Şimdi Ara

Kablosuz kulaklık önerisi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MDR-IF240RK KULAKLIK WIRELESS SONY şu kulaklığı nereden bulabilirim bilen varmı veya başka tavsiye edebileceğiniz kulaklıklar varsa önerileriniz bekliyorum.

müzik ve oyun oynarken kullanıcagım için kaliteli birsey olsun istiyorum aşırı pahalıda olmasın
    Şimdiden önerileriniz için sağolun.

• Oyun için sana bunu tavsiye ederim. TIKLA

Yok ben anlamam illada kablosuz diyorsan. TIKLA
  • PHILIPS HC-8441 güzel bende düşünüyorum bundan!
  • quote:

Orjinalden alıntı: BIYIKLI

Oyun için sana bunu tavsiye ederim. TIKLA
    [/link]

87 ytl bir kulaklık için verilmez bence.yazık günah be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farabî -- 20 Ocak 2006 1:40:07 >

• philipsin güzel ürünleri var tekno sa da onlara bak bence..
  • sennheiser px100 e ben 80 küsür verdim ve sonyler philipsler yanında halt etmiş
    4 ay araştırdım özellikle divx ve oyun için
    bundan bu fiyata iyisi yok
    philips sonylerle uğraşmayın
    bu pahalı ise sennheiser mx550 alın buda philipslerden sonylerden kat kat üstün
    oyun için kablosuz alma kardeş.kablosuzlarla ses kaybı çok fazla
  • phillips HC-8441kullaniyorum. 5 senedir kablosuz kulaklık kullanıyorum.infrared kullananlardan ve içinde özel pil olan modellerden kaçın. şarjı bitince deiştirme şansın olmayabilir. bu modelde aaa pil kullanılmış kapağını açıp deiştiriyosun devam ediyosun.evin içinde her noktadan kesintisiz sinyal alıyosun.kutunun üstünde 8441 yazıyo içinden 8445 çıkıyo ama bi problem yok. garantisi 2 yıl.ses kalitesi üstün kayıp mayıp yok. rahatlıkla alıp kullanabilirsin.iyi eğlenceler ;)

edit : kadıköy yazıcıoğlu iş hanında teklisi 85 ytl. aynı fiyata iki tane tekli alırsan iki vericin olur, böylelikle çift kanal kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RawRide -- 20 Ocak 2006 12:11:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablolu kulaklık önerisi ?
    2 ay önce açıldı
    Kulaklık önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağolun önerileriniz için dostlar philips hc-8440 aldım 85 ytl ye şarjı birlikte olması en önemli özelligi ve ses de çok kaliteli herkese tavsiye ederim.
  • ayrıca bu kulaklığı kullananlara bir ipucu :

kutunun içinden çıkan piller dışındaki şarjlı pillerle daha az randıman alındığını farketmişsinizdir. bu durumu aşmak için kullanmak istediğiniz pilin dışındaki plastik kaplamayı dikkatlice soyarsanız durumun düzeldiğini görüceksiniz. dikkat edin elinize zarar vermeyin :)

not : bu durum sadece bu model kulaklık için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RawRide -- 28 Ocak 2006 17:49:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.