Şimdi Ara

kablolu tv icin analog mu digital mi? yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bilgisayarıma tv kartı alıcam.
    ucuz yollu bisey istiyorum net bir sekilde kanalları gostersin uzaktan kumandası olsun yeter.
    ama kablolu tv kullanıcam daha dogrusu abone olucam.
    acaba analog bir tv kartı kabloluyla calısırmı yoksa digital almak zorundamıyım?
    ayrıca ikiside yani hem analog hem digital kart kablolu tv le calısıyorsa hangisini almamı tavsiye edersiniz ve sebebi ne?

simdiden tesekkur ederim.

• kablolu kısmını gormedım yaww analog yeterlı olu kablolu tv ıcın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @marki -- 20 Ocak 2008; 10:45:49 >
  • tesekkur ederim
  • Avermaedia var bende tavsiye ederim.Analog,kumandalı falan.Kaydetme özellikleri var.Radyoda var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zulkarnein

arkadaslar bilgisayarıma tv kartı alıcam.
    ucuz yollu bisey istiyorum net bir sekilde kanalları gostersin uzaktan kumandası olsun yeter.
    ama kablolu tv kullanıcam daha dogrusu abone olucam.
    acaba analog bir tv kartı kabloluyla calısırmı yoksa digital almak zorundamıyım?
    ayrıca ikiside yani hem analog hem digital kart kablolu tv le calısıyorsa hangisini almamı tavsiye edersiniz ve sebebi ne?

simdiden tesekkur ederim.

Sevgili arkadaşım.Kablo Tv kullanıcısıyım.2 sene önce Inca Premium almıştım.(analog) sorunsuz kullanıyorum,ancak Kablo Tv dijital yayına geçince bu kartı kullanamam.Bu yüzden seçimini ona göre yap.Sonra elinde kalmasın. Selamlar..

• http://www.tron.com.tr kablo tv yükselticeleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.