Şimdi Ara

Kablosuz internetimi nasıl kabloluya dağıtabilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar! Benim masaüstü bi pc'im var. Bu pc mle internete kablosuz olarak bağlanıyodum. Yakın zamanda laptop aldım ve onada interneti bağlamak istiyorum. kablolu bağlantı yaptım fakat masaüstü pc im tanımadı ve internet bağlantısı aktaramadı. Bir de bende swich var. "http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-gx1008b-8-port-10100-switch/productDetails.aspx?productId=bd46624&categoryId=121 " bununla da bağlanamadın ve yine aynı sorunla karşılaştım. Acaba bilgisayarlar birbirini tanısa internete girebilirmiyim bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılar...

• 1. laptobun ethernet kartının sürücüsü doğru şekilde kurulumu ve masaüstü sağ alt köşede modemi bağladığınızda ağda modeme bağlandığını görüyormusunuz
    2. başka bir kablo ile bağlamayı deneyiniz
    3. laptobu neden wireless'tan bağlamıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dento35

1. laptobun ethernet kartının sürücüsü doğru şekilde kurulumu ve masaüstü sağ alt köşede modemi bağladığınızda ağda modeme bağlandığını görüyormusunuz
    2. başka bir kablo ile bağlamayı deneyiniz
    3. laptobu neden wireless'tan bağlamıyorsunuz

ethernet kablosuyla bağlantıyı yaptıktan sonra bağlantı kuruluy fakat internet erişimi yok diyo
    başka kabloylada denedim aynı sorunla karşılaştım
    wireless gücü çok zayıf olduğundan başka bi yöntem arıyorum
  • basit... kablosuz ağ adaptörünüzü sağ tıklayın paylaşımdan paylaştırın. bu kadar.... detay istenirse anlatırım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.