Şimdi Ara

KABLOSES [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
15.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emekli56

    İnternet hizmetini vermeyi beceremiyor.VOİP hizmetini nasıl verecekmiş?
    Kesin saç baş yoldurur.

    Senin bulunduğun yerde yada sende sorun vardır bende yıllardır sorun yok gayet iyi hizmet veriyor. sen gidip bir telekomdan adsl hizmeti alda hizmet nasıl verilemiyormuş işte ozaman gör
  • Ben 12 ay taahhut vererek aldim. Aylik ucret odemeyecegim. Ses temiz sorunsuz baglanti kuruluyor turk telekom somurusune karsi en iyi cozum su an turksatta gorunmekte. Uydunet hat sahipleri dogrudan 4440126'dan numrara alabilirsiniz. Numara tasima da mevcut. Fakat hat sahiplerinin bulunmasi gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olgi kullanıcısına yanıt
    Numara taşıma mevcut; ama 25 gündür taşıyaMAdı, hem de il Md'ne doğrudan başvurduğum halde...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bosphorusf B kullanıcısına yanıt
    Türksat VoIp ile olmaz, ama NetGsm'e filan geçerseniz pratikte mümkün...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guguk kullanıcısına yanıt
    2,5 aylık mevzuyu biri hortlatmış.Siz de cortlatmışsınız.
    2,5 ay önce gerçekten Türksat Konya da saç baş yoldurttu 15-20 gün boyunca....
    Ne internet ne tv izleyemedik.Forumda konusu bile var.
    Şimdilik iyi gibi bakalım...
    Evvelki gün yine arıza vardı galiba sabahtan akşama kadar kesikti.Akşam 19,30 gibi geldi de FB maçını izleyebildik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emekli56

    2,5 aylık mevzuyu biri hortlatmış.Siz de cortlatmışsınız.
    2,5 ay önce gerçekten Türksat Konya da saç baş yoldurttu 15-20 gün boyunca....
    Ne internet ne tv izleyemedik.Forumda konusu bile var.
    Şimdilik iyi gibi bakalım...
    Evvelki gün yine arıza vardı galiba sabahtan akşama kadar kesikti.Akşam 19,30 gibi geldi de FB maçını izleyebildik.

    sen nasıl konuşuyorsun öyle hortlatmış cortlatmış filan


    Şaka şaka valla hiç dikkatetmedim şimdi siz söyleyince farkettim valla cortlatmışım
  • guguk kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın cortlayan konu....
    Siz değil tabi ki.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TARDIS

    Uzun süredir takip etmiyordum, takip edecek de mühim bir yenilik yoktu ama KabloSES tarifelerine 17.07.2018 tarihinde ciddi bir zam geldi onu paylaşmadan geçmek olmaz.

    İlk olarak sabit ücret yok dense de artık sadece şebeke içi bedava olan paket alınamıyor. En az aylık 4,99 TL olan paket alınmalı o pakette de her yöne 50 dakika ve şebeke içi 3000 dakika var.

    Asıl zam paket aşımında yeni alınacak paketlere yapıldı. Paketiniz biterse ve 100 dakika almak isterseniz 5,99 lira, 200 dakika almak isterseniz 10,99 lira, 300 dakika almak isterseniz 15,99 lira, 500 dakika almak isterseniz 25,99 lira, 1000 dakika almak isterseniz 49,99 lira ödemeniz gerekiyor.

    Ek paketlerin bu kadar zamlanması hiç iyi olmadı. Fiyatlar Türk Telekom ile yarışır düzeyde. Mobil operatörlerdense daha pahalı.

    https://www.turksatkablo.com.tr/Telefon-Tarifeler

    Paketsiz bittikten sonra paketsiz arama ücretleri de ciddi oranda zamlandı.

    https://www.turksatkablo.com.tr/Telefon-Tarifeler-Arama-Yonu,177

    + Bunun dışında şu madde değişmiş sanki:

    "Kabloses hizmeti Kablonet ve Analog KabloTV/KabloTV hizmeti ile beraber sunulmaktadır."

    Eskiden sadece kablonet hizmeti ile beraber sunulmaktadır yazıyordu sanırım. İnternet üzerinden ses hizmeti verildiğinden bu normal ama kablotv ne alaka? Şu anda mecburen herkes en azından analog kablotv alıyor ama ileride analog'u kaldırırlarsa dijital kablotv için bir ücret ödeme zorunluluğu olmayacak. (Analog kablotv şifresiz olduğundan, kablonet vs için eve kablo çekilip abonelik aktifleştirildiği an analog yayınları izleyebilir hale geliyorsunuz. Bu yüzden türksat kullansan da kullanmasan da analog kablotv ücretini alıyor. Dijitalde yayınlar şifreli geliyor, böyle bir durum yok.)

