Şimdi Ara

kablosuz klavye fare set soru ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde logitech mx3200 klavye fare seti var. yıllar önce almıştım ama artık miladı doldu diye düşünüyorum.

Ben yine kablosuz klavye fare set arıyorum, logitech markalı bir ürün düşünüyorum. Alacağım klavye fare seti aynı zamanda oyun oynamaya da uygun olmasını istiyorum.logitech mk710 düşündüm fakat piyasada da devamlı duyuyoruz " oyuncu faresi " diye birşeyi. şimdi sormak istediğim soru şu.

oyuncu faresinin elbet bazı farkları olacaktır fakat ben bu setle ( önerdiğiniz bir setde olabilir ) oyunlarda bunun farkını ne kadar hissederim ? Ben sadece oyun oynayan birisi değilim.

Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir :)

• Bir ara ben de araştırmasını yapmıştım, en iyi mouse o bahsettiğin sette var. Diğerlerindekiler genelde küçük oluyor. Yani set olarak alacaksan zaten daha iyi bir seçeneğin yok Türkiye pazarı için. Oyun için farenin ele oturması ve birkaç adet de fazladan tuşu olması yeterli olur. Üst seviye oyuncu değilsen daha iyisi işine yaramaz.
  • Turuncu Sakal kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, derdimi anlatabilmişim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 17 Eylül 2014; 11:41:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.