Şimdi Ara

Kabod Online ( Alpha Test )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yeni bir kore tabanlı mmorpg yakında CBT sıyla karşımızda olacak.Görünüşe göre gayet kaliteli güzel bir yapım.Ancak şu an Alpha Testte olduğu için bir çok eksik ve hata mevcut,gameplay videolarindaki oyunla alakasi yok gibi sanki.Eksikler giderildiğinde güzel bir oyun olabilir..İlgi çekici bir özelliği ;
    -Hasarlanabilir zırhlar,yaratık ve playerler size atack yaptıkça zırhlar hasar görüyor (ssdeki gibi)

Aynı şey moblar içinde geçerli.

Gameplay Video:http://video.mmosite.com/default.php?controller=resource&action=play&id=14355

Site:http://www.kabodonline.net/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsankral67 -- 17 Ağustos 2010; 13:05:32 >

• Oyun CBT'de zaten. Deneme amaçlı girdim world chatten herkes korece konuşuyordu. Ayrıca şimdiden söyleyeyim bu oyun birkaç aya Metin2 kitlesinin yeni favorisi olur. Girince anlarsınız demek istediğimi...

Harici oyun kitlesi için; 1 küsür GB indirmenize değmez.
  • Gameplayleri güzel gözüküyor.
  • 1 saat kadar takıldım, bende fransızlara denk geldim, dedim en sonunda oyunun fransız serveri mi? admin ise hayır global o zaman neden herkes fransızca konuşuyor ingilizce konuşmuyor diyince çoğunluk fransızdı vs gibi komik bir cevap verdi.

Şimdi şunu demek istedim, eğer ben ve bir kaç arkadaş o serverde 3 kişi Türkçe konuşsak anında banlarlar.
  • Merak ettim oyunu ya. CBT için key gerekiyormu?(saçma bi soru oldu) ve Key gerekiyorsa nerden temin edebiliriz?
  • Oyun şuan iniyor. Aradım key veren yer bulamadım. Sitede key aktif edecek yeride bulamadım.
    Not: Oyunu kurdum key gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 16 Ağustos 2010; 2:14:04 >
  • Oyunun CB'si açılalı ve oyun fail olalı günler oluyor

*Key gerekmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 16 Ağustos 2010; 3:05:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel bir oyun gibi
  • videosunu izledim de oynayış olarak shaiya tarzı bir oyun sanırsam ?
  • Benim hoşuma gitti Alev parlayan kılıçlar fln :D Oldum olası Kılıçları vs. parlayan oyunları sevmişimdir ^^ Çingenemiyim ne ^^
  • Oyunu yapanlarda iş yok o zaman harbiden.Sitede 1st cbt coming soon diyor,hiç bir yerde reklam fln yok güya closed beta ama keysiz herkes girebiliyor
  • yinede oyunu indiriyorum bi denicem..
  • Oyun cacık.
  • zırhlar hasar göre göre donla kalacak herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgunes

zırhlar hasar göre göre donla kalacak herhalde

Denedimde don bile kalmıyor..
  • Bu arada oyun Alpha testindeymiş arkadaşlar yakında Closed Beta başlayacakmış.. Oyun sistem ve grafik olarak güzel ancak yeni çıktığı için bir çok ufak tefek hatalar mevcut bunlarda oyundan zevk aldirmiyor.CBT den sonra adam gibi bir oyun olcağı kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korsankral67

quote:

Orijinalden alıntı: ozgunes

zırhlar hasar göre göre donla kalacak herhalde

Denedimde don bile kalmıyor..

O zaman bu oyun oynanır aga.
  • Türkiyeye Apaçi online ismi ile giriş yapar bu oyun =).
  • Ben bu oyunu beğendiğimde sarhoştum galiba Oyun fail.
  • çok mu berbat
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.