    İleride analog kalkarsa bu sefer de kabloses için dijital'i zorunlu tutmasınlar? Umarım böyle bir durum olmaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonları yaygınlaştığından, çoğu kişi sabit telefon kullanmıyor bile. Kullananların da çoğunun sebebi 20-30 yıllık sabit hattımız var, ailevi değeri var, numara kaybolmasın vb nedenlerle açık tutmaya devam ediyor. (Ben de dahil, Türk telekom en ucuz paket olan 100 dk'ya 30 tl isterken, 2 sene önce türksat 100 dk'yı taahhütsüz 3 tl'ye veriyordu. 2 yıl taahhüt karşılığı ücretsiz veriyordu. )

    Ya da alarm sistemi olanlar var. Alarm sistemi için sabit telefon gerekiyor. Böyle olunca 50 dk, 100 dk en ucuz paket neyse onu kullanıyor. Bırak ek paketi çoğu zaman bu paket dolmuyor bile.

    Sabit telefonda dakikalar çok pahalı. Türknet dışında 1000 dk gibi bir paketi uygun fiyata veren yok. Türksat'ta 50 tl, türk telekom'da 600 dk 58 tl, 1000 dk 66 tl, 6000 dk 77 tl, Türk telekom alo(internet zorunlu)'da 1000 dk 48 tl, millenicom'da 49 tl, netgsm'de 1000 dk 73 tl. Superonline voip 1200 dk 45 tl. Açıkcası başka sabit operatör aklıma gelmiyor.

    Onun dışında çoğu kişi sabit telefon kullanmıyor ya da konuşmalarını cep telefonu üzerinden yapıyor. Çoğu kişide cep telefonunda her yöne 500 dk 2 gb internet vb paketler var. Böyle olunca konuşmalarını cep telefonu üzerinden gerçekleştiriyor. Sabit telefon sadece hatıra olarak, arada bir damacana su söylemek için vs tutuluyor Doğru düzgün konuşma yapılmıyor bile. Dolayısıyla millet en ucuz paket neyse ona bakıyor. Şahsen benim için türk telekom'daki en ucuz paket olan 100 dk için o zaman 30 tl olan faturamı 2 yıl taahhüt karşılığı türksat bedavaya getirdi Şimdi türk telekom 100 dk için 35 tl alıyor. Türksat 2 yıl taahhüt karşılığında 4 tl alıyor. 4 tl 30 tl'ye göre yine iyi olduğundan, türksatta kalmaya devam edeceğim haliyle Bundan daha ucuz sabit telefon sağlayan firma yok. Netgsm bile 100 dk için aylık 8 tl istiyor ve ayrıca yıllık 12 tl ücret alıyor. Superonline 7 tl istiyor ve interneti superonline fiberden almak gerekiyor. Türk telekom vs'yi söylemeye gerek yok zaten. Türksat yine en düşük ücreti ödeyerek telefon numarasını korumak isteyenler için kötünün iyisi haliyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 12 Ağustos 2018; 17:32:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuxedo

    Bu mesaj silindi.
    Rehberde o şekilde kayıtlı zaten.Hem Ad-Soyad hem de,0232 671 23 XX gibi.Telsiz telefonda da aynı şekilde kayıtlı.Telsiz de sıkıntı yok,masa üstü sıkıntılı.Neyse ki,telsiz arayanın ismi kayıtlı ise gösteriyor de oradan kurtarıyoruz.:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuxedo

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Bilgilendirme için teşekkürler.

    Maalesef arayan hiç kimsenin ismi çıkmıyor.Sadece numarası ve isim kısmında da ''Alan Dışı'' yazıyor.İsmi rehbere kayıtlı olsun olmasın ilk kez arayanlarda bile,''Alan Dışı'' yazısı çıkmasının nedenini anlayamadım.Konuyu zamanında Türksat Kablo'ya da yazdım,il müdürlüğüne gidip söyledim ancak,olumlu bir sonuca ulaşamadım.

    Eskiden Türk Telekom'da iken numaramız,sorunsuz olarak kullanıyorduk,arayan kişilerin ismi de görünüyordu,sanırım sizin de yazdığınız gibi VOIP hatlarından kaynaklanan bir sıkıntı var.Ya da,bizim masa üstü telefon sadece Türk Telekom'a uyumlu,Kabloses'e değil.

