Şimdi Ara

Kaç Yıldır Aynı Telefonu kullanıyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • silah niyetine de cok iyi olur. sadece ruhsat almak lazım.
  • siemens c 35 5 yıl felan olmuştur tam hatırlayamıyorum :)

o zamanlar 3210 kapış kapış gidiyordu ve c35 aynı fiyattı o zaman bile noki nasıl para veriyorlar demiştim bu telde wap vardı en basidi.

hey gidi günler hey şimdi yine siemensim var sx1 oda servise gitti geldiği ilk gün eski telin ahı tuttu herhalde
  • 5-6 ay motorola the takoz
    yine bi 5-6 ay siemens the takoz kullandım
    1 yıl 3310
    2 yıl 2100
    sanırım 1 veya 1.5 ay olmuştur n-gage alalı n-gage 2 (qd deil "2") çıkana kadarda deiştirmeyi düşünmüyorum..

(the takoz dediklerim modelini bile hatırlayamadığım ama vursan birisine rahatlıkla yarabilcek aletler )
  • Teknoloji bu kadar hızlı değişmeye devam ederse ayda bir telefon değiştiricez galiba.
  • 6210 99'da geldi bana hala kullaniyorum cok telefon kullandim ama yılların emektarı var hatırası cok olsun halada kullanırım kullanıcam da yanı.........
  • benim babam 6 yıldır aynı telefonu kullanıyorvehala kullanmaya devam ediyor.
    sagem ac*** bilmem ne.
  • 2 yıl alcatel one touch easy
    4 yıl ericsson a2618s
    haziran 2004' ten beri de n-gage
  • en uzun telefonum 2.ci telefonumdu 8210 1yıldan fazla kullandım ama ne kadr fazla hatrlamıom..1daa hiç 1yılı geçemedim
  • 1 yıldır t68i ama en uzun kullnadığım 6210 2 yıla yakın....şimdi p910i oluyor birkaç güne kadar herhalde en az 4 yıl kullanmalıyım diyorum....
  • ortalama 6 ayda bir deiştiririm, müşterisini bulunca satarım aldıgım telefonu. mpx200 ü alınca t630 vardı 350 ye sattıverdim, 6 aylık teldi. sıfırı 400 e alınır herhalde dogubankda. Öyle işte. Bende kriter aldıgım telefonu 5-6 kullanıp henuz urun piyasası varken satıp daha üst modelini almak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mez -- 1 Aralık 2004, 18:34:11 >
  • şubatta üç (3) yılı dolacak:
    ericsson a3618
    maşallah diyin, bu telefona sahip tüm tanıdıklarım tel.leri çöpe atmalarına rağmen benimki hala tıkır tıkır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnny -- 1 Aralık 2004, 20:48:59 >
  • 4
  • cengiz_tunc kullanıcısına yanıt

Vay ve 21 yıl geçmiş iPhone 16 çıktı teknoloji çok hızlı değişiyor belki yıllar sonra benim yorumama da cevap gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vikenjei kullanıcısına yanıt

Abi hayatta mısın 21 yıl geçti iPhone 16 çıktı yakında 17 çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.