Şimdi Ara

Kaç tane spor programı var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tribünlerin boşluğunu, zeminlerin rezilliğini, oynanan kalitesiz futbolu, oyuncuların performanslarını vs. konuşan ?

• Elimde kumanda takiliyom ole beyaz tv 360 haberturk tvem v.s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işinize onların konuşulması geliyor değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Davutoğlu_

işinize onların konuşulması geliyor değil mi?

O mektubu yazan bu yazısını ispatlasın ben bir daha asla sahaya çıkmayacağım namus sözü.
    Gökhan Gönül

Twitterda gördüm senin açtığın konudaki programı izlemiyorum

ben sporun konuşulmasını çözüm üretilmesini istiyorum

bunları herkes konuşur
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Davutoğlu_

işinize onların konuşulması geliyor değil mi?

Gece trolu sahnelerde

• Tribünlerin boş olmasının nedeni takımlarımızın köy takımı gibi oynaması.

TFF zeminlere acilen çözüm üretmeli, gerekirse kendi kasasından para harcamalı.

Oyuncuların performansı ve kalite durumuylada bi zahmet teknik heyet ilgilensin her şeye ben çözüm üretemem değil mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Tribünlerin boş olmasının nedeni takımlarımızın köy takımı gibi oynaması.

Oyuncuların performansı ve kalite durumuylada bi zahmet teknik heyet ilgilensin her şeye ben çözüm üretemem değil mi

bir şeyi 40 defa söylersen olurmuş

yahu şu zeminleri düzeltmek için milyon dolarlara gerek yok

ingiltere 3. ligin zeminleri 4. ligin zeminleri bizim ligimizin zeminlerinden daha iyi yani çok para gerekmiyor bunu yapmak için

passo olayı ise hala aydınlatılmadı insanlar kararsız bilmiyor çoğu bununla ilgili çıkıp yetkililerin konuşması lazım insanları bilgilendirmesi lazım ki insanlar tribünleri doldurmaya başlasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

ingiltere 3. ligin zeminleri 4. ligin zeminleri bizim ligimizin zeminlerinden daha iyi yani çok para gerekmiyor bunu yapmak için

passo olayı ise hala aydınlatılmadı insanlar kararsız bilmiyor çoğu bununla ilgili çıkıp yetkililerin konuşması lazım insanları bilgilendirmesi lazım ki insanlar tribünleri doldurmaya başlasın.

Passoligi öcü gibi gösterdiler senelik 20 tl bedel verilcek denildi ama artılarından yeterince bahsedilmedi ya da bizim millet anlayamadı olayı.Demirören in yaptığı tek olumlu iş , sahaya giren ger taraftarın TC nosunu alıp tabiri caizse "fişlemek" oldu.

Zemin olayı konusunda Madrid bastırdı parayı bi gecede stadın zemini patetes tarlası olmaktan kurtardı. Tamam çok paralar gerekiyor belki ama TFF ve gerekirse Lig tv buna ön ayak olmalı çünkü klüplerimizin açlıktan nefesi kokar duruma gelmiş kimse elini cebine atamıyor. Herkes borç batağında. Yahu Arsenal ile oynacak olan klüp transfer bütçesine 13 milyon euro ayırıyorsa, anadolu klüplerin halini sen düşün.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Natalie D.

quote:

Passoligi öcü gibi gösterdiler senelik 20 tl bedel verilcek denildi ama artılarından yeterince bahsedilmedi ya da bizim millet anlayamadı olayı.Demirören in yaptığı tek olumlu iş , sahaya giren ger taraftarın TC nosunu alıp tabiri caizse "fişlemek" oldu.

Zemin olayı konusunda Madrid bastırdı parayı bi gecede stadın zemini patetes tarlası olmaktan kurtardı. Tamam çok paralar gerekiyor belki ama TFF ve gerekirse Lig tv buna ön ayak olmalı çünkü klüplerimizin açlıktan nefesi kokar duruma gelmiş kimse elini cebine atamıyor. Herkes borç batağında. Yahu Arsenal ile oynacak olan klüp transfer bütçesine 13 milyon euro ayırıyorsa, anadolu klüplerin halini sen düşün.

Passolig için gerekirse her gün çıkıp yayın yapmaları gerekiyor program dolaşıp dolaşıp ama zahmet etmiyorlar malesef

ve böyle devam ederse de bu sene seyirci ortalamamız 10 bini geçmez

saha konusunda da çözümler çok zor değil bence yapılabilir

• Babam ağlayarak geldi yanıma ne oldu yine efkarlanmışın dedim. Yok oğlum şunlara baksana dedi. 6-5 kişi bir masanın etrafında toplanmış birbirine yiyorlardı.
  • Hocam yöneticiler futbolumuzu yöneten insanlar bunlar konuşulsun istiyor mu ? Spor medyası kulüp yöneticileri ne isterse onu konuşuyor. Federasyon başkanının bile doğrudan kendine bağlı 2 tane gazetesi var ve etki edebildiği kaç gazete var kestiremiyorum. Bu adamlar futbolun eğrisi doğrusu konuşulsun isteseydi kendileri oralarda olamazdı.

Spor yöneticilerinin spor medyasında çok büyük gücü var ve bunu bağımsız bırakmazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam yöneticiler futbolumuzu yöneten insanlar bunlar konuşulsun istiyor mu ? Spor medyası kulüp yöneticileri ne isterse onu konuşuyor. Federasyon başkanının bile doğrudan kendine bağlı 2 tane gazetesi var ve etki edebildiği kaç gazete var kestiremiyorum. Bu adamlar futbolun eğrisi doğrusu konuşulsun isteseydi kendileri oralarda olamazdı.

Spor yöneticilerinin spor medyasında çok büyük gücü var ve bunu bağımsız bırakmazlar.

+1. Aynen öyle. Yoksa bu insanlar bu kanallarda saatlerce barınamazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.