Şimdi Ara

Kablosuz tam boyutlu mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şöyle 50tl ye kadar kablosuz ve ele tam oturan bir mouse önerir misiniz? logitech m185 gibi mini mouselar elimin altında resmen kayboluyor kullanırken zorlanıyorum. xp x3500 düşünüyordum yorumları okuyunca saniyesinde vazgeçtim. sağlam bişeye gerek yok ama arada moba rpg tarzı oyunlar oynarım.

• asus wt425 hakkında nasıl düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Call of Cthulhu

Şöyle 50tl ye kadar kablosuz ve ele tam oturan bir mouse önerir misiniz? logitech m185 gibi mini mouselar elimin altında resmen kayboluyor kullanırken zorlanıyorum. xp x3500 düşünüyordum yorumları okuyunca saniyesinde vazgeçtim. sağlam bişeye gerek yok ama arada moba rpg tarzı oyunlar oynarım.

10 liraya aldığım kablosuz bir mouse çok kaliteliydi. arkadaş yalvardı yakardı ona vermiştim. keşke o zaman 5 tane alsaydım.
    bu kadarda olmazki. millet yerleşik hayata geçememiş laptop kullanıyor diye bizim suçumuz nedir..... nedir şu mikro mouse sevdası.....
    şimdi ise kablosuz mouse bulamıyorum. var ama hepsi minik. everest meverest sakın almayın yere düştüğü zaman işi bitiyor. 1 milyoncularda satılan adi kötü oyuncaklara benziyor everestin ürünleri.

sana tek bir önerim var.

şu set 50 liraydı. heryerde 49- 50 liraydı. bimexte 25 lira. biraz şaşırtıcı ama. stoklardada kalmamış zaten. klavyeside var.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/134208/trust-kablosuz-klavye-mouse-set.aspx

başka bir seçeneğin yok kardeşim. ya bu fiyata bulabilirsen alacaksın. yada 40 - 50 liraya satan marketlerden bu trust setinden alsan bile mikro mouse almaktan kurtulursun. elinde birde kablosuz klavyen olur.....

real market - migros gibi marketlerde 40-50 liraya trust marka bu setten çok gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetdemirci0101 -- 30 Kasım 2015; 20:55:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.