Şimdi Ara

[KAÇMAZ] Cheerson CX-10 - $15 (D&R'da 99 TL) - Dünyanın En Küçük Quadcopter'i (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
359
Cevap
13
Favori
23.425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha doğrusu gazın solda olmasını istiyorsam hangisini seçmeliyim :)
  • 1 aydır hevesle oynuyordum.Bugun sert bi düşüşte kaput oldu.Alacak arkadaşlar kesinlikle yedek pervane ve pervane koruyucu alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semifaruk

saga sola gitmiyo derken.

Yani sola çekiyorum sağa gidiyo sağa çekiyorum sola gidiyo falan sinir oldum beceremedim pek =)
  • cimbomcem C kullanıcısına yanıt
    kumandadan ayarları kalibrasyon ayarını yapmayı dene. olursa o zaman olur.bu adredeki videoda var.
    https://www.youtube.com/watch?v=--6afjxlnf4
  • cimbomcem C kullanıcısına yanıt
    Dostum ilk önce quadcopter açketken quadcopter aç düz bir zemine yere koy sonra kumandayı aç. Mavi ışıklar öne bakacak şekilde koy kırmızılar sana bakacak ozaman sağ yaparsan sağa sol yaparsan sola gider ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ati1919 kullanıcısına yanıt
    cx10a nın bataryası değişmiyor sanırım. yedek batarya bulamadım. bilginiz varmı hocam?? banggodda 5 dk uçuş süresi demiş. kaç dk.da şarj oluyo acaba?

edit: yedek batarya buldum hocam. tşk. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lineco -- 21 Mart 2015; 14:33:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lineco

cx10a nın bataryası değişmiyor sanırım. yedek batarya bulamadım. bilginiz varmı hocam?? banggodda 5 dk uçuş süresi demiş. kaç dk.da şarj oluyo acaba?

edit: yedek batarya buldum hocam. tşk. :)

Bataryası drğişmişmiuor değişiyorda ömrü biyince içini söküp batstyayı lehimliyon sun otyalama 5 6 dk ucuyor satj sürrsi senin kullandığın latj aleyi bağlı pc bağlarsam 30 35 1000 amperlik cihazla 12 15 dk da oluyo

" ömrü biyince içini söküp batstyayı lehimliyon sun" neyin ömrü bitince neyi lehimlyion hocam tam anlayamadım :)
  • Bataryayı 70 bilemedin 100 uçuştan sonra bataryanın önrü bitrcektir yani şarj tutmayacak 1 dk uçuçak bitecek biyerden sonra
    şatj olmayacak ozaman söküp yeni batatyayı lehimliyorsun 70 100 uçuşta onunla böyle böyle yani

Aaa. X5c gibi bataryasi bitti oteki bataryayi takip ucurmaya devam edeyim yok mu yani? Illa lehim falan mi gerekio?

• Aynen reyiis o yok ya uçut bitince dierini takıp uçur yok. Ama bitane powerbank alirsin cebinde 10 15 dk şarj edip edip uçurursun

• Benim kargo geldi.
    Şuan kullanmaya çalışıyorum ancak çok zor ne yapmam gerekli havada asılı kalması için dengesiz yükselip alçalıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kehanist

Benim kargo geldi.
    Şuan kullanmaya çalışıyorum ancak çok zor ne yapmam gerekli havada asılı kalması için dengesiz yükselip alçalıyor

Ürünü açatjen ilk quadcopter açıp düz zemine koy sonra kumandatı aç sonra kumandadaki gazın üstüne bi kere tıklara 2 dıt sesi gelecek sonra uçut maya çalış yere yakın uçurursan kontrol edemezsin kendi rüzgar ından etkilenir yerden kaldır kendine güvenip alışırsın sonra

• Bende dun banggooddan 5 dolarlik koruyucu pervane motor setiyle cx10a modelini aldim, bugun kargo takip nosunu vermişler bakalim kac gunde gelecek, ilk quadcopterim

• semifaruk S kullanıcısına yanıt
    tesekkurler
  • 5 dk uçuş süresi nedir arkadaş?
  • Arkadaşlar benim alet bugün geldi ama pek şarj tutmuyor, birde ilk uçuşta kanatlardan birini kırdım. Kutuda 4 tane yedek kanat vardı, nasıl değiştirebilirim alttaki vidaları açmadan değiştirme imkanı yokmu, benim o boyutta küçük yıldız tornavidam yok. Yardım lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • glownshow G kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hayırlı akşamlar önce şarj tam şarj eet kıtmızı ışık sönmeden şatjdan çıkarma pervaneleri değiştirmesi çok basit sökmeden gerek yok petvaneyi yukatı doğru ısırarak çekçıkar altında kod yazar bitane u sayıya bak yedrk pervanelerinin alyında aynı sayıyı yazanı bul bastırarak tak

• Arkadaşlar benim ürün gümrüğe sevk edildi yaziyor ptt artik gelen herseyi gümrüğe mi yolluyor 3, 6 lira almak için?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ati1919

Kardeşim hayırlı akşamlar önce şarj tam şarj eet kıtmızı ışık sönmeden şatjdan çıkarma pervaneleri değiştirmesi çok basit sökmeden gerek yok petvaneyi yukatı doğru ısırarak çekçıkar altında kod yazar bitane u sayıya bak yedrk pervanelerinin alyında aynı sayıyı yazanı bul bastırarak tak

dostum ben numaralara dikkat etmeden taktım şimdi pervaneler dönüyor ama havalanmıyor, numaralar iyice karıştı. ama yedek pervanelerle orjinal pervane numaraları aynı değil. nasıl yapacam bütün pervaneler birbirinin aynısı gibi. yardım edersen sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.