime geçip oradan otobüse binebilirsin. Yine taksimde de Havataş veya Havaş olması lazım. En rahatı tek araç olduğu için kadıköyden Havataş olacaktır.

Hocam peki saat 4:30-05 civari yine var midir en kotu taksi tutucaz

Google amcaya yaz havataş diye varsa sitelerinde vardır zaten program. Ama erken gitmekte fazyda var bazen sebepsiz yoğunluk oluyor.
  • Bak kardesım sımdı kadıkoy metrobuse gıdıyorsun bınıyosun z.kuyuda iinip aktarma yapıyorsun tamam mı bakırköydü galiba hava lımanının oldugu yer orda in bulursun
  • Arkadaşlar teşekkurler havataş varmiş sabah 4'te

• Kadıköy'den kabataş'a geçin vapur ya da deniz otobüsü ile. Ordan tramvayla aksaray'a, oradan da metroyla havaalanına.

Yük varsa daha az vesayitli bir güzergah tercih etmeniz daha iyi olur aslında ama bu şekilde "rahat" gidilir.

Edit: Abov, saat mevzusunu görmemişim ben, bu şekilde gidilmez o saatte tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serpico. -- 13 Aralık 2012; 23:59:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.