Şimdi Ara

Kablosuz Modem İnternet Kopma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Sorun şu ki önceden kablolu modem ile kullandığım internetim çok çok nadir koparken
    kablosuz modeme geçmemle birlikte kopma sayısı günde 5-10 arasına çıktı. Sorunu modeme bağlıyordum fakat
    forumlarda araştırırken bağlantı değerlerinin de buna yol açabileceğini gördüm.
    Daha önce herhangi bir arıza kaydı vs. bırakmadım. Yarın yeni bir kablosuz modem almayı planlıyordum. Acaba almama gerek yok mu
    sorun TTNet kaynaklı olabilir mi?

Modem değerlerim şu şekilde.

DSL Modu T1.413 G.Dmt ADSL2 ADSL2+
    DSL Durumu ADSL2+, SHOWTIME.L0
    Gönderme Hızı 790 kbps (Interleave)
    İndirme Hızı 4095 kbps (Interleave)
    Yükleme SNR 6.5dB
    İndirme SNR 13.9dB
    Yeniden bağlanma sayımı 0
    Geçen Süre 2:48
    Zamanı göster 2h:47m

• Merhabalar,

modem arayüzünde kablosuz kısmında "kablosun kanalı " başlık ya da yakın bi başlık olacak
    değerleri " 1 " ve "9" arasında değişen bir kaç yüksek daha olabilir " 10-11-12 gibi"
    ordan kanal ne ise onu değiştir mesela 6 yap ya da 9

ve eğer bir lcd tv ile yanyana duruyorsa yerini değiştir modemin
    inanmazsın beyaz enerji tasarruflu ampullerin bile modem sinyal seviyelerini bozduğunu biliyorum.
  • sorun acaba kablosuzdan kopma seklinde mi ? yoksa modemin pppoe baglantisinin kopmasi seklinde mi ? yada modem reboot mu ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drunkhorse

Merhabalar,

modem arayüzünde kablosuz kısmında "kablosun kanalı " başlık ya da yakın bi başlık olacak
    değerleri " 1 " ve "9" arasında değişen bir kaç yüksek daha olabilir " 10-11-12 gibi"
    ordan kanal ne ise onu değiştir mesela 6 yap ya da 9

ve eğer bir lcd tv ile yanyana duruyorsa yerini değiştir modemin
    inanmazsın beyaz enerji tasarruflu ampullerin bile modem sinyal seviyelerini bozduğunu biliyorum.

Cevap icin tsk.
    kanal numarasi : auto seklinde duruyor. Ordaki degerler 1 ile 13 arasinda degisiyor.
    bu degerleri degistirmemin ne faydasi olur acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

sorun acaba kablosuzdan kopma seklinde mi ? yoksa modemin pppoe baglantisinin kopmasi seklinde mi ? yada modem reboot mu ediyor?

Tsk. Cevap icin
    sorun agdan kopma seklinde degil. Aga bagli gorunuyor fakat internet baglantisi yok.
    internete baglanmam icin modemi acip kapamam gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.