Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1067. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67.105
Cevap
447
Favori
3.706.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
66 oy
Sayfa: önceki 10651066106710681069
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende doping 8 mb e kadar kullanıcısıyım bugün yaptığım test sonucu ve 2 gündür böye ilginç amahttp://www.speedtest.net/result/1639046087.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 9 Aralık 2011; 17:25:42 >
  • Ben şu ada telefon ile bağlantı yaparak nete giriyorum.Hangi küfrü etsem az beni halde bırakanlara.HALA UYDUNET ALMAYA KARAR VEREN VARSA KAÇSIN
    TURKSAT UYDUNET Mİ?
    BANA UYDUNET ŞÖYLE İYİ BÖYLE İYİ DİYEN OLURSA SONUNA KADAR FİKİR TARTIŞMASINA AÇIĞIM CEO LARIYLA BİLE EĞER OKUYANLARI VARSA TABİ...

• şu anda müşteri hizmetleri telefonları bile açmıyor IVR da bekletip hattı düşürüyorlar ben hizmet alamadığım günler için para iadesi isteyeceğim 50 lira almaya gelince alıyorlar çok sevimliler

1-) modem 7/24 açık olmasına rağmen her pc yi açışımda masaüstü ve farklı 3 laptopta da aynı bu olay,net 5-10 dakika sonra geliyor.
    başka uydunet olan arkadaşlarda ve ttnette bi sıkıntı yok

2-) sürekli dns problemi yaşıyorum,dns yi otomatikte yapsam,elle de ayarlasam google da bile 3-5 sefer sayfa yenilemeyle anca açılıyor.

.böyle bi problemlerle karşılaşan ve çözümünü bulan arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.
    şimdiden teşekkürler ve saygılar.

Orijinalden alıntı: Mellkor

quote:

Orijinalden alıntı: epwesa1

quote:

Arizanizin duzeltilmesi talepte bulunup bunun icinde caba sarfedip sonuc alamadiysaniz neden mahkemeye vermeyeseniz tabiki hakkiniz ama sonuc ne olur kimin aleyhine cikar belli olmaz. Sonucta sozlesme imzalattilar

valla seni bilmem ama ben isviçrede değil türkiyede yaşıyorum , tüketici mahkemesi bu konuya bakmıyoru öteki mahkemeye gitsem 2-3 seneden aşağı sonuçlanmaz oda karşı taraf itiraz etmezse ilk duruşma için 6 ay sonrasına gün veriyorlar ,ayrıca avukat masrafı bilirkişi ücret,dava açma parası zaten 1500-2000 lirayı bulacak

Bende ayni ulkede yasiyorum ama nerde ne yapmam gerektigini biliyorum Soru soran sizsiniz mahkemeye verilir mi diye simdiden vazgectiniz. Zaten sirketlerde hem bunu biliyor hemde bundan dolayi sozlesme imzalatiyor. Tek yapabileceginiz bir konu var sorununuzun neyse cozulmesi icin biraz ugrasmaniz bilmem farkindamisiniz

tamam ozaman şöyle düzeltiyim yani benden önce bu konuda mahkemeye gidipte başarılı olan birisi varmı? çünkü yargıtayın bu konuda daha önce verdiği bir karar varsa mahkemede bu kararı gösterip ; uydu net aleyhine karar verdirtebilirim o anlamda sormuştum,yada tüketici mahkemesine gidip başarılı olan varsa eğer oda örnek olabilir .. yinede teşekkürler gerçekten

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arizanizin duzeltilmesi talepte bulunup bunun icinde caba sarfedip sonuc alamadiysaniz neden mahkemeye vermeyeseniz tabiki hakkiniz ama sonuc ne olur kimin aleyhine cikar belli olmaz. Sonucta sozlesme imzalattilar

valla seni bilmem ama ben isviçrede değil türkiyede yaşıyorum , tüketici mahkemesi bu konuya bakmıyoru öteki mahkemeye gitsem 2-3 seneden aşağı sonuçlanmaz oda karşı taraf itiraz etmezse ilk duruşma için 6 ay sonrasına gün veriyorlar ,ayrıca avukat masrafı bilirkişi ücret,dava açma parası zaten 1500-2000 lirayı bulacak

