Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki maçlarda stres ve baskı nedeniyle başarılı olamadıkları yönündeki iddiaları yalanladı. Sarı-kırmızılı formayla Şükrü Saracoğlu Stadı'na sadece iki kez çıkan Arda, "Kadıköy'den neden çekinelim ki? Sonuçta hepimiz profesyonel futbolcularız. Şu anda takımın havası çok iyi. Lider olmamıza rağmen ligi unuttuk ve sadece Fenerbahçe ile yapacağımız kupa maçına konsantre olduk. Futbolseverler için müthiş bir eşleşme oldu. İzleyenler zevk alacak. Karşılaşmaların dostluk içinde geçmesini temenni ediyorum. İçimde çok güzel hisler var. Şükrü Saracoğlu'ndan avantajlı bir skorla döneceğiz ve Ali Sami Yen'de turu geçeceğiz" şeklinde konuştu.
01.02.2008
Kaynak : Sabah
Göreceğiz 1.65 lik karizma
gelip yenilip gidiyorlar son derece normal bir durum neden çekinsinler Arda haklı dogru soylemiş çekinecek bişey yok
Hadi türetelim;
quote:
Orjinalden alıntı: ömer ortaköy "Kadıköy'den neden çekinelim?"
1) Kaç senedir yenemedğiniz için.
quote:
Orjinalden alıntı: GkhnFB
1,65 mi yok daha neler, Arda en aşağı 1,75 vardır..
quote:
Orjinalden alıntı: axuburak
Hadi türetelim;
quote:
2) 4 ve daha fazlasını yememek için.
3) Dünya derbisi sayılması dolayısıyla dünyaya rezil olmamak için
quote:
Arda Turan 1.76 dır.Biyerimizden sallamayalım
Çekinme olayı banada saçma geliyor, sonuçta bahsetiğimiz takım GS ! Ama açıkçası GS nin kadıköyde kazanaması değilde çok aciz bir futbol ( son 2-3 yılldır ) sergilemesi beni düşündüyor, bunun nedenini bende merak ediyorum.. Kadro Kalitesi dicem ama bir bakıyorsunuz FB yi Denizli bile yenebiliyor veya Kadıköyde İBB puan alıyor ama GS alamıyor, bunun nedeni Atmosferden çekinmek olamaz ki Ali Sami Yen de 2Saat SU yağmuruna rağmen FB yine kazandı.... Bunun nedeni FB derbilere daha iyi hazırlanıyor olabilir veya gerçekten GS nin gücü FB ye bu kadar yetiyor olabilir...
Adı :Arda Soyadı :Turan Oynadığı Mevki :Orta saha Doğum Tarihi :30.01.1987 Doğum Yeri :İstanbul Oynadığı Takımlar :Galatasaray, Vestel Manisaspor Geldiği Takım :Galatasaray Altyapı Giriş Yılı :2005 Boyu :1.76 m Kilosu :72 kg
kaynak: Galatasaray.org
17 yaşındaki adam uzayacak tabi sonradan. İnsan hiç mi düşünmez anlam veremiyorum.
arkadaslar ardami kurtaricak bizi tamam cok iyi fubolcu ama tek basina hic birsey yapamaz bu sefer song ta yok gs de en azindan onceki mac o vardi simdi oda yok gol yiyecegimiz kesin atamayiz gibime geliyo zor bir mac ve fener ilk mac oldugu icin rahat alicak ben GS liyim ne yazikki halimiz bu ama yedekte olsa asta olsa fenere sansimiz tutmuyo
quote:
quote:
quote:
Hadi türetelim;
quote:
2) 4 ve daha fazlasını yememek için.
3) Dünya derbisi sayılması dolayısıyla dünyaya rezil olmamak için
4)Isakson fark yediğimizi görüp kaçmasın diye.
Zuhaha. Arda'nın takma adı gördünüz mü?
hee çekiniyoruz sizden çok korkuyoruz hatta tir tir titriyoruz tamam.rahatlayın nefes alın.
quote:
Orjinalden alıntı: Lincoln10arda66
arkadaslar ardami kurtaricak bizi tamam cok iyi fubolcu ama tek basina hic birsey yapamaz bu sefer song ta yok gs de en azindan onceki mac o vardi simdi oda yok gol yiyecegimiz kesin atamayiz gibime geliyo zor bir mac ve fener ilk mac oldugu icin rahat alicak ben GS liyim ne yazikki halimiz bu ama yedekte olsa asta olsa fenere sansimiz tutmuyo