Bildirim
Kaç LNB ile Kaç Uydu Alabilirim.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hatta Size Açılarınıda Söyleyim
Türksat 42°E, Hotbird 13°E , Astra 19,2°E, EURASIASAT 42.0E.
Yukarıda EURASIASAT yanlış yazılmış... Türksat ile Aynı Açıda Olan EURASIASAT Olacaktı.. -
bir antene 2 lnb takılmıyor her anten için bir lnb takılır. kaç uydu izleyeceksen o kadar çanak alacaksın ama bence motorlu sistem
daha iyi -
O Zaman Çift LNB Çıkışlı Dedikleri Şey, Bir LNB Takılı Çanaktan 2 Ayrı Yere Çıkış Alınmasımı ? -
Apartmanda Oturuyorum. Malesef Motorlu Sistem Taktıramam.. -
quote:
Orjinalden alıntı: KaptanDulit
O Zaman Çift LNB Çıkışlı Dedikleri Şey, Bir LNB Takılı Çanaktan 2 Ayrı Yere Çıkış Alınmasımı ?
evet. 2 receiver ı tek anten ile kullanmak için. aynı uyduyu her iki receiver ile izleyebilirsin. tekli lnblere sade 1 receiver bağlanabilir.
sen 3 uydu izleyeceksen o zaman mecburen 3 anten alacaksın -
quote:
Orjinalden alıntı: KaptanDulit
Apartmanda Oturuyorum. Malesef Motorlu Sistem Taktıramam..
niye, dış duvara taktırabilirsin? -
Teşekkürler. Pekiyi Aynı Açıda Bulunan Türksat ve EURASIASAT uydularını tek anten ve Lnb ile Alabilirmiyim.. -
Dış Duvara'da Taktıramam. Evimin Yönü Türsata Dahi Uygun Değil.. -
eurasiasat zaten türksattır (yani diğer ismi) türksat eurasiasat firmasına aittir
http://www.eurasiasat.com/ -
bu arada iki uydudan oluşuyor türksat 1c ve eurasiasat 1 -
Ama uydu listelerine baktığımda ikisi başka başka uyduymuş gibi gözüküyor. ayrıca kanallarıd başka. -
ikiside aynı yayını yapıyor yani birbirini tamamlıyor. receiverda türksat 1c yi seçtiğinde ikisininde yayını gelir(yani tüm kanalları)
mesela hotbird de öyle sen receiver ı hotbird e göre ayarlıyorsun fakat hotbird 5 uydudan oluşuyor. bu uydular tek uydu gibi gözükür.
bu uyduların yayın kapasitesi yüzündendir -
umutcan15 Çok Teşekkürler. Uydu Alacağım. Şimdiden Bilgileniyimki Satıcıya Gittiğimde Hödük Gibi Olmayım İstedim. Ozaman Ben İki Çanaklı Sistemden ki Her ikiside 90 cm Birini Hotbirde diğerinide Türksata kurduracağım. -
ok. benim sistem de öyle -
Tamamdır umutcan15. Teşekkürler...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X