Şimdi Ara

KAÇ KİTABINIZ VAR? ---ANKET---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

KAÇ KİTABINIZ VAR? ---ANKET---

(En Son Oy Tarihi: 6.1.2019)
Giriş
  • Daha önce benzer konular açılmış ama eski konular. Artık Türkiye daha çok okuyor. Evet beyler ve bayanlar evinizde kaç kitabınız var? Katılan herkese şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar tam anlaşılmamış herhalde. Şahsi kaç kitabınız var demiyorum. Evinizde toplam kaç kitabınız var diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-Nazmi -- 6 Mart 2017; 3:4:56 >

• Şahsi mi evdekiler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsi olarak 300 civarı kitabım var. Bunlar ilmi kitap bir de roman vb. var onu da katarsam 400 olur
  • Şimdi saydım 37 tane okuyup rafa kaldırdığım kitabım var. Küçük bir kitap koleksiyonu da denebilir. Hoşuma gittiği için sırf bu yüzden odamın bir cephesine asma raf yaptırdım. Aralarına para dizmesi de çok zevkli. Şu anda da Sovyet Yüzyılı adlı kitabı okuyorum, tarih meraklılarına tavsiye edilir. Bir zamanlar kitaplardan nefret eden birisi olarak, kitap okumayı sevmeyenlere tavsiyem şudur ki okumaya başlayın. Eğer doğru yapıtlardan yani sizi kitaplardan soğutmayacak eserlerden başlarsanız ipin ucu kaçıyor. Bağımlılık gibi bir şey. Açlık oluşuyor resmen.
  • Up. Az çok demeyelim boş geçmeyelim beyler.
  • Gece up'u.
  • Eskiye göre kitap okuma oranı daha fazla. Wattpad kullanan gençler arttı, şu an bize saçma gelebilir ama buradan alışkanlık edinip gelecekte saçma olduğunu anlayıp kağıda dokunmak isteyeceklerdir diye düşünüyorum. Ve artacağına inanıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Wattpad yararlı bir uygulama hataları olsa da ama kesinlikle başarılı yazarlar hak ettikleri yerde değiller orada. Saçma sapan kitaplar ilk 10 listesine giriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wattpad'i aklı başında olan okumaz ama gençler buradan okumaya başlayıp ciddi eserlere geçiş yapabilirler.
  • Yaklaşık 20 tane kendi harcliklarimdan biriktirerek aldığım vardı okuduktan sonra tanesi ~1 liradan sattım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.