Bildirim
kablolu modemi kablosuz yapma nasıl oluyor?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
acces point alıp modemden acces point'e acces point'ten 1 kablo masaüstüne laptoplada wireles bağlanırsın -
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf188
arkadaşlar benim masaüstü bilgisayarım var.2 gün sonrada alıyoruz. hem masaüstünü hemde leptopu internete bağlamak istiyorum (fakat leptopu kablosuz bağlanmak istiyorum) lütfen yardım ?????
Merhaba,
Öneri için öncelikle kullandığınız internet bağlantı türünü belirtmeniz lazım.
Kablolu modemden bahsetmişsiniz. Bağlantı türünüz kablonet mi yoksa ADSL mi? Ona göre önerilecek çözüm değişebilir.
Eğer kablonet kullanıyorsanız almanız gereken cihaz Routerdır.
ADSL kullanıyorsanız modemi kablosuz olan ile değiştirmek, AP veya Router kullanmak şeklinde çözümler üretilebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: ramazanyalcin
quote:
arkadaşlar benim masaüstü bilgisayarım var.2 gün sonrada alıyoruz. hem masaüstünü hemde leptopu internete bağlamak istiyorum (fakat leptopu kablosuz bağlanmak istiyorum) lütfen yardım ?????
Merhaba,
Kablolu modemden bahsetmişsiniz. Bağlantı türünüz kablonet mi yoksa ADSL mi? Ona göre önerilecek çözüm değişebilir.
ADSL kullanıyorsanız modemi kablosuz olan ile değiştirmek, AP veya Router kullanmak şeklinde çözümler üretilebilir.
router nedir bilmiyorum ama kablonet ve Ap ile işimi gördüm ben
-
İnternet bağlantı türüm adsl bunun için hangi cihazı önerirsiniz ve bu cihaz nerede satılır öğrenebilirmiyim? -
Kablosuz modemin varsa laptop kablosuzdan bağlanabilir. Herhangi bir cihaz almana gerek yok. Ama modeminde wireless yoksa karmaşa olmaması için yeni bir wireless modem alman iyi olur zaten modem ve Ap fiyatları aynı sayılır. -
doğru söylüyosun galiba yarın bilgisayarcıya gidim bi wireless modem alim bari ne yapalım -
var evet zaten hepsi bi arada olan cihazlar var ap 300 mesela yada 400 serisi onlarda a.p ama dhpc server özelliği var yani kablo net kablolu bir modem var sa onu bağlayıp wirelles yapabilirsiniz yada linsysin modelleri var yada netmaster a.p+router da da o özellik var.
eğer normal bi modem ise a.p Access Point işini çözer kabloluyu kablosuz yaparsın. mesela şu var hem kablo nete uyar hemde normal adsl hemde ucuz
http://www.hepsiburada.com/netmaster-wds-840-802.11n-150mbps-wireless-access-pointrouter/productDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd99016
quote:
Orijinalden alıntı: vassago111
quote:
Orijinalden alıntı: ramazanyalcin
quote:
Merhaba,
ADSL kullanıyorsanız modemi kablosuz olan ile değiştirmek, AP veya Router kullanmak şeklinde çözümler üretilebilir.
router nedir bilmiyorum ama kablonet ve Ap ile işimi gördüm ben
-
a.p yada router bu iş için tek çözüm fiyatları karşılaştır wireless modemle hangisi ucuz ise onu al
-
bu konu ile ilgili ve daha fazlası için ekteki yazımı okuyabilirsiniz....
http://forum.donanimhaber.com/m_37470536/tm.htm
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu ağa bağlanılamıyor
- zte zxhn h1601
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. bu sayfa, gelen isteği gönderen kişinin bir robot değil, gerçekten siz olduğunuzu denetlemek içindir. bu neden oldu?
- 192.168.1.1 zyxel
- komşu wifi bağlanma
- wifi 8
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X