< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afindas -- 15 Ağustos 2021; 19:36:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afindas -- 15 Ağustos 2021; 19:36:37 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donaldvladimir -- 15 Ağustos 2021; 19:56:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kanka 5k yaptım tyt 93 ile başladım 11 ve 12nin başı olan ayt denemelerinde 65+ yapıyordum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
eylül tyt 70 gerçek sınav 70 ayt genelde 65+ idi gerçek sınav 51 ham 47k ayt de biraz fazla hata yapmışım onuda 59 60 yapabilirdim |
şuan 80-90 yapıyorsan hedefin 95-100 olmasın, 110+ları görebilirsin vakit çok. ben ilk denememde 43 netle başladım, bu zamanlarda 80-90a çıkarmıştım galiba feni tamamladığım için ve türkçe çözmeye alıştığım için, sene sonunda 108-114 arası yapıyordum denebilir. sınavda da 100 yaptım(2021e göe gayet iyi bu arada) 2k tyt sıralama geldi ve ayt batırmış olmama rağmen tyt sayesinde hedefime ulaştım, tytyi küçümseyip ayt fulle yakın yaparım diyenlerden olmayın, sınavda nasıl geleceği ve hangisinin kurtaracağı belli olmaz. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazır cevap -- 15 Ağustos 2021; 20:32:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |