Şimdi Ara

Kadiköy cep dünyasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 YILIK FİRMAMIZLA KALİTELİ, GÜVENİLİR VE GÜLERYÜZLÜ PERSONELiMİZ İLE KADİKÖY'DEKİ ŞUBEMİZDE HİZMETİNİZDEYİZ ,

    iPhone, Samsung, HTC, Sony, Asus, Lg, Huawei markalı telefonlarınızın ekran, dokunmatik, ekran camı, şarj soketi gibi telefon sorunlarınızı garantili bir şekilde tamir ediyor olup, sizlere hızlı ve güvenilir bir şekilde size teslim etmeyi bir ilke edinmiş ''genpa -kvk -teleservice'' referanslı elemanlarımızla sorunlarınızı çözmek için hizmetinizdeyiz.

    Siz değerli müsterilerimize %100 müşteri memnuniyeti sağlamak üzere İstanbul Kadıköy'de, size uygun makul fiyatta, kaliteli ve hızlı hizmet etmek için var gücümüzle çalışmaktayız.

    İlkemiz olan %100 müşteri menunniyetine dayalı politikamızla size daha iyi hizmet vermek için var gücümüzle ve de ilk günkü iş hevesimiz ve azmimizle çalışıyoruz.

    Herkesin standartları vardır, Bizimkiler daha yüksektir.

    Vizyonumuz

    Gelişen, teknolojinin hayatımızın her alanına girdiği çağımızda, teknoloji dünyasında kalitede süreklilik, hızlı ve pratik çözümler, geliştiren fikirler, karşılıklı samimiyet, güven ve dürüstlük üzerine kurulan müşteri İlişkileri ve sıfır hata ile hizmet vizyonumuzu oluşturan temel prensiplerimiz vazgeçilmeyecek değerlerimizdir.
    KADIKÖY CEP DÜNYASIhttp://www.acilekrandegisimi.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.