Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3098. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yaki3715 , taydag , taydag Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 5 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
65.634
Cevap
422
Favori
3.535.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 30963097309830993100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ne bileyim, kampanyada hiç bir şart yok. Docsis 2.0 modemler ikinci elde 40-50 liraya bulunabiliyor. Kayıt etmek için mac adresinin boşta olması gerekiyor da, illa ki boşta olan bulunur. Uğraşmak isteyen biri çok rahat 2-3 aylık kiralama fiyatına 2 yıllık kiralama yapabilir bu şekilde (Geçmişte o kişinin ilgili mac adresli cihazı kullanıp kullanmadığına bakıyor olabilirler tabi, bilemiyorum. Onun dışında aynı kampanya sd yayın alıcılar için de var. Kiralama öncesinde kablotv alıcılarının seri numaralarını da tutmuyordu türksat. Piyasadan/arkadaşından aldığın cihazı türksat'a bildirmeden direkt kullanabiliyordun. Bende de hd8800 var, 2-3 sene önce bozuldu, tamir ettirdim. Kullanmaya devam ediyorum ama arada ilk açılışta sesin gelmediği oluyor, kapatıp açmam gerekiyor. İkinci el sd cihazlar birkaç sene önce 15-20 tl'ye satılıyordu. Bir tane alıp bu kampanyayla değiştireyim dedim ama onlar da iyice eskidiğinden pek satan kalmamış, kalanlar da 100 liraya satıyor. Böylece kampanyanın pek anlamı kalmıyor)

Onun dışında türksat docsis 2.0 modemleri 10 mbit ile sınırlandırmıştı. Sisteme docsis 2.0 modem tanıtıldığında hızı otomatik 10 mbit'e düşürmek yerine 100 mbit vermeye çalışıp internet erişimini kesmeleri hayret bir şey. Belki docsis 2.0 modem tanıtıldıktan sonra hızın 10 mbit'e düşürülmesi için kayıt açıp, docsis 3.0 modem geldikten sonra tekrar 100 mbit'e çıkarmak için kayıt açmak internetsiz kalmamak için çözüm olabilir ama bu kayıtlara kaç günde dönerler kim bilir. Onun dışında geçen sene türksat 8 kanallı docsis 3.0 modemlere (383z4-383zn) 100 mbit vermeyi bıraktı. Mevcut 100 mbit kullananlara dokunmadılar ama taahhüt yenileyeceklere ya da 50 mbit olup 100 mbit'e geçeceklere izin vermediler. Bende de 383z4 ve eskiden kalan cbw-700v var. Cbw-700v'yi takıp ücretsiz kiralık modem isteyebilirim ama iki senenin sonunda 383z4'ü tekrar takmak istediğimde efendim o modem artık desteklenmiyor, yeni modem kiralayın ya da 24 kanallı modem alın derlerse ya da şu an uyguladıkları 50 mbit sınırını daha aşağıya çekerlerse ne yaparım bilmiyorum. Modem konusunda da şimdilik bir sorunum yok. İnsan hiç bulaşmasam mı bu işe diyor haliyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• freedomfighter kullanıcısına yanıt

19.00 -24.00 sonrasi 25 mbit oluyor ..(8 degil)

evde cok kisi varsa ve aksam saatleri yogun net kullaniyorsaniz sinirsiz alin 35-50 olsun sorun degil ..

su upload hizlarimizi da topluca arttirsalar iyi olur aslinda ...tum dsl kullanicilarinin artti upload hizlari.

en az 10 mbit olmali yada 8mbit ..

16 /8 25 /10 50/10 100/15 200 /20 300/30 500/50 ..vb olsa ne güzel olurdu aslinda

• rammo kullanıcısına yanıt
    Ben pek kısıtlamadan etkilenmedim hatta vpn bile kullanmadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba komşunu getir ile iki üye abone oldu. Bu ay buna rağmen fatura geldi. Kampanya şartlarını okudum ekstra başka bir durum yok. Başına gelen var mı?

• Taahhüdün bitmesine az kaldı uygun teklifleri nasıl alırım

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

malesef alamazsiniz ..turksat sahsa ozel kampanya belirlemiyor ..mevcut musteriye kısmından uygun tarifelere bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 6 Temmuz 2023; 8:57:18 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Turk telekom ?

turksat , turk telekom gibi sahsa ozel kampanyalar yapmiyor diyecektim ..

kampanyalardaki fiyat neyse odur ..

• freedomfighter kullanıcısına yanıt
    Peki sınırsız yazanlar 7/24 hep aynı hızda mı oluyor ?

Eğerki firmanın kapasitesi yeterli ise 7/24 sana o hızı sunar.

• daha önce o kampayadaydım taahhüt dolunca sınırsız bir kampanyaya geçtim 100mbit stabil hiç sorun yaşamadım aylardır sabah akşam aynı. Kabloneti o yüzden seviyorum zaten, telefon hattından internet veren firmalar gibi akşam yoğun oldu hızınız düştü gibi problemler yok.

• KABLONET [ANA KONU]

Komşunu getir kampanyasından faydalandım fatura iadesi yapılmadı şikayet sonucum...

• Yarın zam gelecekmiş. Aradılar beni 100 akıllıydı, tam 100 yaptım ilk 12 ay 249 sonraki 12 ay 299 mu ne

• jonywayt J kullanıcısına yanıt

100 mbit AKSinirsiz icin 150 ortalamayi 275 tl mi yaptınız ? ..19.00 sonrasi 25 mbit yetmiyordu zannedersem ..

2024 aralıka kadar dokunamam sonra 250 tl den en az zorlarlar cogumuzu zaten gibime geliyor ..50-75 sınırsız ile devam ederim .

modem kiralamis miydiniz eski modem ile devam mi ?

• Yeni zamlı kampanyalar ve tarifeler yayınlanmış. Fiyatlar biraz üzücü hale gelmiş.

• Dördü Bir Arada Kampanyası mesela 199TL 'den --> 259 TL'ye

https://www.turksatkablonet.com/kampanyalar/kablonet/dordu-bir-arada-2023

Her Eve Kablonet Kampanyası 179 TL'den --> 229 TL'ye

KABLONET [ANA KONU]
    KABLONET [ANA KONU]her eve kablonet kampanyası 2023 yeni | türksat kablonet ® web sitesi
    Her Eve Kablonet Kampanyası 2023 Yeni | Türksat Kablonet ® Web Sitesi
    https://www.turksatkablonet.com/kampanyalar/kablonet/her-eve-kablonet-kampanyasi

Hepsi Bir Arada Kampanyası 279 TL'den ---> 359 TL'ye

https://www.turksatkablonet.com/kampanyalar/kablonet/hepsi-bir-arada-2023

Şu an ki en çok satan kampanyalar.

• tasanmt20 kullanıcısına yanıt

ortalama 50- 100 mbit icin 300 tl verdikten sonra turksatta kalmanin cok da manasi kalmamis demektir malesef ..

sozlesmemiz bitince bakicaz caresine ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 7 Temmuz 2023; 10:56:16 >
  • Ben 2 gün önce başvuru yaptım onlinedan arayan soran olmadı daha. Zamlı tarifeden mi alıcam şimdi ben?

• ysakay kullanıcısına yanıt

Online.turksat sitesinde giris yapip sozlesmenizi gorebiliyo musunuz ..( edevlettende giris yapabilirsiniz)

• 
Sayfa: önceki 30963097309830993100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.