Bende ayni ulkede yasiyorum ama nerde ne yapmam gerektigini biliyorum Soru soran sizsiniz mahkemeye verilir mi diye simdiden vazgectiniz. Zaten sirketlerde hem bunu biliyor hemde bundan dolayi sozlesme imzalatiyor. Tek yapabileceginiz bir konu var sorununuzun neyse cozulmesi icin biraz ugrasmaniz bilmem farkindamisiniz

tamam ozaman şöyle düzeltiyim yani benden önce bu konuda mahkemeye gidipte başarılı olan birisi varmı? çünkü yargıtayın bu konuda daha önce verdiği bir karar varsa mahkemede bu kararı gösterip ; uydu net aleyhine karar verdirtebilirim o anlamda sormuştum,yada tüketici mahkemesine gidip başarılı olan varsa eğer oda örnek olabilir .. yinede teşekkürler gerçekten

Rica ederim ben sadece yardimci olmak istemistim umarimproblemleriniz biran once biter kolay gelsin

My Love its My Job

• quote:

Orijinalden alıntı: kalles_papaz

quote:

Orijinalden alıntı: OziiX

quote:

Orijinalden alıntı: kalles_papaz

ya arkadaşlar ben 15 gün kadar önce 5 mbit limitli paketi aldım. taahhüt sevmediğimden modemi vatandan kendim aldım.
    15 günde download ve upload 4 Gb yi geçmiş!
    sadece evde ufaklık kullanıyor ve en fazla youtube da birşeyler izliyor. günlük kullanım ortalama 700-800 mb.
    sanırım bir yerde hata yapıyorum. bu ortalamayla zaten 45-50 tl fatura gelecek. ttnet pahalı diye iptal ettirdim.
    gerçi uydunetin performansı gayet iyi ve hiç sorun yaşamadım (maşallah diyelim)...

3 mbit limitsiz zaten 49 lira hocam. O tarifeye de geçebilirsiniz.

1 mbit sınırsın deneyeyim diyorum. performans ı çok mu kötüdür acaba?
    istanbul kozyatağında kullanıyorum. çevrede kullananlar varsa bilgi vermelerini rica ederim.

1 mbit limitsize geçtim. ciddi bir yavaşlama söz konusu. download 0.98 upload 0.25 ping ise 25 civarı.
    dizilerde biraz sıkıntı yaşatıyor. bağlantı sorunsuz. facebook videolar da çok iyi performanslı değil.
    ama daha bir kez bile bağlantı kopmadı. kozyatağında alt yapı tamamlanmış.
    bu çevrede almak isteyenlere tavsiye edebilirim. taahhüt vermeden tabii :)

• haftasonu kablosuz bağlantı hiç yapamadım... bağlandı koptu bağlandı koptu...

yemin ederim isyan bu ya...

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • merhaba. yeni taşındığım evime internet bağlatmayı düşünüyorum dsl ile kablonet arasında kararsız kaldım. kablonette 24 aylık taahhüt istiyorlar.

internette kablonetini taşındığı için bir başkasına naklettirmek isteyen biriyle karşılaştım: 8 ay olmuş bağlatalı. kapattırmak isteyince 24 ay taahhüt verdiği için kampanya dahilindeki indirimi, modem ücretini ve aktivasyon ücretini istemişler.

sorum şu dur ki: ben aboneliği kendime naklettirsem. ama karşılığında o kampanya dahilindeki indirimlerin tamamını ve modem/aktivasyon ücretlerinin (8ay/24ay) yani 3 te 1 ini nakit olarak talep etmem sizce adil midir ? mantıklımıdır.

biraz daha açık konuşmak gerekirse :

indirim ücretleri 80tl.
    aktivasyon ve modem 200 TL dersek.

interneti üzerime naklettirirken 80 tl indirim. 200/3 65 tl olmak üzere 145 tl talep etmeyi düşünüyorumda.

Orijinalden alıntı: htulay

4440126 = 02161260000 denemesi bedava

Geçen ay istanbul' da abzı bölgelerde yaşanan 5-6 günlük yayın kesilmesi için çağrı merkezini, cep telefonumdan aramak zorunda kalmam nedeniyle 20 TL ekstra cep telefonu görüşme ücreti ödemiştim.

216 üzerinden çevirince cep telefonlarının tarife kampanyaları dışında kalmayacağım o zaman.

Bu çok iyi haber.

Orijinalden alıntı: ghostrider815

quote:

Geçen ay istanbul' da abzı bölgelerde yaşanan 5-6 günlük yayın kesilmesi için çağrı merkezini, cep telefonumdan aramak zorunda kalmam nedeniyle 20 TL ekstra cep telefonu görüşme ücreti ödemiştim.

216 üzerinden çevirince cep telefonlarının tarife kampanyaları dışında kalmayacağım o zaman.

Bu çok iyi haber.

vodafone kullanıyorsanız zaten 444lü numralar tarife kapsamında. avea, turkcell ve sabit hat kullananlarda bu sorun var maalesef.

My Love its My Job
  • Allah belanı versin uydunet. Bütün çalışma planlarım bozuldu, internetsiz kaldık evde!!!! Sabaha kadar izmir'de yokmuş!!!!

Orijinalden alıntı: emrahturudu

modem farkli sizde o halde bu olay tamamen kablo net ile ilgili olabilir. Ben bunu teknik destek olarak aktarmaya calistim. Hic faydasi olmadi :)

Hocam çözdüm ben bu sorunu.Geç online olma sorununu yani.

İlk önce wireless aygıt driverını falan güncelledim.Belki ondandır falan diye.Bir alakası yok ama sildim kurdum.

Sonra modemin arayüzüne girdim.Wireless ayarlarında

54g protection off
    XPress™ Technology on
    Afterburner™ Technology on

şeklinde ayarladım. Sonra Firewall dan

IP Flood Detection
    Firewall Protection seçeneklerindeki tikleri kaldırdım.Yani kapattım.

Modeme bir reset attım.Ve sorunlarım düzeldi.

senin modem farklı ama arayüzden bulabilirsin.

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

quote:

Bu çok iyi haber.

vodafone kullanıyorsanız zaten 444lü numralar tarife kapsamında. avea, turkcell ve sabit hat kullananlarda bu sorun var maalesef.

Bknz. Aylık 29 TL 'ye 1000 Dakikalık Avea'ya gelen 76 TL telefon faturası.
    Yurtiçi görüşme yazanların tamamı 126 görüşmesi.

• 4440126 yi aramak istemeyenlere 2 alternatif sunayim bende ayni dertten muzdariptim ilki online islemlerden ariza birakmak digeri ise bagli oldugunuz tasaron fimayi arayarak ariza kaydi birakmak

My Love its My Job
  • bende online işlemlerde arıza kaydı bırakmak istediğimde hep hata veriyor... bir türlü arıza kaydı bırakamadım...

adamlar o kadar ilgisiz ki... benim bildiğim şikayetvar a mesaj bırakıldığı anda firma geri dönüş yaparak müşteri memnuniyeti sağlar...

bunların hiç umurlarında bile değil... bir bakın aynı dertten bir sürü yakınan var...

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

bende online işlemlerde arıza kaydı bırakmak istediğimde hep hata veriyor... bir türlü arıza kaydı bırakamadım...

adamlar o kadar ilgisiz ki... benim bildiğim şikayetvar a mesaj bırakıldığı anda firma geri dönüş yaparak müşteri memnuniyeti sağlar...

bunların hiç umurlarında bile değil... bir bakın aynı dertten bir sürü yakınan var...

Haklisin cok buyuk problemleri olan bir devlet kurulusu. Brokrasiyi hala asamamis sirket olmaya calisin bir kurulus malesef

3 farkli pc den denedim ariza kaydi birakilabiliyor. Ya sizin pc de bir sorun var yada o an bakima denk gelmis olabilirsiniz.

Sikayet varda sadece ismen bulunuyorlar ve olayin isleyisi inannin cok yavas. Biri orda gorucek ondan sonra musteri hizmetlerinde incelinicek sonra yetkili makam konusucak vs olucak ondan sonra size donucekler pehhhh siddin sene cevap gelmez Bu tip problemler dolayisi ile musteride yanlis izlenim olusturuyor. Birileri birsey yapmak istiyor ama salyangoz hizinda calisiyorlar.

Gecen hafta modeminiz guncellenicek 3 gun icinde dediler 1 hafta oldu hala bir degisme yok. Bir hafta daha bekler isin pesine duserim gene birton komedi dinleriz artik

My Love its My Job

• quote:

Orijinalden alıntı: gtoprak

quote:

Orijinalden alıntı: zulu123

quote:

quote:

Bu çok iyi haber.

Bknz. Aylık 29 TL 'ye 1000 Dakikalık Avea'ya gelen 76 TL telefon faturası.
    Yurtiçi görüşme yazanların tamamı 126 görüşmesi.

evet maalesef avea, turkcell ve sabit hatlarda ekstradan hesaplanıyor. şimdilik vodafonda tarife içinde. ne kadar sürer belli olmaz.

• 
Sayfa: önceki 10651066106710681069
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.