Şimdi Ara

Kaçak (2013-2015) | ATV (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.284
Cevap
16
Favori
35.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm güzel ilerliyor.

• Gürkan Uygun mükemmel oynuyor.

• Serhat'in askerlikten diger bir arkadasi olarak oktay kaynarcayi koysalar dizi iyiceolur.suan bile iyi gidiyor.sıkmadı

• Dizinin Konusu Harbi Sağlam.Senaryo Tıkır Tıkır İşliyor.
  • Vay be mükemmel bölümdü.İlk kurtlar vadisinden aldığım hazzı yaşattı bana , umarım böyle kaliteli devam eder.Reytinglerde her bölüm yükseliyor.

• Muhteşem bir dizi gerçekten. Herşeyiyle 10 numara. Oyunculuklar, senaryo, çekimler, müzikler, replikler. Hangi birini öveyim şaşırdım.

Serhat, Dadaylı ve Doktor'dan oluşan ekip süper. Dadaylı karakteri yakın zamanda fenomen olacak. Henüz habersiz bazı insanlar bu diziden. Biraz daha yayılınca hepten efsane olacak.

Herkes izlesin bu diziyi. Cidden büyük bir emek var, belli.

Son zamanların en kaliteli dizisi bile diyebilirim daha üçüncü bölümü bitmişken.

Gürkan Uygun'un oyunculuğuna ve karizmasına ise ancak şapka çıkarılır.

• dizi gayet güzel gidiyor nurgülün teyzesi çok gıcık bir kadın :D ama nurgül çok tatlı öyle böyle değil çok hoş yani neyse :D şimdi gelelim asıl konuya şöyle bir durum var genellikle intikam dizileri ilk sezon mükemmel oluyorlar ama 2.sezon aynı grafiği gösteremiyorlar muhtemelen konu sıkıntısından dolayı bir süre sonra yapıcak birşey olmuyor nirvanaya ulaştıktan sonra ister istemez düşüş oluyor örnekleri ezel ve suskunlar 2sininde ilk sezonları mükemmel 2.sezonları ise bana göre hayal kırıklığı oldu umarım kaçak böyle olmaz :)
  • Dizi çok iyi gidiyor. Her şeyiyle kaliteli yapım olduğunu belli ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Serhat'in askerlikten diger bir arkadasi olarak oktay kaynarcayi koysalar dizi iyiceolur.suan bile iyi gidiyor.sıkmadı
    Ben de diziye Behzat Ç.'deki Akbaba'yı (Berkan Şal) bekliyorum. İnanç Konukçu tek başına gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Serhat'in askerlikten diger bir arkadasi olarak oktay kaynarcayi koysalar dizi iyiceolur.suan bile iyi gidiyor.sıkmadı
    Ben de diziye Behzat Ç.'deki Akbaba'yı (Berkan Şal) bekliyorum. İnanç Konukçu tek başına gitmiyor.

Harun da olabilir.serhat'in deli olan askerlik arkadasiyla(ismini unuttum) iyi gecinirler

• Total'de 2. AB'de 4. olmuş , çok iyi.

• Dizi güzel olmuş ya beğendim, kurtlar vadisinden iyi sarıyor şu anda.
  • ya arkadaslar ben internettn izledim 3.bölümü ama küfürlü yerler var anlamadım atv hd den kayıt edilmş memati s..tn sene sürer gider bu iş diyor bi yerde açık açık belli rtük görmüyo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: eygt82

ya arkadaslar ben internettn izledim 3.bölümü ama küfürlü yerler var anlamadım atv hd den kayıt edilmş memati s..tn sene sürer gider bu iş diyor bi yerde açık açık belli rtük görmüyo mu

O küfür değil bir deyimdir. Google amcaya yaz sittin sene nedemek daha iyi anlarsın.
  • Bazı sahneler çok saçma, o yüzden izlemeyi bıraktım.
  • Güzel bölümdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutaro

Bazı sahneler çok saçma, o yüzden izlemeyi bıraktım.

Hangi sahneler mesela

• Dizi guzelmis takipe aldim muhtemelen buda 1 sezon iyi gider

• Diziye karşı on yargiliydim sonucta ne yaparsa yapsın memati karakteri adamın üstüne yapıştı.Gordugum zaman memati aklıma geliyor.Silah tutuşu bile değişik.Ama ilk bolumu izledim ve cok hoşuma gitti.Dizinin kaliteli oluşu her halinden belli.Devam etmeyi düşünüyorum.Yanliz dizinin konusunu biraz daha açmaları lazım ki sonu "Suskunlar" gibi olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 10 Ekim 2013; 11:13:15 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.