Şimdi Ara

Kaç LNB ile Kaç Uydu Alabilirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğim Kadarıyla Bir Çanak Antene 2 Adel Lnb Takılabiliyor. Aceba
    ASTRA EUTELSAT HOTBIRD ve Türksat Uydularını 2 Adet Çanakla izleyebilirmiyim.

• Hatta Size Açılarınıda Söyleyim
    Türksat 42°E, Hotbird 13°E , Astra 19,2°E, EURASIASAT 42.0E.
    Yukarıda EURASIASAT yanlış yazılmış... Türksat ile Aynı Açıda Olan EURASIASAT Olacaktı..
  • bir antene 2 lnb takılmıyor her anten için bir lnb takılır. kaç uydu izleyeceksen o kadar çanak alacaksın ama bence motorlu sistem
    daha iyi
  • O Zaman Çift LNB Çıkışlı Dedikleri Şey, Bir LNB Takılı Çanaktan 2 Ayrı Yere Çıkış Alınmasımı ?
  • Apartmanda Oturuyorum. Malesef Motorlu Sistem Taktıramam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaptanDulit

O Zaman Çift LNB Çıkışlı Dedikleri Şey, Bir LNB Takılı Çanaktan 2 Ayrı Yere Çıkış Alınmasımı ?

evet. 2 receiver ı tek anten ile kullanmak için. aynı uyduyu her iki receiver ile izleyebilirsin. tekli lnblere sade 1 receiver bağlanabilir.
    sen 3 uydu izleyeceksen o zaman mecburen 3 anten alacaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaptanDulit

Apartmanda Oturuyorum. Malesef Motorlu Sistem Taktıramam..

niye, dış duvara taktırabilirsin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler. Pekiyi Aynı Açıda Bulunan Türksat ve EURASIASAT uydularını tek anten ve Lnb ile Alabilirmiyim..
  • Dış Duvara'da Taktıramam. Evimin Yönü Türsata Dahi Uygun Değil..
  • eurasiasat zaten türksattır (yani diğer ismi) türksat eurasiasat firmasına aittir

http://www.eurasiasat.com/
  • bu arada iki uydudan oluşuyor türksat 1c ve eurasiasat 1
  • Ama uydu listelerine baktığımda ikisi başka başka uyduymuş gibi gözüküyor. ayrıca kanallarıd başka.
  • ikiside aynı yayını yapıyor yani birbirini tamamlıyor. receiverda türksat 1c yi seçtiğinde ikisininde yayını gelir(yani tüm kanalları)
    mesela hotbird de öyle sen receiver ı hotbird e göre ayarlıyorsun fakat hotbird 5 uydudan oluşuyor. bu uydular tek uydu gibi gözükür.
    bu uyduların yayın kapasitesi yüzündendir
  • umutcan15 Çok Teşekkürler. Uydu Alacağım. Şimdiden Bilgileniyimki Satıcıya Gittiğimde Hödük Gibi Olmayım İstedim. Ozaman Ben İki Çanaklı Sistemden ki Her ikiside 90 cm Birini Hotbirde diğerinide Türksata kurduracağım.
  • ok. benim sistem de öyle
  • Tamamdır umutcan15. Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.