Şimdi Ara

KABLONET EVEREST 301 REPEATER KURULUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Evde çekmeyen odalarda internet bağlantısı için Everest 301 repeater aldım.

Cihazı kurmaya çalıştığımda kablonet modeminden gelen ethernet kablosunu repeater ın Wan girişine takıyorum.
    Kablosuz ile everstin internetine bağlanıp 192.168.0.1 arayüzüne girmek istediğimde everest arayüzü yerine Kablonet'in arayüzü çıkıyor.

Everest cihazın Wan girişi değil de diğer girişlere yaptığımda girebildim ama o da daha sonradan hata verdi. Bağlantıyı kuramadım.
    Muhtemelen IP ile ilgili bir sorun oluyor ama çözemedim tam olarak

Kablonet ile Everest İlk kurlumunu nasıl yapabilirim.

Yardımcı olursanız sevinirim.

KABLONET EVEREST 301 REPEATER KURULUMU

KabloNET'in EVEREST 301 Repeater'ını kurarak, evinizin veya iş yerinizin tüm alanlarında güçlü ve kesintisiz Wi-Fi erişimi sağlayabilirsiniz. İşte adım adım kurulum kılavuzu:

1. Everest 301 Repeater'ı Açın: Cihazın arkasındaki güç düğmesine basın ve bekleme moduna geçmesini bekleyin.
    2. Varsayılan Ağ Adını ve Parolasını Not Edin: Cihazın altındaki etikette varsayılan ağ adı (SSID) ve parola bulunur. Bunları not edin.
    3. Repeater'ı Ana Yönlendiriciye Bağlayın: Everest 301 Repeater'ı, ana yönlendiricinize olabildiğince yakın bir prize takın.
    4. Ağ Ayarlarına Girin: Bir web tarayıcısı açın ve adres çubuğuna http://192.168.0.1 yazın. Varsayılan kullanıcı adı ve parola genellikle "admin"dir.
    5. Kablosuz Ayarlar'ı Bulun: Ağ ayarları sayfasında "Kablosuz Ayarlar" veya benzeri bir sekmeyi bulun.
    6. Wi-Fi Ağınızı Seçin: "Kablosuz Ağlar" listesinden ana yönlendiricinizin Wi-Fi ağını seçin.
    7. Ana Yönlendirici Parolanızı Girin: Ana yönlendiricinizin Wi-Fi parolasını girin.
    8. Ayarları Kaydedin: Değişiklikleri kaydederek ayarları uygulayın.
    9. Repeater'ı En İyi Konuma Yerleştirin: Repeater'ı, ana yönlendirici ile Wi-Fi sinyalinin zayıf olduğu alan arasında en iyi sinyali alabileceği bir yere yerleştirin.

Kurulum tamamlandıktan sonra, cihazın durumunu kontrol panelinden izleyebilir ve gerekirse ayarları güncelleyebilirsiniz.

NOT: Yukarıdaki IP adresi ve varsayılan kullanıcı adı/parola, Everest 301 Repeater için geçerlidir. Farklı bir marka veya model kullanıyorsanız, özel kurulum talimatlarına bakmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • kullanım kılavuzunu okusan 5 dakikada çözerdin...
  • Okudum zaten kullanım kılavuzuna göre yapmaya çalıştım ama kılavuzda kablosuz kurumu anlatmamış kablolu kurulum nasıl olur onu anlatmış. Laptopta modem kablosu için giriş olmadığından dolayı kablosuz kurulum yapmam lazımdı ama hallettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.