Şimdi Ara

Kablosuz Adsl Modemde Linksys WAG54Gmi US Robotics 9106yı mı tercih edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Kablosuz Adls modem alacağım. Daha önce Linksys WAG 54G kullanıyordum onu kardeşime verdim. Kablosuz bağlantıda ufak tefek kopmalar hariç modemden memnun kaldım. Modemin kablosuz mesafeside bir kat aşağı bir kat yukarıya kadar sorun yaratmadı. Daha uzun mesafelerde sonuç alamadım. Bu modemi almamdaki etkenlerde biride yanında verdikleri 80$ değerindeki kablosuz pcmi ethernet kartı idi.

    Geçenlerde forumların birinde US Robotics 9016 kullanan bir arkdaş 10 katlı bir binada oturduğunu ve 10 kat aşağıya dahi kablosuz bağlantı sağlayabildiğini yazmış . Roboticsin fiyatı 30 35$ daha pahalı yanında kablosuz ethernet kartıda veriyor .

    Siz olsaydınız bu iki modemden hangisini tercih ederdiniz.İki modem arsında teknik özellik olarak ne farklar var

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler







  • ya bende yeni aldım Linksys aldım ama adsl gelmediği için birşey deneyemedimde bunda dosya transferi yapmak mümkünmü mümkünse nasıl yapıcam ?
  • Soruna özelden cevap aldıysan banada haber verirmisin... Aynı sorunu bende yaşıyorum şu aralar...
  • bende linksys nin aynı adsl modemini kullanıyorum, evde çok az bi mesafe var sorun yok, ama ark. da aynı modemi kullanıyo, 30-40 mt. gibi bi mesafede görmeme sorunları yaşıyo (etheret kartıda linksys) o da us robotics in modeminin daha ii olduğunu söylüyodu, yanılmıyosam çift anten mevcutmuş ve daha ii çektiğini fln söylüyodu, aklında bulunsun

    tebol - 2 tane kablosuz ethernetli bilg. var, ikisinide linksys ye bağladım, birbirlerini görmekte sorun yaşamadılar, otomatik halloldu (işletim sistemi xp home ve prof)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.