Şimdi Ara

Kadıköy- Sabiha Gökçen Taksi parası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kadıköy den Sabiha Gökçen Havalimanı taksiyle kaç para tutar ?

• 40 diye bi atayım bakalım tutabilir
  • 50 60 yazar herhalde.
  • 60 lira maşallah , teşekkürler arkadaşlar
  • kadıköyden e-10 kalkıyordu yanlış hatırlamıyorsam iett nin otobüsü, ona binip git hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

kadıköyden e-10 kalkıyordu yanlış hatırlamıyorsam iett nin otobüsü, ona binip git hocam?

ben Gaziosmanpaşa dan gelicem , yani oraya kadar zaten 3 vasıta değiştirmiş olucam. o yüzden bir kolaylık olsun dedim ama öyle kolaylık da olmaz olsun , otobüsle gidicem mecbur. e-10 sabiha gökçen'e kadar gidiyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

kadıköyden e-10 kalkıyordu yanlış hatırlamıyorsam iett nin otobüsü, ona binip git hocam?

ben Gaziosmanpaşa dan gelicem , yani oraya kadar zaten 3 vasıta değiştirmiş olucam. o yüzden bir kolaylık olsun dedim ama öyle kolaylık da olmaz olsun , otobüsle gidicem mecbur. e-10 sabiha gökçen'e kadar gidiyor mu?

burada* öyle gözüküyor hocam ama siz yinede araştırın biraz

• Maltepeye 46 tuttu hocam öyle düşün
  • hocam ben o yolu her gün gidiyorum okul dolayısıyla :D e-10 var e 5ten gider 1 saat 10 dakikaya felan

e-11 var oda tem den gidiyor 50 dk felan e-10 çift bilet aylık geçiyor e-11 de çift bilet aylık gecmıyor
  • Yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady

quote:

taksimden havataş'a bin 12 liraya sabiha gökçen'e götürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 den aşağı gitmez korsan taksi forever.
  • Mecidiyeköye gel

522st'ye bin.

Son durak Sultanbeylide in.

Taksiyle 12 yazar sultanbeyliden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.