Şimdi Ara

Kablosuz Speaker NFC'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yurt odasında kaldığımdan odada arkadaşlarla wireless speaker'lara bakar olduk , bu ürün gözüme çarptı.Ürünün fiyatı şuan 38$.
    NFC destekliyor , bu demek oluyor ki telefonunuzu üzerine dokundurduğunuzda ya da yaklaştırdığınızda belli profillere ( ev(sesli), oda(müzik) , araba(kulaklık))geçebiliyor telefonunuz.
    -Hoparlörün sesi yüksek , ara ara bassları da duyabiliyorsunuz :)
    -Üzerinde herhangi bir tuş yok.Sadece fişe takıyorsunuz ve direk hoparlör olarak kullanabiliyorsunuz.
    -Ürün ülkemize uygun olmayan adaptörle geliyor, fakat girişi usb olduğu için herhangi bir akıllı telefon şarj aletine de takılabilir.
    -Ürünü OTG kablosu ile telefona bağladım.Aynı şekilde çalışıyor :)
    -Ürüne bağlanmak için bluetooth kullanmanız gerekiyor.Yurt odasında isteyen kişi bluetooth ile bağlanıp hoparlörü kullanabiliyor.
    -Aynı anda 2 kişi bağlanamıyor.
    -Bağlandığı zaman "Bluetooth connected" , Cihazdan bağlantıyı kestiğiniz zaman "Bluetooth disconnected" diyerek sizi uyarıyor.
    -Ürünün kutusunda kablosuz şarj desteklediği yazıyor, benim cihazlarımın hiçbiri desteklemediği için o özelliğini deneyemedim.
    -Ortasındaki jelatinini çıkartmadım ortasındaki bozuk görüntü ondan kaynaklanıyor.
    -Şuanki dolar kuru ile ne kadar sıcak bilinmez ama ben şubatta aldım. 15 gün içinde elime geçti ve sorunsuz kullanıyoruz odada
    Ürünün fotoğraflarını ve linkini ekliyorum, herhangi bir sorunuz varsa cevaplayabilirim
    Wireless SPEAKER TMART.COM
     Kablosuz Speaker NFC'li Kablosuz Speaker NFC'li Kablosuz Speaker NFC'li Kablosuz Speaker NFC'li Kablosuz Speaker NFC'li Kablosuz Speaker NFC'li Kablosuz Speaker NFC'li

• Kablosuz şarj konusu bu cihazlarda pek görülmeyen bir özellik, nasıl kullanılıyor hiç denediniz mi? Bu teknoloji henüz çok yaygın değil bildiğim kadarıyla. Üzerinde hiç tuş vs. olmaması ve handsfree konuşması olmaması bence ciddi eksiklik. Müziği durdurma, sesini açma kapama, sonraki parçaya geçme gibi özellikler bence kablosuz şarj özelliğinden çok daha gerekli.

Ben daha önce Leitz aldım ve ses kalitesinden filan çok memnundum ama abime hediye ettim. Bu aralar şu cihaza taktım kafayı, 20 saat pil gücü, diğerlerinden daha uzun kablosuz mesafesi, Leitzden daha yüksek 4W çıkış gücü, ayrıca leitzde olmayan 3,5 mm audio jack ile her türlü cihaza bağlanabilmesi çok önemli. Ayrıca 18 ay garantisi var.

Tek kusuru, Amerika dışına göndermiyorlar, yoksa şimdiye çoktan elimdeydi. Şu aralar bunu benim için alıp Amerika'dan gönderecek arkadaş arayışlarım sürmekte.

http://www.amazon.com/Portable-Wireless-Bluetooth-Rechargeable-High-Def/dp/B00GX9A06Q#Ask

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 7 Mayıs 2015; 11:05:29 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.