Şimdi Ara

kablosuz modem bi bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba biz apartmanda ortak internet kullnaıyoruz kablolu wifi var ama iyi çekmiyor ben evimdeki kabloya bakın sadece yukarıdan gelen kablo var o kabloya kablosuz modem takabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: 53omercan

merhaba biz apartmanda ortak internet kullnaıyoruz kablolu wifi var ama iyi çekmiyor ben evimdeki kabloya bakın sadece yukarıdan gelen kablo var o kabloya kablosuz modem takabilir miyim?

Merhabalar,

İnternet erişiminiz zaten olduğundan modem değil, bir AP-Router kullanmanız gerekir. WDS-300 Kablosuz AP-Router ürünümüzü inceleyebilir, ayrıntılar için NetMASTER Destek Hattı'na danışabilirsiniz. Destek Hattımız her gün 08:00 - 22:00 saatleri içerisinde hizmet vermektedir.

0216 366 66 96

Saygılarımızla,

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

merhaba biz apartmanda ortak internet kullnaıyoruz kablolu wifi var ama iyi çekmiyor ben evimdeki kabloya bakın sadece yukarıdan gelen kablo var o kabloya kablosuz modem takabilir miyim?

Merhabalar,

İnternet erişiminiz zaten olduğundan modem değil, bir AP-Router kullanmanız gerekir. WDS-300 Kablosuz AP-Router ürünümüzü inceleyebilir, ayrıntılar için NetMASTER Destek Hattı'na danışabilirsiniz. Destek Hattımız her gün 08:00 - 22:00 saatleri içerisinde hizmet vermektedir.

0216 366 66 96

Saygılarımızla,

peki ap router dediğiniz alete şifre konur mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Merhabalar,

0216 366 66 96

Saygılarımızla,

peki ap router dediğiniz alete şifre konur mu?

Sayın Kullanıcımız,

Ürünümüzde WEP / WPA / WPA2 şifreleme özelliği mevcuttur. Ayrıntılı bilgi için >>http://netmaster.com.tr/urun/60/t

Saygılarımızla,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.