Şimdi Ara

Kaç ip tutuyor bu rünler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar oyuna yeni başladım ve yeni 18 level oldum.15 leveldan itibaren ip biriktirmeye başladım rünler için.Şu anda tam "10.000 ip" var hesabımda.Bu rünler ne kadar tutuyor ? Rün parasını tamamlayıp şampiyon almak istiyorum da.

• Standart ad ap 18k civari sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Infinityy kullanıcısına yanıt
    Peki bunlar jungle rolünde falan iş görüyor mu ? Cahilliğimi mazur gör, oyuna yeni başladım da pek bilgim yok. Bir de dereceliye bu standartlarla girebilirim değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Peki bunlar jungle rolünde falan iş görüyor mu ? Cahilliğimi mazur gör, oyuna yeni başladım da pek bilgim yok. Bir de dereceliye bu standartlarla girebilirim değil mi ?

Dereceli icin 16 sampiyonun acik olmasi lazim, run sart degil ama runsuzde girme tabi, zaten 30 olana kadar coktan dizersin runleri sampiyonlarida acarsin 450 ve 1350 likler basta olmak uzere, standartlar jungledada kullanilir cok kafana takma şimdilik 20 level olunca yavastan dizmeye baslarsin asama 3 runleri, bilmiyorsan nasi dizecegini pm at yardimci olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infinityy

quote:

Orijinalden alıntı: ThePscho

Dereceli icin 16 sampiyonun acik olmasi lazim, run sart degil ama runsuzde girme tabi, zaten 30 olana kadar coktan dizersin runleri sampiyonlarida acarsin 450 ve 1350 likler basta olmak uzere, standartlar jungledada kullanilir cok kafana takma şimdilik 20 level olunca yavastan dizmeye baslarsin asama 3 runleri, bilmiyorsan nasi dizecegini pm at yardimci olurum

Teşekkür ederim hocam. :) Pmden konuşalım o zaman.

• Ranked girmeye hevesli gordum seni. 600 tane normal win gormeden girme derim. Tek basina tasima potansiyeli olan herolara bak. Ideal run sayfalarin olsun. 6 run sayfam var 20 tane olsa cok daha faydali olurdu. Acele etmene gerek yok. Saat gece 12den once ranked girme. Flame yapma. Takimla iletisimin olsun. Takimindaki 4 kisiyi kollari sakat zihinsel engelli olarak dusun. Genelde oyle cikiyor zaten. Bulabilirsen jungle duo bul. 5 rolden tasima potansiyeli en yuksek olan bence jungle. Mid jungle-top jungle duo olursaniz cok iyi olur faydasini gorursun. Takimi yonlendir. Tf sonrasi global gorevlere bak. Map kontrolunu arttir. Her lanede en az 3 hero bankon olsun. Metayi takip et. Oyundan kopma. Kotu gitse bile oyununu bozma. Takim cok kotu ve lose kesinse artik Kda bozma bos yere. Kolay gelsin
  • 20 k biriktir garanti olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla smurf hesabıma 2 run page ile oynuorm ve gayet yetiyor. bunlar 23k tutuyor. hesap plat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dash. -- 8 Temmuz 2015; 12:18:13 >
  • Agaya beleş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.