Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (2506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65.938
Cevap
428
Favori
3.556.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
65. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 25042505250625072508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mtr programın adı. Windows için WinMTR olarak bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonetin yatırım yapacağı illerin programı var mı ya da nerelere yatırım yapacaklar bilen var mı? Sıfırdan altyapı çekilecek yer var mı yoksa mecvut yatırım yaptığı illerdeki mahalle sayısını mı arttıracak?

• Arkadaşlar 100 MBIT 500 GB KOTALI pakedim var, UYKU YOK alırsam 00:00-09:00 arası kota etkilenmiyor mu?

UYKU YOK PLUS ile farkı nedir ? Sadece Upload hızının o saatlerde 10mbit olması mı?
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Bölgemde hiç altyapı yoktu ilk defa altyapı yapmaya başladılar :)
  • İphone 7 ile wifi üzerinden 48mbit civarı bir hız alabiliyordum. İphone 11 pro aldım. 3 ü geçmiyor nedense. Router alırsam sorunu çözebileceğimi düşünüyorum. Router önerisi yapabilir misiniz acaba?

• Bu bilgiye nereden ulaştınız hocam? Ben de 50 Mbps sınırsız kullanıcısıyım ve geçen gün ortak havuza alındım.
  • tjodalv T kullanıcısına yanıt
    Evet, tek farkı o.
  • FrecoB kullanıcısına yanıt
    3 ay öncesine kadar CGN'ye girmek için her yolu denedim hocam. İl müdürlüğü ile görüştüm, mh ile görüştüm. Altyapı birimi ile görüştüm. Onlarca mail attım. Her türlü gelen cevap "50Mbps ve üzeri hız kullanan müşterilerimizi CGN'ye dahil edemiyoruz" oldu. CGN'e girmek için çok yalvardım ama almadılar beni içeri
  • Neredesiniz hocam

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    İstanbul kağıthane sultan selim mahallesi
  • Kablonet keşke başka illere de gelse

• 50/150 tarifeden 50/250 tarifeye geçmemi teklif ettiler, kabul ettim. MH gece saat 00:00 da modemi kapatıp açmamı söyledi, ben de kapatıp açtım. Bir baktım CGN deyim. Neyse ki, aradıktan 24 saat sonra çıkardılar. Müşteri hizmetleri, güvenlik sorunu olmadıkça IP değiştirmediklerini ancak paket değişikliklerinde mecburen IP değiştiğini belirtti.
  • tjodalv T kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar bir sıkıntı olmazsa cumartesi gelecekler türksattan. Modem seçme şansımız var mı yoksa ellerinde ne varsa onu mu getiriyorlar? Ayrıcı hangi modem daha iyidir?
  • AceVenturA kullanıcısına yanıt
    Stoklarında hangi modem varsa onu getiriyorlar. Çok extreme durumlar olmazsa(stokta modem kalmaması gibi) genelde de en son çıkardıkları modem Netmaster Infinity 401 getiriyorlar. En güncel modemleri daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k8s

3 ay öncesine kadar CGN'ye girmek için her yolu denedim hocam. İl müdürlüğü ile görüştüm, mh ile görüştüm. Altyapı birimi ile görüştüm. Onlarca mail attım. Her türlü gelen cevap "50Mbps ve üzeri hız kullanan müşterilerimizi CGN'ye dahil edemiyoruz" oldu. CGN'e girmek için çok yalvardım ama almadılar beni içeri
    Bende cok sukur cikmisim neden girmek istediginizi anlamadim

• MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    3Mbps AKN zamanında 100Mbps taahhüt vermiştim. 24.133.158.178 IP adresi vermişlerdi. CGN'de idim ancak galiba tek ben vardım benim CGN cihazında
    Pinglerim ultra iyi idi. 2-3 yıl öncesine kadar CS GO'yu 50ms ile oynardım. Overwatch 50-55ms, LoL EUW 50ms. Frankfurt'a 45-55ms arası ping çıkardı genelde. Ancak 1,5 yıl önce taşındım ve 195'li bir IP bloğu verdiler. CS:GO 100ms altına düşmedi. Overwatch 90-100ms arası, LoL EUW ise 100ms idi. Ne kadar uğraşsam da eski IP adresini de alamadım, CGN'ye de giremedim. Keşke taşınmadan önce IP'mi sabit IP olarak satın alıp öyle taşınsaydım. Hoş, eski IP'yi geri almayı geçtim, 195 dışında 62 bloğunu tanımlatabildim. Onu tanımlatmak için bile 3 ay durmadan uğraştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k8s

3Mbps AKN zamanında 100Mbps taahhüt vermiştim. 24.133.158.178 IP adresi vermişlerdi. CGN'de idim ancak galiba tek ben vardım benim CGN cihazında
    Pinglerim ultra iyi idi. 2-3 yıl öncesine kadar CS GO'yu 50ms ile oynardım. Overwatch 50-55ms, LoL EUW 50ms. Frankfurt'a 45-55ms arası ping çıkardı genelde. Ancak 1,5 yıl önce taşındım ve 195'li bir IP bloğu verdiler. CS:GO 100ms altına düşmedi. Overwatch 90-100ms arası, LoL EUW ise 100ms idi. Ne kadar uğraşsam da eski IP adresini de alamadım, CGN'ye de giremedim. Keşke taşınmadan önce IP'mi sabit IP olarak satın alıp öyle taşınsaydım. Hoş, eski IP'yi geri almayı geçtim, 195 dışında 62 bloğunu tanımlatabildim. Onu tanımlatmak için bile 3 ay durmadan uğraştım.
    Aynen bende pingler yükseldi iyimi cng havuzunda daha iyi ping alıyordum. Ama arada 185 ms ping oluyor felan gerek yok yani.

• Allah herkesi netmaster modemden kurtulmayı nasip etsin gerçi modemi yine kullanıyorum modem olarak ama roter aldım rahata erdim. Artık ne modem şiştiği için günde bir reset atmak zorunda kalıyorum ne de bağlı cihazlar kopuyor. Ve whatsapp iletim problemi de çözülmüş durumda. Whatsapp mesajları gitmez geç giderdi falan 4 senedir deli etmişti. Modem buydu belalı Netmaster CBW-383ZN :)))

• 
Sayfa: önceki 25042505250625072508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.