Şimdi Ara

Kaçak Sigara Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sigaraya gelen zamlar mulumunuz. Zorla kaçak sigaraya yönlendiriyolar insanı. Şimdi ben geçen prestige diye bir sigara aldım 4,5 TL fiyatla. Fena değildi tadı hoşuma gitti. Bu şekilde bir sürü marka var. Dubao,Victory,Esse vs. Şimdi sormak istediğim şey şu; bunların içinde kanser yapıcı zararlı maddeler var diyorlar. Hatta hayvan dışkısı bile konulduğu söyleniyor. Bunlar ne derece doğrudur? Bilginiz var mı bu konuda ucuz içecez diye sağlığımızdan olmayalım.

• pahali icince sagligindan olmuyo musun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutunculerde sarma sigara vardir onlardan al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarma içiyok kardeş... Yakında elektronik sigaraya terfi edeceğim...
  • +1 3 ₺'ye Küba efsane

• tabi ki oluyosun. ben sadece kaçak sigaranın içindeki zararlı maddelerden bahsettim. Yoksa hepsinin zararı aynı tabi ki
  • hocam adıyaman tütünü aldım ama beğenmedim. aşırı yumuşak geldi. golden virgina baktım onu sarması çok zahmetliymiş nemli tütün olduğu için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahte sigara nasıl anlaşılır?
    11 yıl önce açıldı
    kaçak sigara almak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Prestijde katir pisligi var

• 8,5 tl kısa mavi viceroy parliamenti bile değişmem buna

• terörist gruplarına yaramıyor mu bu kaçak sigara muhabbeti?
  • prestige alın paranız boşa gitmemiş olur.wandan giriyor türkiyeye istanbula gelene kadar 4-5tl oluyor.ama wana ne kadar yaklaşırsanız bi okadar ucuzluyor.daha bi kaç gün evvel karton karton satıyorlardı tane 2,5tl
  • oğlum normal sigaradan bir farkı yok hepsinin zararı aynı
    kaçak sigara sahte sigara değil ki kayıtsız şekilde ülkeye sokulmuş vergi vs ödenmeden satılıyor
    yukarıda bir arkadaşında dediği gibi genelde pkknın elinde bu kaçak sigara olayı o yüzden terör örgütüne kaynak oluşturuyor imkanınız varsa kaçak almayın gönül ister hiç içmeyin ama yapıcak bir şey yok onun yerine sarmada tercih edebilirsiniz
  • Beş liralık küba tütünü alıyorum sigaram bitince param olmayınca sarıp onu içiyorum. Tadı da baya iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.