< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
KABLONET [ANA KONU] (3098. sayfa)

-
-
19.00 -24.00 sonrasi 25 mbit oluyor ..(8 degil)
evde cok kisi varsa ve aksam saatleri yogun net kullaniyorsaniz sinirsiz alin 35-50 olsun sorun degil ..
su upload hizlarimizi da topluca arttirsalar iyi olur aslinda ...tum dsl kullanicilarinin artti upload hizlari.
en az 10 mbit olmali yada 8mbit ..
16 /8 25 /10 50/10 100/15 200 /20 300/30 500/50 ..vb olsa ne güzel olurdu aslinda
-
Ben pek kısıtlamadan etkilenmedim hatta vpn bile kullanmadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler 🙏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba komşunu getir ile iki üye abone oldu. Bu ay buna rağmen fatura geldi. Kampanya şartlarını okudum ekstra başka bir durum yok. Başına gelen var mı?
Taahhüdün bitmesine az kaldı uygun teklifleri nasıl alırım
malesef alamazsiniz ..turksat sahsa ozel kampanya belirlemiyor ..mevcut musteriye kısmından uygun tarifelere bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 6 Temmuz 2023; 8:57:18 > -
Turk telekom ?
turksat , turk telekom gibi sahsa ozel kampanyalar yapmiyor diyecektim ..
kampanyalardaki fiyat neyse odur ..
-
Peki sınırsız yazanlar 7/24 hep aynı hızda mı oluyor ?
Eğerki firmanın kapasitesi yeterli ise 7/24 sana o hızı sunar.
-
daha önce o kampayadaydım taahhüt dolunca sınırsız bir kampanyaya geçtim 100mbit stabil hiç sorun yaşamadım aylardır sabah akşam aynı. Kabloneti o yüzden seviyorum zaten, telefon hattından internet veren firmalar gibi akşam yoğun oldu hızınız düştü gibi problemler yok.
-
-
Yarın zam gelecekmiş. Aradılar beni 100 akıllıydı, tam 100 yaptım ilk 12 ay 249 sonraki 12 ay 299 mu ne
100 mbit AKSinirsiz icin 150 ortalamayi 275 tl mi yaptınız ? ..19.00 sonrasi 25 mbit yetmiyordu zannedersem ..
2024 aralıka kadar dokunamam sonra 250 tl den en az zorlarlar cogumuzu zaten gibime geliyor ..50-75 sınırsız ile devam ederim .
modem kiralamis miydiniz eski modem ile devam mi ?
-
Yeni zamlı kampanyalar ve tarifeler yayınlanmış. Fiyatlar biraz üzücü hale gelmiş.
-
Dördü Bir Arada Kampanyası mesela 199TL 'den --> 259 TL'ye
https://www.turksatkablonet.com/kampanyalar/kablonet/dordu-bir-arada-2023
Her Eve Kablonet Kampanyası 179 TL'den --> 229 TL'ye
her eve kablonet kampanyası 2023 yeni | türksat kablonet ® web sitesi
Her Eve Kablonet Kampanyası 2023 Yeni | Türksat Kablonet ® Web Sitesihttps://www.turksatkablonet.com/kampanyalar/kablonet/her-eve-kablonet-kampanyasiHepsi Bir Arada Kampanyası 279 TL'den ---> 359 TL'ye
https://www.turksatkablonet.com/kampanyalar/kablonet/hepsi-bir-arada-2023
Şu an ki en çok satan kampanyalar.
-
ortalama 50- 100 mbit icin 300 tl verdikten sonra turksatta kalmanin cok da manasi kalmamis demektir malesef ..
sozlesmemiz bitince bakicaz caresine ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 7 Temmuz 2023; 10:56:16 > -
Ben 2 gün önce başvuru yaptım onlinedan arayan soran olmadı daha. Zamlı tarifeden mi alıcam şimdi ben?
Online.turksat sitesinde giris yapip sozlesmenizi gorebiliyo musunuz ..( edevlettende giris yapabilirsiniz)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X