Şimdi Ara

Kaç işsiz var ve neden işsizsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Kaç işsiz var ve neden işsizsiniz?

(En Son Oy Tarihi: 27.6.2021)
Giriş
    İnsanlar kötü şartlarda çalışmaktan bıkmış, durumda bende bunlardan birisiyim.
    Son çalıştığım 6 7 iş yerinden sudan sebepler yüzünden işten çıkarıldım. Veya paramı yeri geliyor 4 yeri geliyor 6 ay alamadığım oldu.

İşsizliğin asıl sebebi yine bizleriz neden? Bir iş yerinde verilen her işi kabul edersek, gelen arkadaşların önünü kesmiş oluruz. Çaycı olarak başladınız diyelim, ama patron size her işi yaptırıyor. Her şeyi kabul eden adam çalışma saatlerinde tama gösterdiği için patron kapıda kaç insan var biliyor musun moduna geçiyor.
    Yani insanımızın bilinçlenmesi gerektir. Sürekli patronu müdürü yalamaktan terfi almış veya yükselmiş o kadar boş beleş adam var ki
    Konu çok daha detaylı güzel olabilirdi kusura bakmayın. Biraz acele ve sinirle yazdım.

• öğrenciyim ve kayıt silmeme izin vermiyorlar,çalışmama da izin vermiyorlar bugda kaldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu anket basit bir şekilde hazırlanmış olsa da sağlam yerlere gideceğinden emin olabilirsiniz.
    O yüzden gerçekten ne sorununuz var ise birebir yazın. Küfür,hakaret etmeden istediğiniz partiyi eleştirebilirsiniz. Tabi saygı ile beraber.
  • işsizlik yok iş beğenmemek var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala ders çalışan var mı ya ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.