Şimdi Ara

KADIKÖY'DE LAPTOP TAMİRCİSİ TAVSİYESİ? NOTEBOOK HASTANESİ Mİ SIFIR HATA MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçini temizletme, fanı temizletme, termal macun yenileme vs. Sıfır Hata'ya sordum 60 lira dediler. NH'ne sormadım daha. Memnun kaldığınız bilgisayarcı varsa yazar mısınız?

Kendin yap demeyin yapamam uğraşmak da istemiyorum. Bu akşam vidaları söküp içini açtım geri kapadım karmakarışık bir şey. 60 lira vermeyim diye bilgisayardan olmak istemiyorum. Zaten kapatamadım bile kapağı geri, babama kapattırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 16 Ağustos 2017; 22:32:22 >

• up
  • Sakaryada olsan hayrına yapardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • notebook hastanesi"ni kesinlikle önermiyorum sıfır diye dandik veya 2. el parça takıyorlar gidip hakkını arayınca da küfür edip kovalıyorlar bunlar zaten oranın böyle zorba tipleri kurmuşlar oraya tezgahı polise zabıtaya da güzel para yediriyorlar belli hiçbir hak iddia edemezsin pcne bir şey olursa. işini düzgün yapıp para kazanmayacaksın bu devirde toplanacaksın rüşvet verip adam toplayıp milleti dolandıracaksın kebap valla... bazı platformlara da kendi çevresine iyi yorum attırmış belli 10 üzerinden 7 8 görünüyor ona aldanıp götürdüm ben de işin rengi belli oldu dedim kadıköy gibi bir yerde olmaz böyle olaylar aklımın ucundan geçmezdi ülkenin durumu bu arkadaşlar yiyen yediren bal tutan parmak yalayan hepsi halk düşmanı.. umarım geç olmadan okuyorsundur yoksa geçmiş olsun
  • JOY BİLGİSAYAR
    CAFERAĞA MAH.
    HACI ŞÜKRÜ SOK.
    NO: 5 / E
    BAHARİYE - KADIKÖY
    İSTANBUL
    TEL: 0216 348 20 79

Telefonla konusun. Oğuz abi yardımcı olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.