Şimdi Ara

Kaçak Sigaraların Normal Sigaradan farkı nedir ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
25.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • normal sigara oldurur kacak sigara gebertir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • içinde talaş var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sgara cok yararli ya birde kacagina zararli diyip karaliyorlar tek fark vergisi baskada birsey degil

• quote:

Orijinalden alıntı: elliuç

Icimi kotu. Cogu gurcu sigarasini denedim ben de ama genelde hepsi balgam yapiyor. Anormal derecede
    Vergi kaçırıyorlar.
  • kaçak sigara nın vergisi verilmediği için daha çok kar ediyor kaçakçılar

• quote:

Orijinalden alıntı: berjk

kaçak sigara nın vergisi verilmediği için daha çok kar ediyor kaçakçılar
    Ben daha önce kaçak içiyordum ne varki adamım herdefasında aynı sigarayı sağlayamadığı için sürekli farklı markalar içtim ve buda boğazımı tahriş ediyordu bende tütüne yöneldim şimdi yaklaşık 2 aydır açık tütün içiyorum.
    Sağlık olarak nedenli daha az veya çok zararlıdır bilemiyorum ama maddi olarak artısı çok.

Kaçağın ucuz olmasındaki nedeni ise;
    vergi den çalmaları ve daha önce kullanan bir olarak kalitesiz tütün vb..bilinmeyen madde kullanıyor olmalarıdır.

Kısa bir yazı;

Kaçakçılar adeta bayram ediyorlar.

BİR PAKETTE 6.32 TL KAYIP
    Vergisiz fiyatı 1.18 TL olan sigara, bugün bayide 7.5 TL’ye satılıyor.
    Vergi 2.02 TL artınca, 5.5 TL’lik sigara da 7.5 TL oldu.

Böyle olunca, kaçakçıların kazancı da arttı. Örneğin yurt dışından 1 ya da 1.5 dolara aldıkları sigarayı, 3.5 dolara satıyorlar. 7.5 TL’lik bir sigarayı vatandaş sokakta kaçakçıdan alırsa, devletin kaybı her paket için 6.32 TL.

YÜZDE 536 VERGİ

Son artışla birlikte, sigaranın vergisiz fiyatının yüzde 536’sını bulan vergi alınıyor.
    Sigarada, ÖTV’nin de ayrıca KDV’si yani verginin de vergisi alınıyor.

eğer bu b-kı ille içeceksen ve maddi olarak seni sarsıyor ama bırakamıyorsan Açık Tütün tavsiye ederim. "Tabi önce bırakmanı tavsiye ederim."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 25 Mayıs 2012; 10:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhat

Ben daha önce kaçak içiyordum ne varki adamım herdefasında aynı sigarayı sağlayamadığı için sürekli farklı markalar içtim ve buda boğazımı tahriş ediyordu bende tütüne yöneldim şimdi yaklaşık 2 aydır açık tütün içiyorum.
    Sağlık olarak nedenli daha az veya çok zararlıdır bilemiyorum ama maddi olarak artısı çok.

Kaçağın ucuz olmasındaki nedeni ise;
    vergi den çalmaları ve daha önce kullanan bir olarak kalitesiz tütün vb..bilinmeyen madde kullanıyor olmalarıdır.

Kısa bir yazı;

Kaçakçılar adeta bayram ediyorlar.

BİR PAKETTE 6.32 TL KAYIP
    Vergisiz fiyatı 1.18 TL olan sigara, bugün bayide 7.5 TL’ye satılıyor.
    Vergi 2.02 TL artınca, 5.5 TL’lik sigara da 7.5 TL oldu.

Böyle olunca, kaçakçıların kazancı da arttı. Örneğin yurt dışından 1 ya da 1.5 dolara aldıkları sigarayı, 3.5 dolara satıyorlar. 7.5 TL’lik bir sigarayı vatandaş sokakta kaçakçıdan alırsa, devletin kaybı her paket için 6.32 TL.

YÜZDE 536 VERGİ

Son artışla birlikte, sigaranın vergisiz fiyatının yüzde 536’sını bulan vergi alınıyor.
    Sigarada, ÖTV’nin de ayrıca KDV’si yani verginin de vergisi alınıyor.

eğer bu b-kı ille içeceksen ve maddi olarak seni sarsıyor ama bırakamıyorsan Açık Tütün tavsiye ederim. "Tabi önce bırakmanı tavsiye ederim."

