Şimdi Ara

kabus görmek hoşuma gidiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çoğu insanlar uykusunda kabus gördüğünde şok olurlar ve tırsarlar irkilirler ben de tam ters etki yapıyor kabus görmekten bazen psikopatça haz duyuyorum hele kabusun şiddeti aşırı fazla olunca (o da çok nadir)o zaman iyic psikopata bağlıyorum herkesi kesip doğrayasım geliyor ben kabustakilerden değil de kabustakiler benden korksun gibi oluyo sanki ya da o kabusta gördüklerimle dost olup da onlarla beraber psikopat olasım geliyor sanki kabus görmek bana bazen psikopatça zevk veriyor ama bazen de hiç bi tepki vermiyorum yani gördüğüm kabuslardan ne tırsıyorum ne de zevk alıyorum sadece izliyor gibiyim gördüğüm kabuslara bazen hiç tepki vermeyip sakince uyanıyorum bazen de daha da psikopatlaşıyorum yani haz alıyorum kabuslardan. karabasan yani uyku felcine yakalandığım zamanalrda da genelde sakin oluyorum(karabasanda bazen gıdıklanma hissi oluor işte o zaman irkiliyorum ) fakat ben çocukluğumda kabuslardan çok korkardım bazen bağırarak uyanıp annemi babamı yanıma çağırıyodum karanlıklarda uyuyamıyodum ışıksız uyuyamıyodum çocukken ama büyüdükten sonra karanlıkta gayet rahat uyuabiliyor oldum ve kabuslardan etkilenmemeye başladım bu sizce neyin belirtisi ben delirmiyorum di mi?normal insanlar kabuslardan çok tırsarlar ama bende ters tepiyo.bazen kabuslarda kovalanmaktır boğulmaktır sıkışmaktır vb şeyler hoşuma da gidiyo mazoşist de değilim aslında neden böyleyse. son bi kaç aydır da kabus gördüğüm yok.korku filmlerini de hiç sevmem ve bu korku filmlerini izlemeye tırsarım yani rüyamda gördüğüm kabusları uyanıkken görseydim korkudan delirirdim ama kabus gördüğümde niye farklı etki yapıyo anlamıyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuzla tersanesi -- 15 Mayıs 2016; 3:21:02 >

• DooM oyna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kabus bile göremiyorum başlamıyor yani gelemiyor bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuzla tersanesi

quote:

Orijinalden alıntı: akif1

DooM oyna

benim gibi kabus seven psikopatlara göre bi oyun yani.

Yani sadece öldürmek üzerine kurulu bir oyun yeni çıktı Pc kaldırmazsa manhunt 2 de oynayabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

DooM oyna

benim gibi kabus seven psikopatlara göre bi oyun yani.

Yani sadece öldürmek üzerine kurulu bir oyun yeni çıktı Pc kaldırmazsa manhunt 2 de oynayabilirsin.

yine de sağol tavsiyen için ama ben insan azmanı psikopat ruhlu biri değilim aslında korku filmlerinden korku oyunlarından da pek hazetmem mesafeliyimdir onlara. ama nedense kabuslardan bazen psikopatça zevk alıyorum o rüyamda gördüğüm kabusları uyanıkken gerçekte görseydim korkudan kafayı yerdim ama nedense uykumda korkunç şeyler görmek hoşuma gidiyo :S

Yinede bir dene derim manhunt değilde DooM a bak

• bende çok garip rüyalar görüyorum. geçen rüyamda anneme at saldırıyordu. araştırdım refaha erecekmişim :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.