Şimdi Ara

Kablosuz mesafe ve kablosuz ağlar ile ilgili herşey!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
7.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: networkm662

DDwrt yüklenebilecek 802.11n destekli cihazlarda var aynı şekilde bulabilirsiniz, WRT160NL gibi, ben kendim için gerekli görmedim, görüp test eden olupta buraya yazarsa sevinirim....

Bu kadar uğraştım yazım umarım referans olur ve birilerine faydalı olur.....

Yazı bitince fark ettim, çok uzun olmuş, biz millet olarak pek okumayı sevmeyiz, bu yazımdan sonra kaç kişi burayı okuyacak merak ettim

Merhaba.elimde kullanmakta olduğum bir adet Linksys WRT160NL router var.bu cihaza DDWRT yüklemek istiyorum fakat nereden başlayacağımı tam olarak bilmiyorum.bu konuda yazmış olduğunuz yazı sayesinde bir miktar bilgi sahibi oldum fakat bendeki cihaza hangi yazılımları hangi sıra ile yüklemem gerekiyor acaba?

bu konuda ilgili linkleri ve bilgi verebilirmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

quote:

Orijinalden alıntı: networkm662

DDwrt yüklenebilecek 802.11n destekli cihazlarda var aynı şekilde bulabilirsiniz, WRT160NL gibi, ben kendim için gerekli görmedim, görüp test eden olupta buraya yazarsa sevinirim....

Bu kadar uğraştım yazım umarım referans olur ve birilerine faydalı olur.....

Yazı bitince fark ettim, çok uzun olmuş, biz millet olarak pek okumayı sevmeyiz, bu yazımdan sonra kaç kişi burayı okuyacak merak ettim

Merhaba.elimde kullanmakta olduğum bir adet Linksys WRT160NL router var.bu cihaza DDWRT yüklemek istiyorum fakat nereden başlayacağımı tam olarak bilmiyorum.bu konuda yazmış olduğunuz yazı sayesinde bir miktar bilgi sahibi oldum fakat bendeki cihaza hangi yazılımları hangi sıra ile yüklemem gerekiyor acaba?

bu konuda ilgili linkleri ve bilgi verebilirmisiniz?

verdiğiniz linkte wrt160nl olarak arama yaptığımda alt sayfaya ulaştım.bu sayfada iki adet fw bulunmakta.bu fw leri indirdim.fakat öncelik sırası varmı bunlarda emin olmadığımdan yükleme işine henüz başlamadım sizlerden cevap bekliyorum.

http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database

• http://www.wrt160nl.org/downloads.html

sitesini incelediğimde ilk önce linksys-to-ddwrt-firmware.bin dosyasının yüklenmesi gerektiğini

ikinci olarak ise wrt160nl-firmware.bin dosyasını yüklemek gerektiği yazıyor.

buraya kadar tamam.

sonrasında ise EXT3 formatlama ve TENET ile ilgili bazı bilgiler verilmiş acaba bu işlemlerinde yapılması gerekiyormu yoksa sadece ihtiyacı olanlarmı yapacak bu işlemi?yani bu Ext3 formatlama işlemi ve telnet ne için gerekiyor acaba bu kısmı çözemedim.

Ext3 formatlama sonradan betik yüklemek içinmi gerekli acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.