Şimdi Ara

Kaçıncı Tercihim gelir? (MF-252K)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 18.8.2018)
Giriş
  • Bu dakikadan sonra sıralaması benden az önde olup listemden bir şey görüp ekleyecek birinin olduğunu sanmıyorum, o yüzden gönül rahatlığı ile buraya atıyorum.

Arkadaşlar sıralamam 252k tercihlerimin büyük bölümünü (MTOK) ve Yeni açılanlar oluşturuyor. Mtok’u bilmeyen arkadaşlara özetlemem gerekirse sadece meslek lisesinden mezun olanların ve ilgili bölümü okuyanların tercih edebileceği bir kontenjan. O yüzden (MTOK) larda genel olarak rakiplerim herkes değil, meslek lisesi mezunları. bunu göz önünde bulundurup, önümdeki eşit ağırlık sayısını da düşünüp tercih listemde hangisinin gelebileceğini oylar mısınız?
    En çok istediklerim 3,4,6,7 ama gelme ihtimalini zor görüyorum. şahsen mtokların çokluğu nedeniyle ve önümdeki ea sayısı nedeniyle boşta kalacağımı sanmıyorum sizlerden oy ve fikir bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocallrecently -- 18 Ağustos 2018; 15:4:28 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir tane 250k’lık bölüm ekle bence eğer açıkta kalmak istemiyorsan, belli olmaz hiçbiri garanti değil çünkü.

• Ege hayırlı olsun

• Nabuket kullanıcısına yanıt
    hocam 225k mtok olmaz diyorsunuz da 231k normal nasıl olur diyebiliyorsunuz? gerçekten nasıl akıl yürüttünüz merak ettim

• yok hocam ben yerleşeceğime inanıyorum görüşünüz için teşekkür ederim eğer yerleşemezsem ek yerleşmeyi kullanırım çok sıkıntı olmaz.

• upp oylayın lütfen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tm1 ve tm3 sıralamam ne gelir?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up up up

• yerleşemeyebilirsin gelirsede 23-24 gelir illa bu sene okuycam diyosan 300 lere kadar yazacan başka yol yok
  • AhmetD* kullanıcısına yanıt
    hocam görselde işaretlediğim yere bakar mısınız. bu sene yayınlanan kılavuzda 290 bin meslek liselinin sınava başvurduğu, say barajını 9169 kişinin geçti görünüyor yani potansiyel rakip sayım 9k ortalama puanı 252 ve ben 260 puan yaptım bu da demek okuyor ki yarısını da geçtim e bunların içinde seçtiklerimi seçemeyecekler var makine otomotiv okuyanlar var bunlara rağmen 225 bindeki mtok gelmez ama 231 bindeki normal gelir diyorsunuz? gerçekten akıl sır erdiremiyorum, düşünceniz için teşekkürler.

• arkadaşlar fikir belirtiyorsunuz cevap veriyorum soru soruyorum geri cevap vermiyorsunuz

• günaydın, upp

• uppp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocallrecently -- 18 Ağustos 2018; 15:4:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.