    Telmax CI 5055 bu arada telefonun markası.Bu telefonu rehberine 550 isim ve numara alabildiği için tercih etmiştik zamanında.
  • Bende tek hat olmasına rağmen modemde hem TEL1 hem de TEL2 ışığı yanıyor. Sizde de öyle mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuxedo

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Pilleri bitmeye yakın değiştiriyorum zaten 2 yıllık sürede de çok kez değiştim,adaptöre de bağlı aynı zamanda pil yuvası.

    Kablo konusuna gelince,az önce yeni bir kablo takıp deneme imkanım oldu bir umutla,ama sonuç aynı yine,numara düşüyor isim yerine de ''Alan Dışı'' yazıyor.

    Teşekkürler ilginiz için tekrardan.
  • 2019 baslarındayız ve kabloses hizmetini farklı bir hizmet numarasına taşıma konusunda halen sıkıntı yaşanmaktadır.
  • merhaba, hiç kullanmadım ama şuan mayıs ayında bitecek taahhütlü kampanyamda kablo ses hizmeti pakete dahil, yeni geçmek istediğim pakette kabloses yok ama ben sadece aranmak için bu hizmeti kullanmak istiyorum,

    sorum şu; sadece aranmak için paket almadan kullansam sabit ücret ödeniyor mu?

    müşteri hizm. aradım paket almanız gerek dedi ama bu konuda çok bilgili olduğunu düşünmüyorum. sanki ilk defa böyle bir soru ile karşılaşmış gibi tepkiler verdi
  • OzgrTM kullanıcısına yanıt
    Merhabahttps://www.turksatkablo.com.tr/Telefon-Tarifeler aranmanın ve KabloSes aboneler işe 10000 dakikalık konuşmanın yer aldığı 1 TL'lik tarife var. Ona abone olabilirsiniz diyeceğim de forumda 1 TL'lik pakete abone alımına kapatıldığı yazılmıştı. Müşteri hizmetlerini arayıp,sorun. Her yöne aramanın olduğu en ucuz tarife taahhütsüz 5 TL. İçinde her yöne 50 dakika var. Taahhütlü fiyatı da 3 TL.
  • Aesenel abonelerin kampanya seçimini kolaylaştırmak için kampanya önerici uygulamasını hazırlamıştır. Resmi bir çalışma değildir.Çalışmada hata görürseniz bildiriniz,sorumluluk kullanana aittir.Kampanya önericiye buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

    Aesenel'e kampanya önerici çalışması için teşekkür ediyorum. Kampanya seçerken ilk mesajda da linkini paylaşmıştım,oradan bakıp,çalışmadan faydalanabilirsiniz. Çalışmada bir hata görürseniz, gözden kaçan bir şeyde foruma ya da özelden bana yazabilirsiniz. Ben sadece çalışmayı yükleyip,paylaştım. Çalışmayı Aesenel hazırlamıştır. Teşekkür edeceğiniz kişi Aesenel'dir
  • İnternetim sorunsuz çalışıyor bir kaç gündür telefona çevir sesi gelmiyordu gelip baktılar kablo arızalı demişler.( en iyi anten kablosu kullanılıyor) internette sorun yokken kabloses olayında nasıl kabl7dan sorun olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    bende de birkaç gündür aynı sıkıntı var modemi resetleyince düzeliyorda biri beni aradığında ulaşamıyor bu nasıl iş arkadaş
  • Arkadaşlar merhaba, telefon hattının taahhüdü bitti, kablosese taşımak istiyorum, halihazırda kablonet abonesiyim, merak ettiğim bazı sorular aşağıda bilgisi tecrübesi olanların değerli yorumlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
    -Dışarıdan beni arayanlar her yöne dakikalarıyla beni arayabilir mi?
    -hizmette kesintiler oluyor mu, hattımın çoğunlukla açık olması gerekiyor?
    -beni arayan numaraları görebiliyor muyum
    -bu hat üzerinden faks çekebiliyor muyum
    -türk telekomdaki numaramı kablosese taşıyabiliyorum, oldu ki memnun kalmadım veya taahhüdü bitti aynı numarayı tekrar başka bir operatöre taşıyabilir miyim, 35 yıllık bir numara kaybetmemem gerekiyor.
    -paralel olarak 3 adet telefonum var bu şekilde bağlantı yapan var mı kullanılabiliyor mu yoksa sadece bir telefon mu bağlayabiliyoruz
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.