Şimdi Ara

kablosuz ses sistemi projesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ! Lise 1 de iken nerden bulaştıysam bu elektroniğe ses ve frekans sistemlerine bir türlü bırakamıyorum. ilk olarak 10 w amfimle başladım olaya sonra daha fazla ses diyerek 50 - 100 - 200- 300 w bu böle gitti. Lise son sınıfta ise yıl sonu sergisine 4 Adet TDA 7386 ile yaptığım amfi ton kontrol devresi + vu metre ile çıkmıştım.Okuldaki sergi bitince ben bu yaptığım devreyi 2 sene boyunca sorunsuz bir şekilde kullandım.ta ki 5+1 alana kadar. 5+1 alınca tabi yaptığım bu amfiyi bi kenara kaldırdım. geçen bu amfi aklıma geldi ve ben bu amfiyi tekrar kulllanmaya karar verdim. ancak şöyle her odaya yada 2 hoparlör koymayı düşünüyorum ancak sağdan soldan kablo kalabalığı olacağı için kablosuz yapmayı düşünüyorum.şimdi sorum şu olacak alıcı vericilerle bu olayı yapmak mümkünmü yada nasıl bu olayı gerçeklerştirebilirim? görüş ve düşüncelerinize ihtiyacım var yardımcı oursanız sevinirim.
    şimdiden tşkler
    saygılarımla.....

• Kaliteli ve pll kontrollü fm verici ve tabiki kaliteli bir radyo alıcısı ile. Emin olabilirsin ki kabloluyu tercih edeceksin. Fiyat bakımından. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses sistemi
    9 ay önce açıldı
    Ses sistemi tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.