Şimdi Ara

Kablosuz ve yerel ağ bağdaştırıcısı sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
81.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pc ye format attim windows 7 profastional 64 bit yukledim. Internete giremiyorum. ag bagdastiricisi istiyor

Anakart = fakconn G41 MD
    ISLEMCI = INTEL PENTRIUM ( R ) CORE E 5700 3.00 Ghz 64 Bit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

yüklediğim bir program sonucu chrome'a bulaşan mystartsearch virüs'ünü temizlemek için adwcleaner programını kurdum. program bilgisayarı taradı ve virüsleri sildi. ancak restart sonrası internet bağlantısı kesildi ve lan veya wireless'ten bağlantı yapamadı. ağ iletişimi bölümünde(dns yazdığımız kısım) hotspotshield'in router driver'ı vardı. microsoft ağları için istemci'nin altında. bunu kaldırınca internet bağlantısı hemen yapıldı. adw cleaner hotspot shield'ı da silmiş ve birşekilde internet çıkışını engelliyor bu router driver. denk gelmese formattan aşağısı kurtarmazdı başka türlü çözüm bulamamıştım.

kardeş seni ben yerim yeer :D
  • quote:

yüklediğim bir program sonucu chrome'a bulaşan mystartsearch virüs'ünü temizlemek için adwcleaner programını kurdum. program bilgisayarı taradı ve virüsleri sildi. ancak restart sonrası internet bağlantısı kesildi ve lan veya wireless'ten bağlantı yapamadı. ağ iletişimi bölümünde(dns yazdığımız kısım) hotspotshield'in router driver'ı vardı. microsoft ağları için istemci'nin altında. bunu kaldırınca internet bağlantısı hemen yapıldı. adw cleaner hotspot shield'ı da silmiş ve birşekilde internet çıkışını engelliyor bu router driver. denk gelmese formattan aşağısı kurtarmazdı başka türlü çözüm bulamamıştım.

Çok teşekkürler sayenizde çözdüm

• Arkadaşlar herkese merhaba iyi geceler bu siteye lanet olası wifi kullanılamaz sıkıntısından dolayı kayıt oldum...konuyu açan arkadaş gibi wifi sürekli kapalı diyor ağ bağfaştırıcısı hatası diyor... Bios a mı girmedim win7 en 8 win10 alayını yükledim.. Daha önce konuda geçen virüsü bende yedim.... Yüklemediğim driver kalmadı.... Allah rızası için biri yardım etsin

• x_tol X kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardesim sayende cozduk sorunu

Cansın sen hocam can.

Sen varya adamsın adam yemin ederim 2 gündür şuna uğraşıyorum windows 10 a geçtim 8.1 e geri döndüm tekrar geçtim 10 kere driver sildim yükledim ama şu mesajın herşeyi çözdü saol la cidden saol :D
  • quote:

Allah ne muradın varsa versin

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir023

Hocam Allah senden razı olsun sen olmasan 2 saat formatla uğraşacaktım . Bendede Eset antivirus vardı o engelliyormuş başka arkadaşlarda da böyle bir sorun varsa normal windows harici dişindakilerin tiklerini kaldırsınlar.

Allah sizden gani gani razı olsun hocam kafayı yemek üzereydim yapmadığım bios update, yüklemediğim wifi driver kalmamıştı. Hatta en son wi-fi modülünü değiştirecektim ki mesajınızı gördüm. "JumpStart Wireless Filter Driver" tik'ini kaldırdığımda internet bağlantıma kavuştum. çok çok teşekkürler.
  • alicans35 kullanıcısına yanıt
    Adamsınız 2 gün uğraştım bende de jumpstart wireless vardı kaldırdım o kalmış bağlanamıyordum yaptım şimdi. sırf teşekkür etmek için üye oldum.TEŞEKKÜRLERRR !!
  • Teşekkürler. Bende jumpstart vardı kaldırınca problemim çözüldü

• quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

quote:

Orijinalden alıntı: Emir023

Hocam Allah senden razı olsun sen olmasan 2 saat formatla uğraşacaktım . Bendede Eset antivirus vardı o engelliyormuş başka arkadaşlarda da böyle bir sorun varsa normal windows harici dişindakilerin tiklerini kaldırsınlar.

Allah sizden gani gani razı olsun hocam kafayı yemek üzereydim yapmadığım bios update, yüklemediğim wifi driver kalmamıştı. Hatta en son wi-fi modülünü değiştirecektim ki mesajınızı gördüm. "JumpStart Wireless Filter Driver" tik'ini kaldırdığımda internet bağlantıma kavuştum. çok çok teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Adamsın. Jumpstart'ın tik'i kaldırdım net geldi. Bende driver booster'dan sanıyordum. Teşekkürler.

• Aynı şekilde bende sorun yaşıyordum jumstari kaldırınca şak diye geldi teşekkürler bende advanced sistem care kurmuştum ondan dolayı olduğunu sanıyordum ama dikkat ederseniz önceki cevaplarda da bu düşünce var güncelleme yada farklı nedenler altında bu yazılımlar neden olabilir arkadaşlar.

• Aynı şekilde bende sorun yaşıyordum jumstari kaldırınca şak diye geldi teşekkürler bende advanced sistem care kurmuştum ondan dolayı olduğunu sanıyordum ama dikkat ederseniz önceki cevaplarda da bu düşünce var güncelleme yada farklı nedenler altında bu yazılımlar neden olabilir arkadaşlar.

• Arkadaslar kolay gelsin neyi sildiğimizi anlamadım yardımcı olurmusunuz bende de aynı sorun biranda oldu wifi görüyor ancak bağlanmıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.