Alıntıları Göster
    İğrenç rezalet bir tadı var, en züğürt adam bile bunu içecek kadar düşemez. Rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

İğrenç rezalet bir tadı var, en züğürt adam bile bunu içecek kadar düşemez. Rezalet.

Alıntıları Göster
    Sigarasına ve sigaranın geliş yerine göre değişir.Winston'un Irak tarafından geleni bir halta benzemez mesela.4 liradır burada bu sigara.Ama aynı fiyata bandrollü Gürcü malı Winston var ; tekel'den 10 kat daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henry Chinaski

Sigarasına ve sigaranın geliş yerine göre değişir.Winston'un Irak tarafından geleni bir halta benzemez mesela.4 liradır burada bu sigara.Ama aynı fiyata bandrollü Gürcü malı Winston var ; tekel'den 10 kat daha iyi.

Alıntıları Göster
    SİZCE KAÇAK SİGARA VEYA AÇIK TÜTÜN ALMAK İÇİN BAŞKA SEBEBE GEREK VAR MI?..

GERÇİ İSRAİL DAHA FENAYMIŞ ......

Kaçak Sigaraların Normal Sigaradan farkı nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhat -- 25 Mayıs 2012; 10:45:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyhat

SİZCE KAÇAK SİGARA VEYA AÇIK TÜTÜN ALMAK İÇİN BAŞKA SEBEBE GEREK VAR MI?..

GERÇİ İSRAİL DAHA FENAYMIŞ ......

Alıntıları Göster
    Çakma onlar. En güzeli açık tütün. Alın yarım kilo adıyaman çelikhan tütünü sar sar iç. İstanbulda olanlara adres verebilirim. Oricinal çelikhan tütünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Çakma onlar. En güzeli açık tütün. Alın yarım kilo adıyaman çelikhan tütünü sar sar iç. İstanbulda olanlara adres verebilirim. Oricinal çelikhan tütünü.

Alıntıları Göster
    freeshop davidoff dene türkiyede satılan orjinalinden daha güzel içimi var bana göre
  • quote:

Hocam konu baya tutmuş :D Şimdi mantıken düşünürsek Açık tünün fabrikasyon sigaralara göre daha az zararlı değil mi :) bende açık tütüne geçmeyi düşündüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy Emre

quote:

Hocam konu baya tutmuş :D Şimdi mantıken düşünürsek Açık tünün fabrikasyon sigaralara göre daha az zararlı değil mi :) bende açık tütüne geçmeyi düşündüm.

Alıntıları Göster
    Vergi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßy Emre

quote:

Evet öyle oluyor. İçine fazla bir şey katılmıyor. Ama açık tütün alırken dikkatli olmak lazım. Kurumuş, tozlu, kükürtlü tütünleri satarlar içemezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

daha kalın daha uzun daha siyah

hocam keşke parasını verip parliament içebilseniz.her gün her gün çok geliyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

daha kalın daha uzun daha siyah

hocam keşke parasını verip parliament içebilseniz.her gün her gün çok geliyordur.

Alıntıları Göster
    farkı normal sigara alırsanız kendinizi öldürürsünüz ama kaçak sigara alırsanız kendinizi öldürür birde belkide bir askerimizi...
    kaçakçılığın büyük bölümü pkknın elinde aldığınız her pakette onlara yardım ediyorsunuz...
  • quote:

hocam iyi güzel de geçen bir arkadaş verdi, tam sarılamamış herhalde boşluklar falan vardı.duman gelmiyordu, 1/4üne gelindiğinde atmak gerekiyordu.başka bir arkadaşım pazardan sarılmış almış, o da midemi bulandırdı.parliament reserve ayarında tütün var mıdır?

• Bende kaçak sigara alıyorum ESSE tadı L&M ye yakın fena değil ve 3 lira.

• quote:

quote:

hocam iyi güzel de geçen bir arkadaş verdi, tam sarılamamış herhalde boşluklar falan vardı.duman gelmiyordu, 1/4üne gelindiğinde atmak gerekiyordu.başka bir arkadaşım pazardan sarılmış almış, o da midemi bulandırdı.parliament reserve ayarında tütün var mıdır?

yok malesef

virginya var malbora'ya benziyor demişti bir arkadaş,denemedim

Kaçak candır,ama bu ara iyice sıklaştırdılar aramayı falan tırlar falan yakalanıyor
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Ben bulgaristan sigarası içiyorum ve tadı hoşuma gidiyor ama gürcistan sigaraları genelde kötüdür
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.