Şimdi Ara

Kaç paraya yaparsınız bu siteyi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayramdan önce böyle bir konu açmıştım ancak bir türlü bulamadım konuyu. O zaman 5-6 teklif gelmişti. Müsadeizle konuyu yeniden açıp en uygun ücreti verene yaptırmak istiyorum siteyi...

www.turkbilgi.net (resimler ve linkler bölümü olmayacak) buradaki bilgiler ile phpnuke site yapılsa ne kadara mâl olur.

www.kutlusevda.com gibi bir site(ortasında forumdan başlıklar, köşe yazıları) bir de bilgi yarışması eklenecek(yarışmada test şeklinde sabit 10 soru olacak, yarışmacı doğru bildiği şıkkı işaretleyip gönder tuşuna basıp, sonuçlar belirlediğim e-mail adresine gelecek...bu soruları istediğim zaman değişterebileceğim)

böyle bir site kaça yapılır. uygun bir fiyat veren olursa yaptırmayı düşünüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviGece -- 30 Ocak 2006 10:39:02 >

• Arkadaşım istersen seninle bi görüşelim isteğine uygun web sitesi yapabiliriz

soybelli17@hotmail.com MSN
  • 500 dolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: soybelli

Arkadaşım istersen seninle bi görüşelim isteğine uygun web sitesi yapabiliriz

soybelli17@hotmail.com MSN

adresleri verdim. bana pm den ya da burdan bir fiyat verebilir misin. bir kaç fiyat veren vardı bayramdan önce. en uygun hangisi olursa onunla anlaşacağım...

@cyta arkadaşım ben o kadar para veremem, teklifin ve ilgin için teşekkürler...
  • buriix3@e-tasarim.biz msnden goruselim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuRiiX33

buriix3@e-tasarim.biz msnden goruselim

arkadaşım sitene baktım da fiyatlar bana göre oldukça pahalı. teşekkürler ilgin için...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tasarım konusunda hazır şablonlar beni sıkmaz diyorsan joomla ile bu dediklerinin 3-5 katı fazlalık birşey yapılabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviGece

quote:

Orjinalden alıntı: BuRiiX33

buriix3@e-tasarim.biz msnden goruselim

arkadaşım sitene baktım da fiyatlar bana göre oldukça pahalı. teşekkürler ilgin için...

msn@e-tasarim.biz ile irtibata gecersen sevinirim o sana gereken bilgiyi verir.(fiyatta anlaşırız)
  • ne kadar verebileceğini pm at hocam. eğer emeğimi karşılar ise ben yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Finney

ne kadar verebileceğini pm at hocam. eğer emeğimi karşılar ise ben yardımcı olabilirim.

özel mesaj attım...

@_KOLCU_ arkadaşm pek anlamam ama joomla ne oluyor.. biraz daha açar mısın konuyu mümkünse...
  • bence soybelli ile irtibata geç bana çok uygun fiyata joomla site kurdu sağolsun , tawsiye ederim
  • Eger bize ulasabilriseniz bir sekilde sorununuz.cozumlenir.
    destek@hedefhosting.net
    danisman@hedefhosting.net
  • Teşekkürler arkadaşlar anlaştım bir arkadaş ile...
  • Joomla hazır şablon oluyor. Keşke önce araştırsaydın. Şöyle 1 hafta az biraz uğraşsan çözerdin mantığını..

Roman okumak gibi oluyor joomla; hep yeni şeyler öğrendiğinden ve güzel ürünler ortaya çıkarabildiğinden sevdikçe seviyorsun...

www.turktekno.net [benim]

http://www.clexus.com/ [dünyaca ünlü ödüller aldı]

1-2 örnek joomla! sitesi.
    Kısacası joomla! nuke gibi bir hazır site ama nuke gibi herşey kısır ve sınırlı değil. Joomla temel oluyor evi sen yapıyorsun nasıl istersen..

Benim dediğim sitede program arşivi, resim arşivi, video arşivi gibi uygulamaları görebilirsin..

Herkese tavsiyemdir.. 1-2 yıla kalmayacak nette joomlé patlaması olacak.. Bu günden öğrenenler bu pastadan pay alabilirler..

• senin site çok güzelmiş yaw..baya birşey öğrendim valla..
    ama bide bana xp içindeki ISO laro nasıl alacağımı zamanın varsa yazarsan çok sevinirim..
    cd nin içine giriyorum ama o klasörleri bulamadım...winISO dada bulamadım..nerde bu cd deki isolar?..

TAMAMDIR HALLETTİM.

quote:

Orjinalden alıntı: _KoLCu_

Joomla hazır şablon oluyor. Keşke önce araştırsaydın. Şöyle 1 hafta az biraz uğraşsan çözerdin mantığını..

Roman okumak gibi oluyor joomla; hep yeni şeyler öğrendiğinden ve güzel ürünler ortaya çıkarabildiğinden sevdikçe seviyorsun...

www.turktekno.net [benim]

http://www.clexus.com/ [dünyaca ünlü ödüller aldı]

1-2 örnek joomla! sitesi.
    Kısacası joomla! nuke gibi bir hazır site ama nuke gibi herşey kısır ve sınırlı değil. Joomla temel oluyor evi sen yapıyorsun nasıl istersen..

Benim dediğim sitede program arşivi, resim arşivi, video arşivi gibi uygulamaları görebilirsin..

Herkese tavsiyemdir.. 1-2 yıla kalmayacak nette joomlé patlaması olacak.. Bu günden öğrenenler bu pastadan pay alabilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velfecir -- 30 Ocak 2006 16:39:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: velfecir

senin site çok güzelmiş yaw..baya birşey öğrendim valla..
    ama bide bana xp içindeki ISO laro nasıl alacağımı zamanın varsa yazarsan çok sevinirim..
    cd nin içine giriyorum ama o klasörleri bulamadım...winISO dada bulamadım..nerde bu cd deki isolar?..

TAMAMDIR HALLETTİM.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.