Şimdi Ara

Kablosuz modemi Access Point yada kablosuz adaptör olarak kullanma (AIRTIES RT205 ve benzerleri) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
57
Favori
525.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: connaught

quote:

Orijinalden alıntı: ebabekr

quote:

quote:

Özürdilerim anlıyamadım ''İp yapılandırmaniz nadily?'' Derken

Nasıl yazacaktim

''İp yapılandırmaniz...'' anladımda ''...nadily?'' anlıyamadım ıngilizce bi terim olduğunu dusundum once ama sonra telefondan gönderdiğinizi görünce yanlışlık olduğunu fark ettim nasıl yerine nadily yazmışsınız kabalık ettıysem özürdilerim....

bütün PC lerin İP leri otomatik

Alan Genişleticinin Giriş İP si 192.168.1.252

Varsayilan ağ gecidi ve birinci dns kaynak modem ip olsun ve dhpc kapalı olsun 850re ustunde

Hocam bu ayarları modemden mi yoksa access point en mi yapıcam modem de ip adresi dinamik işaretli ama access point e static ip işaretli

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yazacaktim

''İp yapılandırmaniz...'' anladımda ''...nadily?'' anlıyamadım ıngilizce bi terim olduğunu dusundum once ama sonra telefondan gönderdiğinizi görünce yanlışlık olduğunu fark ettim nasıl yerine nadily yazmışsınız kabalık ettıysem özürdilerim....

Varsayilan ağ gecidi ve birinci dns kaynak modem ip olsun ve dhpc kapalı olsun 850re ustunde

Hocam bu ayarları modemden mi yoksa access point en mi yapıcam modem de ip adresi dinamik işaretli ama access point e static ip işaretli

Ap üstünde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yazacaktim

Ap üstünde

hocam ilgilendiğiniz için teşekkürler ben bu işi beceremiyecem en iyisi tp link müşteri hizmetlerini arıyayım yarın. iyi geceler saygılar

• iyi akşamlar benim sorum şu

komşunun internetine ortak olmak istiyorum masa uutu bilgisayarımın oldugu yerde kablosuz olarak çekmiyor çeken yere elimde var olan kablosuz modemi koyup direkt bilgisayarımın enternet tine takıp İnternete girebilirmiyim

çekenyerle bilgisayar arasında 20 metre var
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyznyz

iyi akşamlar benim sorum şu

komşunun internetine ortak olmak istiyorum masa uutu bilgisayarımın oldugu yerde kablosuz olarak çekmiyor çeken yere elimde var olan kablosuz modemi koyup direkt bilgisayarımın enternet tine takıp İnternete girebilirmiyim

çekenyerle bilgisayar arasında 20 metre var

İki modemi birbirine tanitirsan olur

• tesekurler
  • Herkese selamlar ev 2katlı ust katta zyxel model kullanıyorum, apartman 7 katlı en alt katta mağaza var buraya 50mt kablo çekerek tplink 901 AP İle bağlantı kurdum.
    Sorum su ki elimde Cisco 4portlu Wireless modem var ve bu modem evin alt kattaki salonunda Wireless gücünü arttırmak ve Ethernet gırıslerınden de yararlanmak için zyxel modem kablosuz bağlayarak kullanabılormıyım?
  • Merhabalar yine bu sitede Huawei E-586 yı bridge/AP (Access Point) yapmayı sormuştum. Bilen varsa anlatabilir mi. Hiç bir yerde yok. Resimli anlatabileceklere minnettar kalırım. Şimdiden teşekkürler..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Mesaj No : 044

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ademx33 -- 8 Temmuz 2014; 22:28:43 >
  • Van'ın bir köyünde öğretmenim. Yakın zamanda uydunet geldi okulumuza kurulum yaptılar. Ancak modem kablolu (Viasat SurfBeam Satellite RM4100) ben de access point yoluyla kablosuza çevirmek istedim. İlk başta Zyxel'in WAP3205 v2 modelini aldım ama olmadı. Sonra da AirTies Air 5443 modemini aldım. WAN girişinden ethernet yoluyla bir şeyler yapmaya çalıştım gene başaramadım. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaSSiNi1905

Van'ın bir köyünde öğretmenim. Yakın zamanda uydunet geldi okulumuza kurulum yaptılar. Ancak modem kablolu (Viasat SurfBeam Satellite RM4100) ben de access point yoluyla kablosuza çevirmek istedim. İlk başta Zyxel'in WAP3205 v2 modelini aldım ama olmadı. Sonra da AirTies Air 5443 modemini aldım. WAN girişinden ethernet yoluyla bir şeyler yapmaya çalıştım gene başaramadım. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yücel52 -- 7 Mayıs 2014; 17:04:41 >
  • Aynı şekilde ben de muzdaribim, ağı görüyorum ama bir türlü internete bağlanamıyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaSSiNi1905

Van'ın bir köyünde öğretmenim. Yakın zamanda uydunet geldi okulumuza kurulum yaptılar. Ancak modem kablolu (Viasat SurfBeam Satellite RM4100) ben de access point yoluyla kablosuza çevirmek istedim. İlk başta Zyxel'in WAP3205 v2 modelini aldım ama olmadı. Sonra da AirTies Air 5443 modemini aldım. WAN girişinden ethernet yoluyla bir şeyler yapmaya çalıştım gene başaramadım. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Pm

beyler üst mesajlarda video var @dr.eagle
  • ıp çakışması sıkıntısı oluyor bendede bir türlü ıp ayarlayamadım

• bizim dairenin altındaki dairede tp-link in TL-WA801ND model modemi var o modemden bizim eve bilgizayarcı kablo cekip airties in air5342 modemi ile modemin sinyali ni güclendirdi elime d-link in dsl-2640u modeli gecti bu modemi de baglıyıp evin öbür köşesine koymak istiyorum sinyal daha iyi olsun diye nasıl yapabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eris253425

bizim dairenin altındaki dairede tp-link in TL-WA801ND model modemi var o modemden bizim eve bilgizayarcı kablo cekip airties in air5342 modemi ile modemin sinyali ni güclendirdi elime d-link in dsl-2640u modeli gecti bu modemi de baglıyıp evin öbür köşesine koymak istiyorum sinyal daha iyi olsun diye nasıl yapabilirim ?

Bir kabloda airtiesden d linke gireceksin
    Ana modem araliginda bir ip vereceksin dlinke
    Firewall kapat
    Dhpc yi relay yapip ana modem ip yi ver
    Wifi isim ve sifreni belirleyip deneme yap

• şimdi airties den kablo cekip d-link e mi baglıyacam
  • quote:

şimdi airties den kablo cekip d-link e mi baglıyacam

Kabloyu ayarlari yaptiktan sonra baglayin

• frewal ı neden kapatıyoruz
  • quote:

frewal ı neden kapatıyoruz

Arayuzde gorursunuz guvenlik duvari olarakda gecer

• siz yanlış anladınız ben frewal ın nerden kapattıldıgını sormuyorum neden kapattıgımızı soruyorum
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.